標題: 機動戦士ヮ⑦Фу 戦場ソ絆 [打印本頁]

作者: rolex    時間: 17-7-2007 22:12     標題: 機動戦士ヮ⑦Фу 戦場ソ絆

http://www.gundam-kizuna.jp/index2.html
香港幾時先至有?

作者: 向右趴    時間: 18-7-2007 08:39

實貴死
作者: rolex    時間: 18-7-2007 13:27

上個月響秋葉原見太多人玩無玩到...

作者: 積夫    時間: 19-7-2007 01:46

香港真的有可能入貨嗎?期待了很久,但一直都以為香港可以入貨的機會不大,始終香港沒那麼大地方吧?
作者: DevilGTO    時間: 19-7-2007 04:06

睇見都好想玩呀
作者: LifeAfterDeath    時間: 19-7-2007 09:39

I like 0079 Card game one more... I do have some special cards already... only waiting for them to come out...
作者: 積夫    時間: 20-7-2007 01:14

引用:
原帖由 rolex 於 18-7-2007 13:27 發表
上個月響秋葉原見太多人玩無玩到...
想請問一下,就師兄所見,這台機所要用到的地方、空間,在香港是否真的有可能做到呢?
作者: meteor貓    時間: 20-7-2007 02:50

陪機好大部架喎…我之前十一月去見到一個倉都成四部普通機(好似seed d果d)咁上下大、佢仲要有四個倉、加埋個大電視同部唔知開卡定改機用既電腦、我諗香港都無咩邊間機鋪入得起-.-
起日本玩都要成廿蚊(300yen)、又要開卡300yen-.-、起香港都起碼好似三國大戰咁十五蚊啦~太貴了…其實我覺得睇落過癮、玩落就
作者: rolex    時間: 20-7-2007 19:52

引用:
原帖由 積夫 於 20-7-2007 01:14 發表

想請問一下,就師兄所見,這台機所要用到的地方、空間,在香港是否真的有可能做到呢?
睇落同三國志大戰用0既地方差唔多(六個駕駛倉可以放到好埋).....無機鋪入可能真係成本問題

作者: 積夫    時間: 21-7-2007 01:25     標題: 回覆 #9 rolex 的帖子

6個駕駛倉?不是8對8的對戰的嗎?
作者: LifeAfterDeath    時間: 21-7-2007 01:33

引用:
原帖由 積夫 於 7/21/07 01:25 發表
yes 4 on 4...

I really want to play... I don't mind $15 bucks per game...
作者: 積夫    時間: 21-7-2007 19:50

引用:
原帖由 積夫 於 21-7-2007 01:25 發表
No~No~
我講緊8對8的對戰,即係16部機,在日本是不是已經有?
我聽過下好似有咁o既報導,還是我發夢?
作者: rolex    時間: 21-7-2007 20:56

響日本見過有較細間機鋪3對3
作者: 積夫    時間: 22-7-2007 15:08

引用:
原帖由 rolex 於 21-7-2007 20:56 發表
響日本見過有較細間機鋪3對3
在香港有得玩3對3都好了!真係冇機鋪肯入貨呢....
作者: rolex    時間: 22-7-2007 20:51

我反而懷疑係BANDAI唔肯外銷

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0