標題: 解放軍到美國交流,個個變晒美軍 [打印本頁]

作者: JBL    時間: 17-5-2012 11:45     標題: 解放軍到美國交流,個個變晒美軍

作者: gtoray    時間: 17-5-2012 11:51

感覺有點不真實.....
作者: Paul    時間: 17-5-2012 11:56

最近中美軍事交流多左好多, D電悓台時事“軍事專家“會有咩講呢

唔通外星人要進攻藍星
作者: sergeant3007    時間: 17-5-2012 11:57     標題: 回覆 1# 的帖子

實在太穩陣啦.

唔帶國產武器/裝備去訪問, 你驚美國會抄?
不過都有可能, 97濕左水都仲打得.
作者: rho837    時間: 17-5-2012 11:59

Sandhurst! 乜唔咪英國間RMA Sandhurst!
作者: WAIKO01    時間: 17-5-2012 12:09

不用過別國的裝備,也不知道祖國的用的不舒服和設計觀念不如人這才可以告訴那群“學院派“設計師他們設計觀念的不足。

作者: nishi    時間: 17-5-2012 12:11

估唔到07式同ACU盔...都幾夾WOR
作者: 蛇    時間: 17-5-2012 14:01

PLAUST???
T FOR ??
作者: WAIKO01    時間: 17-5-2012 14:02

引用:
原帖由 nishi 於 17-5-2012 12:11 發表
估唔到07式同ACU盔...都幾夾WOR
都是格子花嘛 ,話說,如果這兩 種花對壘起來會不會比較容易誤擊友軍?
作者: SECOND    時間: 17-5-2012 14:12

我DEFINE唔到圖1兩個美軍既RANKING
作者: JBL    時間: 17-5-2012 16:24

作者: JBL    時間: 17-5-2012 16:57

作者: 阿扯    時間: 17-5-2012 21:01

其實本身老解d裝備都好美佬,上面果件防彈07年發下面果件防彈05年發,只係平時唔著出黎

作者: 051039    時間: 17-5-2012 22:35

原來07戰服係用泥擾敵(美軍)
作者: aizikovitz    時間: 19-5-2012 00:16

啲兵仔會唔會用完美國槍之後頂唔順中國槍既大聲
作者: 061084    時間: 19-5-2012 00:20

可以山寨M16了
作者: yamatoyan    時間: 19-5-2012 02:05     標題: 回覆 16# 的帖子

M16早就o向越戰時比中國山寨左la~
作者: yamatoyan    時間: 19-5-2012 02:20

中國(NORICO)山寨o既係M16A1.....
叫CQ 5.56/ M311.....
連M4都已經比佢山寨埋lar~
http://www.militaryphotos.net/fo ... itary-Thread/page99
美國佬仲怕得中國抄佢d咩吖....中國都已經隨時可以山寨一隊美軍出黎la~

我指....裝備上....素質就....

作者: HiuPaTricK    時間: 19-5-2012 03:55

兩大"強國"一齊玩.......之後會發生咩事呢:P
作者: aizikovitz    時間: 19-5-2012 22:43

引用:
原帖由 yamatoyan 於 19-5-2012 02:20 發表
http://www.militaryphotos.net/fo ... itary-Thread/page99
美國佬仲怕得中國抄佢d咩ࡨ ...
質素等訓練出黎喇
作者: nishi    時間: 19-5-2012 22:47

引用:
原帖由 yamatoyan 於 19-5-2012 02:20 發表
美國佬仲怕得中國抄佢d咩ࡨ ...
佢支山寨m203...冇trigger既?
作者: yamatoyan    時間: 20-5-2012 00:54     標題: 回覆 21# 的帖子

又係喎,我發現唔倒tim...

天朝好明顯係有d創新科技la~
作者: nishi    時間: 20-5-2012 03:09

引用:
原帖由 yamatoyan 於 20-5-2012 00:54 發表
又係喎,我發現唔倒tim...

天朝好明顯係有d創新科技la~
會唔會係榴彈砲護木上面果粒奇怪野?
係既個設計都算唔錯,唔洗學M203咁轉姿勢都射到...不過希望舊護木夠厚隔住D熱氣就好了...

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0