標題: 請教各師兄M9 [打印本頁]

作者: devilman_alex    時間: 28-5-2012 16:44     標題: 請教各師兄M9

我想買一支M9(全金屬)作收藏之用,請教各師兄有邊個牌子的出品最接近真鎗(grip, marking...etc)

Thank you very much
作者: tf141    時間: 29-5-2012 03:04

budget?
作者: devilman_alex    時間: 29-5-2012 09:18

二、三千,睇像真度而定
作者: gainax    時間: 29-5-2012 18:38

買大陸抄KSZ S7 full marking果支黎收藏就OK, 已係全金身,
不過個刻字無硏究過,唔知有冇刻錯 , 而家黎講呢隻GBB內外都算最仿真,如果介意刻字同鑄合金槍身,
咁可以跟上面post師兄搞支VVA + CNC槍身都好正, 不過好似3千未必搞到,
其實只是收藏唔打買支操作槍好過, 但又好似冇全金身
作者: jn_jona    時間: 29-5-2012 22:24

引用:
原帖由 gainax 於 29-5-2012 18:38 發表
買大陸抄KSZ S7 full marking果支黎收藏就OK, 已係全金身,
不過個刻字無硏究過,唔知有冇刻錯 , 而家黎講呢隻GBB內外都算最仿真,如果介意刻字同鑄合金槍身,
咁可以跟上面post師兄搞支VVA + CNC槍身都好正 ...
我都有枝,不過打左柴,搵唔到kfc parts換
我依家都諗買枝真既kfc m9,換番枝國產金屬外管落去定等馬記m9a1換金身
作者: devilman_alex    時間: 30-5-2012 22:36

真吾明M9咁多人喜愛,但選擇就好似吾多
作者: gainax    時間: 31-5-2012 23:12     標題: 回覆 5# 的帖子

其實師兄你有支國產買番ksz會好d, 支舊既都可叫當後備件,
台灣有件 , 可去露天XX睇睇
作者: JBL    時間: 31-5-2012 23:24

作者: 蛇    時間: 31-5-2012 23:29

引用:
原帖由 JBL 於 2012-5-31 23:24 發表

露天唔比外國人註冊,除非你台灣有熟人幫你,唔係睇啱都買唔到
搵代購囉.

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0