標題: GP m4 woc gbb用prowin匣 [打印本頁]

作者: Calvin.wong    時間: 9-6-2012 02:07     標題: GP m4 woc gbb用prowin匣

本來係出氣膠頂bolt, 換左prowin for gp出氣膠後先發現有另一個問題

今次係頂bolt catch,

打一下就lock bolt,要禁一下bolt catch先可以打下一發,變左禁一打一

有冇解決方法呢 ?

唔該哂:65:
作者: hung    時間: 11-6-2012 20:15

師兄 : 無方法 ! prowin匣第幾代都出事, 衹好換金身GP Pmag匣先無任何問題
作者: RCman    時間: 11-6-2012 20:19

我無Pro-win匣
只有GP pmag及bomber匣
四支GP及三支KA M4 GBB都無問題。
作者: 061084    時間: 11-6-2012 20:21

引用:
原帖由 hung 於 11/6/2012 08:15 PM 發表
師兄 : 無方法 ! prowin匣第幾代都出事, 衹好換金身GP Pmag匣先無任何問題
借POST問吓野,咁GP 普通$350個隻M4匣O唔OK?
作者: RCman    時間: 11-6-2012 20:32

引用:
原帖由 061084 於 11-6-2012 20:21 發表

借POST問吓野,咁GP 普通$350個隻M4匣O唔OK?
E興趣賣呢兩個星期做緊parts 九折,
不過原裝款GP M4匣個人覺得麻麻....

作者: 061084    時間: 11-6-2012 20:35

引用:
原帖由 RCman 於 11/6/2012 08:32 PM 發表

E興趣賣GP p-mag $380,不過呢兩個星期做緊parts 九折,
折左都係三百四
個價錢我都知,軍軍軍平時賣開$350,不過唔知隻匣O唔OK
作者: hung    時間: 11-6-2012 21:18

GP 原裝款 M4 匣都出事, 衹可揀金身 GP Pmag 匣, 軍軍軍$350一隻算ok啦 ! 起碼唔駛成日為漏氣或其它問題煩惱
作者: RCman    時間: 11-6-2012 21:35

引用:
原帖由 hung 於 11-6-2012 21:18 發表
GP 原裝款 M4 匣都出事, 衹可揀金身 GP Pmag 匣, 軍軍軍$350一隻算ok啦 ! 起碼唔駛成日為漏氣或其它問題煩惱
我都係金身P-mag支持者。
我係得呢道甘多,不過表現最好係GP P=mag及boomber
GP P=mag我共有五個
而個膠皮P-mag....係年尾用分數換...free的....只當係display only

圖片附件: magazine.jpg (11-6-2012 21:35, 82.27 KB) / 該附件被下載次數 147

作者: target    時間: 12-6-2012 20:17

用 0  無事
G 未試過
原裝負壓
作者: Calvin.wong    時間: 13-6-2012 14:06     標題: 回覆 9# 的帖子

C兄係係唔係MAPUL身 ?
作者: target    時間: 14-6-2012 02:26

馬仔身
作者: gainax    時間: 14-6-2012 04:34

彈匣入左彈上面支杆頂bolt catch? 頂得多唔多?
頂得多可以磨, 頂得唔夠也可以加厚, 應該唔會工差大到頂死個bolt catch
作者: 6638    時間: 14-6-2012 04:40

金弓又出返gbbr啦
有無人知咩價位?
作者: Calvin.wong    時間: 15-6-2012 00:22

引用:
原帖由 gainax 於 14-6-2012 04:34 發表
彈匣入左彈上面支杆頂bolt catch? 頂得多唔多?
頂得多可以磨, 頂得唔夠也可以加厚, 應該唔會工差大到頂死個bolt catch
支野剛剛變到扣唔到雞,

拉bolt hammer有各後但扣唔到,

郁下個select制就扣到, 變左select制扣雞

咩事 ?
作者: target    時間: 15-6-2012 00:26

睇下有冇野頂住個扣雞下面
作者: Calvin.wong    時間: 15-6-2012 02:23     標題: 回覆 15# 的帖子

原來係bolt catch既破件頂住左

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0