標題: [KSC/KWA] RAS and 短管 for KSC GBB M4?? [打印本頁]

作者: Yuri    時間: 6-8-2012 12:31     標題: RAS and 短管 for KSC GBB M4??

想買支M4CQB打CQB, KSC M4的好評不少, 但係又太長喎, 粟米筒又唔係我杯茶....
請問有冇邊支牌子既RAS連CQB管係Fit到直上KSC M4架呢??
定係走去買KA個支M4CQBR好呢....
THX chings!!
作者: BJB    時間: 8-8-2012 10:23     標題: 回覆 1# 的帖子

巿面上好多品牌都可以直上,G&P  VFC  KA 等等都OK。
作者: C_Y_LEE    時間: 8-8-2012 15:16

如果唔介意膠身, 可考慮WA PDW, 短又輕巧.  1.08J Top gas 0.25G BB
作者: f22a    時間: 8-8-2012 15:25

引用:
原帖由 C_Y_LEE 於 8-8-2012 15:16 發表
如果唔介意膠身, 可考慮WA PDW, 短又輕巧.  1.08J Top gas 0.25G BB
WA 有出膠身 PDW ........

真係好想見識下
求賜圖 ............
作者: wilkinswong    時間: 8-8-2012 17:29

MADBULL 嘅可以直上,我用緊
作者: Yuri    時間: 11-8-2012 17:31

thanks chings!!
咁性能上, 係KSC M4 GBB好, KA M4CQB好, 定係GHK PDW好呢?
Thanks
作者: gainax    時間: 11-8-2012 17:49

KSZ吧, 比較係一買即打果類, 原裝穩定性,氣化都好, 最新版已改埋Hopup,
只係備用零件要搵搵, 吉打有短管
作者: f22a    時間: 11-8-2012 17:55

打CQB首薦"豬HK" PDW
8 吋管或10 吋管都OK
省氣  可靠無鑊氣
1j 多D 又唔傷和氣..........
作者: BJB    時間: 14-8-2012 09:45     標題: 回覆 8# 的帖子

C兄:聽講12年版出咗,唔知性能o唔ok呢?
作者: Yuri    時間: 14-8-2012 12:39

引用:
原帖由 BJB 於 14-8-2012 09:45 發表
C兄:聽講12年版出咗,唔知性能o唔ok呢?
友台有開箱文, 可去參考!!
作者: BJB    時間: 14-8-2012 14:50     標題: 回覆 10# 的帖子

Thx C兄,等我睇睇先。

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0