標題: 換左 PDI 既內管 射程會唔會遠好多..!"? [打印本頁]

作者: 021193    時間: 12-9-2012 21:32     標題: 換左 PDI 既內管 射程會唔會遠好多..!"?

好想當事人... 既師兄直接 行出黎 分享下經驗 ... !!
小弟以加諗緊好無換 .. PDI 內管...
我亦有爬文... 當中亦有講到只會增加射\速 .. 準確度 沒大分別..!!
作者: billyjo    時間: 13-9-2012 12:27

小弟四條PDl,換左都係求心安理得,但唔太覺得有大分別
作者: garyyanykw    時間: 13-9-2012 12:58

小弟兩條Hi Capa,一條WA GBB, 兩條AEG, 一條PTW, 唔覺準好多,不過集彈性高咗就真嘅!
作者: 4jai    時間: 13-9-2012 13:00

自己睇人射唔覺,比人射就好覺...
作者: kai_matt    時間: 13-9-2012 13:21

the grouping reli improved
but accuracy....it depends......
作者: ayaka    時間: 13-9-2012 13:31

Full auto grouping is improved
but range is about the same as before
作者: billyjo    時間: 13-9-2012 15:00

Hi capa 好覺,vsr 好覺。type96 未裝上所以未知。。,,
兩條十四半,兩條七吋。,6.01 6.04各一,油麻地覺,原装果條太正。,
Pdi 开果啲hopup位一定唔夠systema 準,,始終鋼難加工好多
你問我,邊個比條新原裝管我,我換條7吋Pdi 比佢。,real offer
作者: jpg    時間: 14-9-2012 05:45

PDI 用係手槍到好覺..
PTW 就真係差不多..
始終都係HOPUP 既問題...HOPUP 唔夠穩定, 管點好都冇用....
作者: sergeant3007    時間: 14-9-2012 07:14

引用:
原帖由 billyjo 於 13-9-2012 15:00 發表
Hi capa 好覺,vsr 好覺。type96 未裝上所以未知。。,,
兩條十四半,兩條七吋。,6.01 6.04各一,油麻地覺,原装果條太正。,
Pdi 开果啲hopup位一定唔夠systema 準,,始終鋼難加工好多
你 ...
呢句真係唔明, 潮語?
作者: tinyau1134    時間: 14-9-2012 07:33

引用:
原帖由 sergeant3007 於 14-9-2012 07:14 發表

呢句真係唔明, 潮語?
應該想打"麻麻地覺"
作者: billyjo    時間: 14-9-2012 09:44

我幾十歲人邊識潮語吖,爛下啫

有冇人用過deep fire 呀?
作者: kidult    時間: 14-9-2012 12:48

除左原廠. 同PDI.. 其他... 唔好試... 唔好掂, 唔好買... F之之, 心火, 鴨仔...
F之之尚可(但我都接受唔倒),
心火(死得)
鴨仔(佢花洒得黎好穩定, 一定係, 左左, 左右左~~上上下下, 左左右右.)
作者: ayaka    時間: 14-9-2012 14:20

心火真係千萬唔好試.....................................
作者: sergeant3007    時間: 14-9-2012 14:39

引用:
原帖由 billyjo 於 14-9-2012 09:44 發表
我幾十歲人邊識潮語吖,爛下啫

有冇人用過deep fire 呀?
哦,原來係我簡單複雜化。

心火我未試過,

另外,國產鋼管又有無人試過呢?我覺得都OK.
作者: billyjo    時間: 14-9-2012 15:07

有出比ptw? 可試試喎

作者: 021193    時間: 14-9-2012 21:41

好彩... 我未換..PTI !! ..
多謝咁多師兄... 既報告
作者: kidult    時間: 14-9-2012 23:56

明搶有支m16 原廠連哭泣, 廖擺巴屎, 買黎cut
抵玩喎
作者: jackypoon    時間: 15-9-2012 00:44

285 & 363 都有, 分別不大, 有時仲JAM JAM 地...

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0