標題: DIY之KJ Ruger.22 [打印本頁]

作者: sovietarmy2012    時間: 4-11-2012 16:05     標題: DIY之KJ Ruger.22

原來買回來DIY一支微聲手槍,不過計劃取消.
全黑又沒有刻字令人洩氣,所以手癢又DIY一下,減少一點家中的戾氣,增加些民用的情懷.
金屬的拋光,握把剷去討厭的哥德體KJ,加了紅字S/F,噴了田宮Sliver Leaf.

原來想加一枚硬幣上握把上,只是沒有合適的,所以作罷

作者: hung    時間: 30-12-2012 19:17

噴得好靚仔, 尤其紅色字體好顯眼
作者: T-800    時間: 1-1-2013 18:23

簡直正 !有心幾!真鎗碌架Mark I係軍醫至愛之一,每次燒鎗必射之一,貪佢速射夠準永無jam......(如果用「小雲」靚彈的話)可惜KJ呢支冇BOLW BACK....

Happy shooting!
作者: rho837    時間: 1-1-2013 19:37

嘩!我第一次打真槍(手槍)就係呢支!
作者: sovietarmy2012    時間: 2-1-2013 13:00

引用:
原帖由 T-800 於 1-1-2013 18:23 發表
簡直正 !有心幾!真鎗碌架Mark I係軍醫至愛之一,每次燒鎗必射之一,貪佢速射夠準永無jam......(如果用「小雲」靚彈的話)可惜KJ呢支冇BOLW BACK....

Happy shooting!
我都想買日本仔有碌架Mark....不過太貴了
作者: RCman    時間: 2-1-2013 13:35

KJ呢look野.....如果有blowback....我買左好耐
作者: 33tt    時間: 2-1-2013 15:57

引用:
原帖由 rho837 於 1-1-2013 07:37 PM 發表

嘩!我第一次打真槍(手槍)就係呢支!
我第一次燒真槍都係這枝 !!

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0