標題: 2號波箱推介 [打印本頁]

作者: k1t    時間: 27-11-2012 01:16     標題: 2號波箱推介

小弟G&P身 想搵一個好少少既波箱
唔知各位大大有無推介呢
成組又得 只係殼亦得
有勞各位

已知由平價開始有 dboy 金弓
貴d有 吉打 KA CA lonex
再貴有systema
唔知有無邊隻性價比較好呢?

作者: USMCFR    時間: 27-11-2012 01:48

GBB box
作者: faihk    時間: 27-11-2012 02:15

鋁波箱
作者: k1t    時間: 27-11-2012 02:16

引用:
原帖由 USMCFR 於 27-11-2012 01:48 發表
GBB box
GBB box就唔考慮啦...
買匣都窮
作者: SINOPE    時間: 27-11-2012 11:17     標題: 我都想知

我都想知
THX....
作者: mk23    時間: 27-11-2012 12:09

最好當然係systema full set波箱la, 唔洗煩. 但好貴.
另唔見議買大陸仔波箱殼,因工差大,要看你彩數.
如我見議.
full set的話,可買台仔modify或lonex. 價錢平過system少少.但用過質數可以.
剩殼的小弟只買返Marui,因之前用過大陸仔的,怕怕...

P.S.
因小弟只玩細力(最多約1.2~1.3J)所以相對大power的對波箱壽命的影響,小弟就不太楚了...
作者: faihk    時間: 27-11-2012 13:42

引用:
原帖由 mk23 於 27-11-2012 12:09 發表
最好當然係systema full set波箱la, 唔洗煩. 但好貴.
如我見議.
full set的話,可買台仔modify或lonex. 價錢平過system少少.但用過質數可以.
剩殼的小弟只買返Marui ...
尖尖尖佢個箱用咩做先? 2百幾蚊美金如果都只係亞釠铅, 我會認為鋁箱好好好多... 至少唔洗1k...
作者: k1t    時間: 27-11-2012 19:10

引用:
原帖由 mk23 於 27-11-2012 12:09 發表
如我見議.
剩殼的小弟只買返Marui ...
想知modify同lonex係咪都係無痛直上
另外價錢大約係幾多?
謝謝
作者: oliver1997    時間: 27-11-2012 19:46

尖尖尖D inside setting好吖嗎.....
不過要睇新既程度, 老既至係上品!!
作者: k1t    時間: 28-11-2012 02:02

引用:
原帖由 oliver1997 於 27-11-2012 19:46 發表
尖尖尖D inside setting好吖嗎.....
不過要睇新既程度, 老既至係上品!!
借問聲 咩係尖尖尖~_~
作者: k1t    時間: 28-11-2012 02:55

另外想問下除在W豬屍之外有邊度有lonex野賣?
謝謝
作者: faihk    時間: 28-11-2012 21:26

引用:
原帖由 k1t 於 28-11-2012 02:02 發表

借問聲 咩係尖尖尖~_~
尖~~~ 尖尖尖~ 尖~~~~
http://www.youtube.com/watch?v=s ... ure=player_embedded
作者: k1t    時間: 28-11-2012 21:41

引用:
原帖由 faihk 於 28-11-2012 21:26 發表

尖~~~ 尖尖尖~ 尖~~~~
http://www.youtube.com/watch?v=s ... ure=player_embedded
呢個廣告我聽過 但尖尖尖係邊個牌子
唔通C王轉行賣波箱
作者: faihk    時間: 28-11-2012 21:47

引用:
原帖由 k1t 於 28-11-2012 21:41 發表

呢個廣告我聽過 但尖尖尖係邊個牌子
唔通C王轉行賣波箱
條片左上角咁大個字你都睇唔到?
作者: k1t    時間: 28-11-2012 22:13

引用:
原帖由 faihk 於 28-11-2012 21:47 發表

@0@..... 竟然係咁 學到野了
作者: Akari    時間: 30-11-2012 14:07

引用:
原帖由 faihk 於 28-11-2012 21:47 發表

一直都無留意wwwww

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0