標題: prime 上身 [打印本頁]

作者: kidult    時間: 10-12-2012 19:10     標題: prime 上身

唉….. 個prime 上身上唔實個後準星….. 我以為係個準星問題….. 其廠既準星都係咁…..
Prime 都係咁, 有冇攪錯!!!
作者: yiuyiusiu    時間: 10-12-2012 19:38

剪可樂罐墊實佢係最易既解決方法
但係我用岩屎彈西無問題喎
作者: kidult    時間: 10-12-2012 20:34

我第一次試prime 上身, 就係咁喇…... 我個troy sight 擺向其他上身冇野架
作者: spec.ops.    時間: 10-12-2012 21:46

我用LMT同GG&G都冇問題
作者: kidult    時間: 10-12-2012 22:18

真係要攝野??
作者: udt    時間: 12-12-2012 03:24

估唔到有人同我一齊中招
我個prime身上唔實Larue mount
作者: goodsmile    時間: 12-12-2012 03:44

引用:
原帖由 udt 於 12-12-2012 03:24 發表
估唔到有人同我一齊中招
我個prime身上唔實Larue mount
Larue mount好似可以教緊佢
你吾試下?
作者: kidult    時間: 12-12-2012 08:35

佢唔係則邊唔實, 係上下有空位唔實, 所以擰實佢係冇效…...
作者: rho837    時間: 12-12-2012 12:29

派仔! 我用過! 見過! 唉! 藝術品多過實用品! 外皮樣凶狠! 內皮數碌狠!

其實拿番比佢地換隻新或回水! 否則去消費者委員會.......!

我套LNT上下身????? 朋友支1911上下身?????

作者: kidult    時間: 12-12-2012 12:52

你... 而家先講..... 我入左一上身. 一E3 上下身呀....
作者: udt    時間: 13-12-2012 01:56

引用:
原帖由 goodsmile 於 12-12-2012 03:44 發表

Larue mount好似可以教緊佢
你吾試下?
試過了,結果一樣。
作者: jpg    時間: 13-12-2012 05:05

Larue mount 都上唔實?
Larue 真定假mount?
我有兩套prime 上身,冇問題喎?
用過larue, KAC, bomber Troy, 都冇師兄們既問題,
唔通prime 都有QC 問題?
我係第一水e3 同舊版SR 上身。
作者: kidult    時間: 13-12-2012 08:41

我個套係再出版。 reissue ….... 上身 同上下身都係
作者: rho837    時間: 13-12-2012 09:20

等下啦!聽個big boss講話遲啲有米囯珍槍公司同sistuma合作用珍品物料及99•99%真外皮數出上下身連骨成套出, 買價平過土炮產品!
作者: udt    時間: 13-12-2012 11:00

引用:
原帖由 jpg 於 13-12-2012 05:05 發表
Larue mount 都上唔實?
Larue 真定假mount?
我有兩套prime 上身,冇問題喎?
用過larue, KAC, bomber Troy, 都冇師兄們既問題,
唔通prime 都有QC 問題?
我係第一水e3 同舊版SR 上身。
真mount來的,上systema原裝上槍身都冇問題。
我套槍身應該都係番出的,上月從廣華某地舖購入。
作者: kidult    時間: 13-12-2012 11:13

引用:
原帖由 udt 於 13-12-2012 11:00 發表

我都係..... 上SYSTEMA 原裝身冇問題...
作者: jpg    時間: 13-12-2012 15:44

可能呢一水出事喎,等我問下個friend 先
佢都入左第二水e3
作者: jpg    時間: 13-12-2012 18:02

我個FRIEND 啱啱都試左, 佢話冇問題喎..佢係上LARUE 同TROY都冇問題
其實LARUE 都係DESIGN 俾D OFF SPEC RAIL 用點解上唔實呢??
除非PRIME 真係錯得好誇張...
作者: Kane    時間: 4-1-2013 16:22

引用:
原帖由 udt 於 13-12-2012 11:00 發表

聞所未聞.

圖片附件: 20121223_230350.jpg (4-1-2013 16:22, 101.91 KB) / 該附件被下載次數 104

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0