標題: BIOHAZARD 5 [打印本頁]

作者: ATM    時間: 10-8-2007 17:05     標題: BIOHAZARD 5

http://hk.games.yahoo.com/070802/285/2cuea.html
唔等到幾時呢

—— 遊戲發售的時間是?
竹內 本來我們想在這次宣傳片末段顯示發售年份,不過年份最後的兩位數字,像螢光管般,一時是08、一時是09、一時是10,只能表現出零碎的部分來(笑)。

作者: 老鼠    時間: 10-8-2007 17:26

今集令我再次失望........
無喪屍,無umbrella.......失望!!!:x
作者: HunterX    時間: 11-8-2007 00:41

又出喇?
作者: ZaMaR    時間: 11-8-2007 10:20

變metal gear......
作者: -l-    時間: 12-8-2007 01:08

引用:
原帖由 老鼠 於 10-8-2007 17:26 發表
吾好玩lo
作者: 老鼠    時間: 12-8-2007 01:33

引用:
原帖由 -l- 於 12-8-2007 01:08 發表

吾好玩lo
佢出第四集我就已經開始唔玩|)
作者: 仔仔    時間: 12-8-2007 15:57

引用:
原帖由 老鼠 於 10-8-2007 05:26 PM 發表
我覺得生化危機...= =唔一定代表喪屍
作者: Danny    時間: 12-8-2007 22:45

都唔知有生之年可唔可以玩完成個故事
作者: VEC    時間: 12-8-2007 23:35

[quote]原帖由 仔仔 於 2007812 03:57 PM 發表

我覺得生化危機...= =唔一定代表喪屍
作者: 仔仔    時間: 13-8-2007 00:08

引用:
原帖由 老鼠 於 12-8-2007 01:33 AM 發表
佢出第四集我就已經開始唔玩|)
冇ps2或者wii咋掛?(講笑)
作者: seal    時間: 13-8-2007 01:57

作者: FNP90xvhk    時間: 14-8-2007 10:53

引用:
原帖由 仔仔 於 12-8-2007 15:57 發表

我覺得生化危機...= =唔一定代表喪屍鎹....

第4集d寄生體咪又係生化武器....
丫,你講得岩喎!!
不過有時都希望佢會出返以前 d 喪屍系列...
作者: HunterX    時間: 14-8-2007 20:40

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 14-8-2007 10:53 發表

丫,你講得岩喎!!
不過有時都希望佢會出返以前 d 喪屍系列...
雖然咁講都o岩, 但係以前果種求生、解謎既感覺無哂... 故事又斷層...
作者: Frank.W.Pliskin    時間: 30-9-2007 03:47

你地搞錯左啦,黎隻有反喪屍,而umbrella就變左由Albert Wesker控制,變成秘密umbrella組織
今集好似話有得玩Albert Wesker既支線任務
開頭個時係打村民,好似係因為種族"其視"問題而angry既村民,所以打個主角,到後期去到唔知咩地方,會有反喪屍

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0