標題: SARRP 長槍 belt holster - AR 15 rifle holster [打印本頁]

作者: faihk    時間: 28-2-2013 23:16     標題: SARRP 長槍 belt holster - AR 15 rifle holster

http://www.youtube.com/watch?fea ... d&v=TugGeimG0y4

好早前已經好想試造個同佢E個設計差唔多既m4 holster, 不過如果佢可以做到180度轉方向就真係會方便好多! 不過都好正!

作者: loveless    時間: 28-2-2013 23:28

nonononononono100%多舊魚啊
作者: tf141    時間: 1-3-2013 00:29

引用:
原帖由 loveless 於 28-2-2013 23:28 發表
咁有趣既野, 只要價錢啱, 就算多10舊魚都一樣有人試既
作者: ~~方~~    時間: 1-3-2013 01:16

Hi Mister, can you make a holster for my bazooka?

作者: 4jai    時間: 1-3-2013 01:21

我見到佢支槍有個AUTO....
我懷疑佢手上果支跟本就係玩具槍
作者: max282    時間: 1-3-2013 01:58

引用:
原帖由 4jai 於 1-3-2013 01:21 發表
真M9A1有沙色?
作者: loveless    時間: 1-3-2013 02:19

引用:
原帖由 4jai 於 1-3-2013 01:21 發表
支槍都冇gas block 亦冇導氣管.
佢裝左隻300m 後照門在前面....打shotgun乎
作者: rYaN    時間: 1-3-2013 02:25

個設計真係有D多.....................舊魚....其實有枝M4重量既野係條Belt到,真係行步路都想死.....隨時褲都甩埋

作者: loveless    時間: 1-3-2013 02:26

咦佢有放口風...180美金... fubb me sideways
作者: faihk    時間: 1-3-2013 11:05

引用:
原帖由 loveless 於 1-3-2013 02:26 發表
咦佢有放口風...180美金... fubb me sideways
好貴...
作者: 4jai    時間: 1-3-2013 11:53

[url]banned url?p=7864[/url]
呢條link話佢係前marine

點解我有種....好似吹水的感覺
作者: 4jai    時間: 1-3-2013 11:54     標題: 回覆 11# 的帖子

咦,點解我貼唔到條link?
條link係某網上雜誌
作者: starfox    時間: 1-3-2013 12:27

雙手拔鎗?
同埋好似阻住攞手鎗..
作者: ohnavi    時間: 1-3-2013 12:52

十大無聊發明之一

作者: loveless    時間: 1-3-2013 13:28

引用:
原帖由 ohnavi 於 1-3-2013 12:52 發表
十大無聊發明之一
買呢個至少平時可以落大快活戰術性扒飯, 又成日會有人影你相擺上FB, 性價比高巧多耶

作者: T-800    時間: 1-3-2013 14:21

用左呢個AR鎗套好定壞未知,但肯定唔洗坐低,踎低都成問題.....

Happy shooting!
作者: gtoray    時間: 1-3-2013 14:26

引用:
原帖由 loveless 於 1-3-2013 13:28 發表

買呢個至少平時可以落大快活戰術性扒飯, 又成日會有人影你相擺上FB, 性價比高巧多耶
tactical chopstick hoslter !!!

http://www.youtube.com/watch?v=v9AUhWNqABE
作者: ohnavi    時間: 1-3-2013 14:44

引用:
原帖由 loveless 於 1-3-2013 13:28 發表

哇呢個堅想要加埋匙羹就perfect!出街自備餐具做中產
作者: tinyau1134    時間: 1-3-2013 15:08

引用:
原帖由 T-800 於 1-3-2013 14:21 發表
用左呢個AR鎗套好定壞未知,但肯定唔洗坐低,踎低都成問題.....

或者比D 實戰中冇可能坐低既人用....
如EOD
作者: Tinne    時間: 1-3-2013 15:17

戰術性扒飯,
作者: faihk    時間: 1-3-2013 15:33

引用:

正喎~!
作者: faihk    時間: 1-3-2013 15:34

引用:
原帖由 T-800 於 1-3-2013 14:21 發表

SO~ 我話有得180度轉會實用性好好多!
作者: T-800    時間: 1-3-2013 15:37

引用:
原帖由 faihk 於 1-3-2013 15:34 發表

SO~ 我話有得180度轉會實用性好好多!
咁大碌AR(佢呢支已算細..大碌少少點算....?)轉到都唔方舒服咗啦....

作者: T-800    時間: 1-3-2013 15:41

引用:
原帖由 tinyau1134 於 1-3-2013 15:08 發表

或者比D 實戰中冇可能坐低既人用....
如EOD
好難講:實戰中企、跪、坐、爬、訓、踎....受傷換鎗打隨時有可能架....

Ps:總之有需要時您fing唔到支鎗去背脊就硬係濕滯d...

作者: kimkim48    時間: 1-3-2013 19:44

引用:
原帖由 loveless 於 28-2-2013 23:28 發表
太陽能電筒工作社新產品:多條魚食唔安坐唔落AR15戰術槍袋(TOY ONLY)
轉手槍個下認真夠禮讓
作者: sovietarmy2012    時間: 1-3-2013 23:05

引用:

有缺點!無匙同牙簽 三件齊哂可以戰略性扒飯

其實識飛快子都ok ge
作者: sovietarmy2012    時間: 1-3-2013 23:07

引用:
原帖由 T-800 於 1-3-2013 15:41 發表

好難講:實戰中企、跪、坐、爬、訓、踎....受傷換鎗打隨時有可能架....

Ps:總之有需要時您fing唔到支鎗去背脊就硬係濕滯d...

槍重聚落條腰用槍帶把7咩
作者: honry    時間: 1-3-2013 23:57

市面上有類似產品

比樓主嗰隻好在更多槍種可用,只要有魚骨就用得∼
作者: loveless    時間: 2-3-2013 00:24

引用:
原帖由 T-800 於 1-3-2013 15:41 發表

印像中有段片, 係吳京拍片前期用真槍去橾練, 一fing支槍過頭落背脊, 乾淨俐落到比美spetsnaz
自已偷偷地趁冇人時試過, 果然飛甩眼鏡額頭都標晒血
作者: JW.    時間: 2-3-2013 01:10

引用:
原帖由 honry 於 1-3-2013 11:57 PM 發表
市面上有類似產品

幾好喎,係咪copy?
支槍條條fing真係跑得好唔方便
作者: gtoray    時間: 2-3-2013 01:12

引用:
原帖由 honry 於 1-3-2013 23:57 發表
市面上有類似產品

原來呢舊野係咁用?
其實咩名堂..?
作者: hihi888    時間: 2-3-2013 01:44     標題: 回覆 31# 的帖子

S&S Precision WeaponLink
https://www.sandsprecision.com/i ... id=26&Itemid=89
作者: faihk    時間: 2-3-2013 02:18

引用:
原帖由 honry 於 1-3-2013 23:57 發表
市面上有類似產品

用緊啦! 不過 M4 頭輕尾重, 好易會槍頭向上.  我個支槍就因為咁係槍身上面條骨要加個mount先上E個, 咁先唔會出咁既問題;  但係佢可以360度轉, 重好易個種, E個又係第二個會出問題既地方...
作者: rYaN    時間: 2-3-2013 02:39

引用:
原帖由 faihk 於 2-3-2013 02:18 AM 發表

用緊啦! 不過 M4 頭輕尾重, 好易會槍頭向上.  我個支槍就因為咁係槍身上面條骨要加個mount先上E個, 咁先唔會出咁既問題;  但係佢可以360度轉, 重好易個種, E個又係第二個會出問題既地方...
其實佢係比你有槍帶果時用,唔好想佢係槍套咁用.........
作者: gtoray    時間: 2-3-2013 02:41

引用:
原帖由 rYaN 於 2-3-2013 02:39 發表

其實佢係比你有槍帶果時用,唔好想佢係槍套咁用.........
我諗佢唔會唔用槍帶就咁用啩.....?
作者: tf141    時間: 2-3-2013 05:45

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2013 01:12 發表

原來呢舊野係咁用?
其實咩名堂..?
S&S Weapon link....弱智的
真品之前PTS有售,$1700

不過好似有copy, 又好似係$200以內

但係我覺得呢舊野又好似唔好用,所以未有打算試
作者: honry    時間: 2-3-2013 11:05

引用:
原帖由 tf141 於 2-3-2013 05:45 發表

S&S Weapon link....弱智的
真品之前PTS有售,$1700

不過好似有copy, 又好似係$200以內

但係我覺得呢舊野又好似唔好用,所以未有打算試
我係之前見有師兄放二手,copy貨邊度有賣?
作者: JW.    時間: 2-3-2013 11:14

引用:
原帖由 honry 於 2-3-2013 11:05 AM 發表

我都想知
作者: tf141    時間: 2-3-2013 14:15

引用:
原帖由 honry 於 2-3-2013 11:05 發表

JJ Army可能有....
btw, 原來有copy G-Code XST holster

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0