標題: 請問呢兩枝鏡邊道有得賣 [打印本頁]

作者: mic_hk    時間: 1-3-2013 05:58     標題: 請問呢兩枝鏡邊道有得賣

各位師兄唔好意思~ 想問下下面圖中呢兩枝鏡邊道有得賣? 同幾錢! THX~
或者有無D比較似AUG A3 CQC原裝鏡既鏡介紹下比小弟? THX~

3X Tactical Scope

elcan Specter

AUG A3 CQC 既原裝鏡~
我怕做好左枝槍到時叉枝鏡會唔似樣~~

真!! AUG A3 CQC 計劃~ 開始!!
圖1:上方為大陸玩具、下方為本人想象圖~

講多無謂~行動最實際! 開工!!
鏡橋叉太多! 成條唔要! 企頭鑼待侯~

魚骨企位從新做過~ 平水位同(林森)位~

未完待續..................................
作者: alvin155    時間: 1-3-2013 06:34

引用:
原帖由 mic_hk 於 1-3-2013 05:58 發表
各位師兄唔好意思~ 想問下下面圖中呢兩枝鏡邊道有得賣? 同幾錢! THX~
或者有無D比較似AUG A3 CQC原裝鏡既鏡介紹下比小弟? THX~

http://arniesairsoft.co.uk/news2/wp-content/uploads/2008/0 ...
kingarmx
作者: JW.    時間: 1-3-2013 08:02

引用:
原帖由 mic_hk 於 1-3-2013 05:58 AM 發表,

http://arniesairsoft.co.uk/news2/wp-content/uploads/2008/0 ...
記得e何b有哂兩款,一定冇記錯
作者: gtoray    時間: 1-3-2013 10:23

Scope 2 係elcan specter?
作者: loveless    時間: 1-3-2013 11:06

scope 1 仿 Leupold mark4 CQ/T
scope 2 仿 Elcan ATOS /Specter OS

印像中2支在E何B都冇實貨好耐了, KA o個支可能灣仔會有..
唐9反而有仿Elcan o個碌. 造工比較粗糙, 標價三百幾...
作者: sovietarmy2012    時間: 1-3-2013 23:06

唐反9
作者: loveless    時間: 1-3-2013 23:16

今日路過灣仔, 見到兩支都有擺出黎, KA九百幾, 仿Elcan五百多....
作者: mic_hk    時間: 1-3-2013 23:57

我今日都上過幾間代理~ KA$8XX、
仿Elcan就平好多只係$3xx、但枝Elcan個膽好雞下~
枝KA以經超出我預算............
無計! 我女細老婆嫩! 有錢都要留比左個女第日學野.............

呢枝同枝KA有D似樣~ 只係$430就得! 但我囉唔到........
army-血.com/shop/goods.php?id=1238

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0