標題: Flyye MOLLE Style PC Plate Carrier with Pouch Set 一問 [打印本頁]

作者: GlockGlock    時間: 3-3-2013 22:19     標題: Flyye MOLLE Style PC Plate Carrier with Pouch Set 一問

我頭先係e興趣個官網睇倒呢set野, 大約usd $120, 好似好底, 5知有冇師兄用過, 件野o 5 ok, 會5會太大件
thanks 師兄
作者: alanchan_yk    時間: 3-3-2013 22:26

呢件唔錯, 都算大路野, 想知大唔大件可以去槍街著上身試
不過夏天著可能熱左少少
PS: 比我揀我會買EAGLE既, 無咁硬著得舒服D, 而且又唔會太貴
作者: GlockGlock    時間: 3-3-2013 22:34

引用:
原帖由 alanchan_yk 於 3-3-2013 10:26 PM 發表
呢件唔錯, 都算大路野, 想知大唔大件可以去槍街著上身試
不過夏天著可能熱左少少
PS: 比我揀我會買EAGLE既, 無咁硬著得舒服D, 而且又唔會太貴
師兄, EAGLE大約幾$
作者: hung    時間: 3-3-2013 22:35

Flyye pc 要坩嘅價錢 , 成set 計都要考慮吓 , 始終都係copy , 不如師兄多些留意吓二手網 , 找set eagle 或 lbt , 相信價錢都唔爭得太遠 , 有時唔趕用就唔好因心急買咗而後悔 個人意見望各位師兄 , 勿插.......謝謝 !
作者: Ancestor999    時間: 9-3-2013 21:00

件野有size分,fit size的話會好slim好貼身,我曾經有件$1xx geh replica, 唔知Flyye e件如果,pouch我就覺得自己買自己有需要果d

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0