標題: [認真] 香港政府查緝氣槍內幕,一切都是中共的陰謀 [打印本頁]

作者: jasonma    時間: 28-4-2013 12:08     標題: 香港政府查緝氣槍內幕,一切都是中共的陰謀

作者: stefano_cnc    時間: 28-4-2013 12:23

唔吹埋有d槍手系收錢做野?

作者: gtoray    時間: 28-4-2013 12:26

你d所謂內線情報邊度收返嚟?
作者: ardyto    時間: 28-4-2013 12:30

吹到大過我
咁真連我都唔信
有圖有真相呀
作者: sovietarmy2012    時間: 28-4-2013 12:32

我!原來海關和執法機關聯系叫中共的陰謀.咁香港的店家販賣的氣槍是否非法?不肖玩家/槍手射人又是中共的人?咁中共的人會被檢控嗎?
咁惠康對面幾時死?
作者: ardyto    時間: 28-4-2013 12:33

引用:
原帖由 gtoray 於 28-4-2013 12:26 發表
你d所謂內線情報邊度收返嚟?
可能集總用內線打比佢
:「打槍不如打手槍」
作者: 衰人    時間: 28-4-2013 12:37

可靠內線報告????師兄你d料可以邊度黎.....如果你同我講報紙佬故意搵黎講我信多d
作者: Pan    時間: 28-4-2013 12:38

jasonma

明搞事, 信不信由你
作者: Tango1997    時間: 28-4-2013 12:43

引用:
原帖由 jasonma 於 28-4-2013 12:08 發表
據可靠內線報告,中國海關多次向港方投訴氣槍流入大陸,企圖用盡一切手段打壓,但由於在香港不屬違法,於是跟香港警方私下交換情報,聯手打擊槍界,派人檢舉香港的店家販賣非法氣槍,讓香港警方互相配合逮人。信不信 ...
妖。。。真係小學生都作得好過你
作者: ardyto    時間: 28-4-2013 12:49

真係咁多陰毛…唔係係陰謀真係數都有排數
五條一束,10束一扎…
作者: sovietarmy2012    時間: 28-4-2013 12:51

中共海關從不工作只會貪污,所以做份內事就好可疑了

美國海關離岸查關系美帝的陰謀

大丁賣美軍野而被美領事篤比警方系美帝的陰謀

港澳兩地聯手緝毒係港澳的陰謀

香港不許奶粉出境要中共海關配合係香港的陰謀

有d槍手系收錢做野後是不會被落案起訴....

槍店無改3J槍,一定是栽賍的

我則是一個不斷借分享DIY,日日出聲,出三十幾個千字post的驚天大五毛

不過有正義的港人開login揭露中共的陰謀,香港幸甚呀

警方栽賍,法官亂判,政府陰謀,中共坦克,仲吾移民?!
作者: gtoray    時間: 28-4-2013 12:52

呢個人相當有嫌疑
1 用詞古怪
2 應該係曾經響中港經營地下生意
3 可能曾被欺騙
4 可能係被害妄想症

作者: ardyto    時間: 28-4-2013 12:56

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-4-2013 12:51 發表
中共海關從不工作只會貪污,所以做份內事就好可疑了

美國海關離岸查關系美帝的陰謀

大丁賣美軍野而被美領事篤比警方系美帝的陰謀

港澳兩地聯手緝毒係港澳的陰謀

香港不許奶粉出境要中共海 ...
笑左……………………
作者: sovietarmy2012    時間: 28-4-2013 13:00

被害妄想症是妄想症中最常见的一种,它是精神疾病的一个重要症状。主要是指患者往往处于恐惧状态而胡乱推理和判断,思维发生障碍,坚信自己受到迫害或伤害,病人往往会变得极度谨慎和处处防备,还时常将相关的人纳入自己妄想的世界中。
http://baike.baidu.com/view/34717.htm

精神分裂症亞型
偏執型 (Paranoid Type of Schizophrenia)
存在妄想和幻覺,但是沒有思維障礙、行為紊亂或是情感淡漠。幻覺和妄想經常圍繞同一個主題,例如被害妄想或情色妄想。(DSM code 295.3/ICD code F20.0)
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E ... 6%E8%A3%82%E7%97%87

我係一個五毛,所以吾小心引用左D中共網,sorry
作者: sovietarmy2012    時間: 28-4-2013 13:04

如果你發現家人常出現以下精神症狀,甚至有時伴隨自言自語、莫名害怕或情緒不穩定、奇怪的行為,就得注意了。病人受到症狀影響,可能不知道求助,需要家人協助看診,接受治療。

幻聽:耳朵旁邊不斷聽到其實不存在的聲音,主要是有人講話(可能一個人或很多人)。有些聲音會一直罵病人、講病人壞話、或指使病人做什麼事情。
    幻視:看到實際上不存在的幻影,通常是人形或動物,或看起來像鬼魂。
    被害妄想:覺得有人(或組織、神明、鬼怪)要害自己或親人。病人可能因此莫名害怕、躲在房間裡、不敢吃東西、對某些人有敵意。
    關係妄想:覺得某些人、事好像跟自己有關(其實無關),或看電視、看報紙、聽廣播覺得在講跟自己有關的事情。有些人會覺得被跟蹤、監視、或一直覺得有人在觀察自己。
    誇大妄想:覺得自己有很強大的能力、認識一些很有權勢的人或神明、身負什麼重要任務

◎如何跟有幻覺、妄想的病人相處
首先要記得:對病人來說,這些幻覺、妄想就跟真的一樣,一開始他們會以為真的有人跟他們一直碎碎念、真的有人要害他。所以,要以「同理心」去傾聽他們講這些幻覺、妄想,不要直接反駁,或指責他們被騙、無知。

如果病人談到幻覺、妄想,可以多聽他們描述症狀,了解病人受到的影響。如果病人不願意談症狀,可以多跟病人談最近的心情、對事情的感受。以同理、支持的角度跟病人接近,才不會讓病人心生抗拒,反而不利治療。
http://blog.eroach.net/?p=692

熱線(錄音資訊或專人輔導)
社會福利署熱線:2343 2255
醫院管理局24小時精神科熱線:2466 7350
香港心理衞生會熱線:2772 0047
香港撒瑪利亞防止自殺會24小時熱線:2389 2222
生命熱線(24小時熱線):2382 0000
作者: Tango1997    時間: 28-4-2013 13:05

門神?。。。。。唔理啦。。。。拜左先

作者: sovietarmy2012    時間: 28-4-2013 13:12

首先要記得:對病人來說,這些幻覺、妄想就跟真的一樣,一開始他們會以為真的有人跟他們一直碎碎念、真的有人要害他。所以,要以「同理心」去傾聽他們講這些幻覺、妄想,不要直接反駁,或指責他們被騙、無知。

如果病人談到幻覺、妄想,可以多聽他們描述症狀,了解病人受到的影響。如果病人不願意談症狀,可以多跟病人談最近的心情、對事情的感受。以同理、支持的角度跟病人接近,才不會讓病人心生抗拒,反而不利治療。

----係喎,中共陰謀喎,你真係再世摩西了,可吾可以講多比我地尼D迷途小羔羊呀,我諗住改邪歸正退黨保平安,反正一日幾個post我都揾夠了.
作者: Tango1997    時間: 28-4-2013 13:37

引用:
原帖由 jasonma 於 28-4-2013 12:08 發表
據可靠內線報告,中國海關多次向港方投訴氣槍流入大陸,企圖用盡一切手段打壓,但由於在香港不屬違法,於是跟香港警方私下交換情報,聯手打擊槍界,派人檢舉香港的店家販賣非法氣槍,讓香港警方互相配合逮人。信不信 有你
1。。。線報?。。。。扇動報
2。。。海關投訴?。。。。投乜訴?。。唔洗做坐係度好唔好?
3。。。手段打壓?。。。。唔洗咁煩。。。掃晒32間大小狗廠就得。。。不過掃左班官食乜?
4。。。跟港警私交情報?。。。。呢D走私野。。。海關造
5。。。聯手打擊槍界?。。。。九唔塔八
6。。。港店家賣非法氣槍?。。。。邊間?。。。好多人想知
7。。。信不信有你? 。。。信不信“由“你呀。。。大學生

PS:要寫就寫好D-----我依家知點解電視台D編劇咁難捞
作者: sovietarmy2012    時間: 28-4-2013 14:33

有32間大小狗廠???
作者: ardyto    時間: 28-4-2013 14:39

唔講唔知有咁多,重等我成日意為得金工,dgirl,屎馬個幾間
作者: Stig    時間: 28-4-2013 14:54

未有足夠證據bam佢?

作者: sovietarmy2012    時間: 28-4-2013 15:03

做乜要bam佢?難度你又有陰謀

作者: 里安    時間: 28-4-2013 16:13

幾有娛樂性
作者: Tango1997    時間: 28-4-2013 16:39

唔好ban佢呀
Ban左無溝得玩呀
作者: sunny2014    時間: 28-4-2013 18:16

又係你呀張星宇?
你唔係話自己賣好多氣槍上去架咩?
點解佢地未拉你?
作者: sovietarmy2012    時間: 28-4-2013 19:10

咪你地識ga?
作者: sunny2014    時間: 28-4-2013 20:16

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-4-2013 19:10 發表
咪你地識ga?
佢一早出晒名架啦喎
作者: sovietarmy2012    時間: 28-4-2013 20:33

難怪有可靠內線報告

咁交佢出去,全個wargame界咪一天光哂?!
作者: Ronnie    時間: 28-4-2013 20:36

又有神出沒!?留名
作者: RX7    時間: 28-4-2013 20:55

樓主一定係大內神侍
作者: 衰人    時間: 28-4-2013 21:03

佢根本就係門神
作者: 亞爾多    時間: 28-4-2013 21:04

根據本人腦補指出

近期事件係門神陰謀
只要香港全面禁槍,門神就可以靠自己門路獨攬香港市場
所有案件其實係門神叫手下犯案

信不信由乃
作者: Tango1997    時間: 28-4-2013 21:10

引用:
原帖由 亞爾多 於 28-4-2013 21:04 發表
根據本人腦補指出

近期事件係門神陰謀
只要香港全面禁槍,門神就可以靠自己門路獨攬香港市場
所有案件其實係門神叫手下犯案

信不信由乃
我信
作者: jn_jona    時間: 28-4-2013 21:16

引用:
原帖由 tango1997 於 28-4-2013 13:37 發表

1。。。線報?。。。。扇動報
2。。。海關投訴?。。。。投乜訴?。。唔洗做坐係度好唔好?
3。。。手段打壓?。。。。唔洗咁煩。。。掃晒32間大小狗廠就得。。。不過掃左班官食乜?
4。。。跟港警 ...
7.同'生有由命,富貴由天'倒返轉
有同由真係咁難分咩
作者: sovietarmy2012    時間: 28-4-2013 21:21

門神是何許人也?
作者: tinyau1134    時間: 28-4-2013 21:56

神講得既野...唔可以排除呢個可能性
作者: JW.    時間: 28-4-2013 21:59

門神出沒注意
作者: loveless    時間: 28-4-2013 22:01

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-4-2013 21:21 發表
門神是何許人也?
我三生有幸見過神的真身
作者: gtoray    時間: 28-4-2013 22:03

其中一個神漬

http://civiliangunner.com/cgf/vi ... ighlight=%C1n%A9%FA
http://civiliangunner.com/cgf/vi ... ighlight=%C1n%A9%FA
作者: JW.    時間: 28-4-2013 22:26

神漬
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=87629
http://www.arms-cool.net/forum/viewthread.php?tid=91960

作者: ardyto    時間: 28-4-2013 22:37

都係唔知```
作者: sunny2014    時間: 29-4-2013 00:13

引用:
原帖由 loveless 於 28-4-2013 22:01 發表

我三生有幸見過神的真身
詳細希望
作者: kirk123    時間: 4-5-2013 15:35

Who is  門神?... Pls advise .thx.
作者: Stig    時間: 4-5-2013 18:42

引用:
原帖由 kirk123 於 4-5-2013 15:35 發表
Who is  門神?... Pls advise .thx.
最近期叫做有d野比人抽ge ac.

http://www.civiliangunner.com/cg ... mp;searchsubmit=yes
作者: jasonma    時間: 5-5-2013 16:01

作者: zipp    時間: 5-5-2013 17:03

引用:
原帖由 jasonma 於 5-5-2013 16:01 發表
這段時間網站不能連線,就是因為我洩露了消息,驚動了中共的駭客來攻擊此網站,你們還不相信我
你膠完未?
作者: Stig    時間: 5-5-2013 17:08

引用:
原帖由 zipp 於 5-5-2013 17:03 發表

你膠完未?
大家響fb吹水講到好似關佢事咁,都估倒佢會抽...
作者: sovietarmy2012    時間: 5-5-2013 17:12

引用:
原帖由 jasonma 於 5-5-2013 16:01 發表
這段時間網站不能連線,就是因為我洩露了消息,驚動了中共的駭客來攻擊此網站,你們還不相信我
我小小你咩!明知這是國際陰謀,明知這是中共秘密,明知這是駭客會攻擊,明知與火星人有關....你仲上泥靠害?

用下腦la,我地話信你豈不是會被UFO吸走?! 難怪版主話CIA揾過佢,原來係刮你
作者: sovietarmy2012    時間: 5-5-2013 17:27

我都懷疑左幾日ga la,

一個人會自己認係走私犯...奇...

廿一世紀一個人會因民主反共救國走私汽槍...怪....

當代中國一個民主反共救國走私犯竟可通過腐敗的海關而安然無事...但國內同好就不斷被捕...奇...

現今香港一個人竟有通天人脈無私踢爆共匪陰謀給同好知道,時間卻與cgf當機時間刎合...怪....

一個正常人仲不斷在港台槍網扮膠搏取信任....

駭客是PLA(總參二部),香港是港澳工委,海關則是政法委,台灣是統戰部....j兄級別相當高,人脈非常廣
作者: B20_hk    時間: 5-5-2013 18:25

WGY 也當機
作者: sunny2014    時間: 5-5-2013 18:28

引用:
張星宇巴打 我留意左你好耐

你真係好幽默

我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍

錯 應該係100倍先岩

估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力

我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀

塞返落個肚到

你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?
作者: Stig    時間: 5-5-2013 18:28

引用:
原帖由 B20_hk 於 5-5-2013 18:25 發表
WGY 也當機
系統升級喎~
作者: gtoray    時間: 5-5-2013 18:59

引用:
原帖由 Stig 於 5-5-2013 18:28 發表

系統升級喎~
我見係 404 error
呢排搞咩......

我就話用平野出事je
WGY 用貴野ga bor
作者: ardyto    時間: 5-5-2013 19:00

引用:
翻譯以上火星原文:
這段時間陽具不能舉起,就是因為我洩太多精液,驚動了中央腦神經來攻擊前列線,你們還不相信我.....谷精上腦

以上
作者: Hkpolice-Psu    時間: 9-5-2013 12:20

其實係平行宇宙出左問題
作者: sovietarmy2012    時間: 9-5-2013 12:25

阿爺搞cgf點知後台硬無事,隔離就官差臨門黑客入侵<-----咁先叫範文ga ma
作者: louisli    時間: 9-5-2013 12:28

雖然無咩根據,但香港玩氣槍仲可以玩幾耐?玩到2046應該無得玩啦掛
作者: sovietarmy2012    時間: 9-5-2013 15:56

話吾定上面玩得真槍,香港一樣只可玩汽槍
作者: jasonma    時間: 9-5-2013 15:59

作者: loveless    時間: 9-5-2013 16:05

引用:
原帖由 jasonma 於 9-5-2013 15:59 發表

我不會亂講話,我是有第一手消息。你不知道香港的氣槍問題已經驚動國安部門了?中共的臥底無處不在。這個網站時刻都有網警在監控
you're a moron pretending to be an idiot
作者: 亞爾多    時間: 9-5-2013 16:18

引用:
原帖由 jasonma 於 9-5-2013 15:59 發表

我不會亂講話,我是有第一手消息。你不知道香港的氣槍問題已經驚動國安部門了?中共的臥底無處不在。這個網站時刻都有網警在監控
我都有第一手消息
門神問題已經驚動CGF高層高層高高層
你的言行時刻都有版主監控
作者: 2slow    時間: 9-5-2013 16:19

作者: jasonma    時間: 9-5-2013 16:30

作者: gtoray    時間: 9-5-2013 16:37

引用:
原帖由 jasonma 於 9-5-2013 16:30 發表
該講的我都講了,要知道我這樣做可能會付上沉重的代價,我仍選擇豁出去。既然你們認為是胡說八道、危言聳聽的,小心吃虧在眼前是你們自己
點解你係都唔肯睇醫生?
作者: Stig    時間: 9-5-2013 16:56

引用:
原帖由 gtoray 於 9-5-2013 16:37 發表

點解你係都唔肯睇醫生?
恐怕佢已經睇左,好極都係甘...
作者: louisli    時間: 9-5-2013 17:17

引用:
原帖由 jasonma 於 9-5-2013 16:30 發表
該講的我都講了,要知道我這樣做可能會付上沉重的代價,我仍選擇豁出去。既然你們認為是胡說八道、危言聳聽的,小心吃虧在眼前是你們自己
who fxxking cares?
作者: 亞爾多    時間: 9-5-2013 17:34

引用:
原帖由 gtoray 於 9-5-2013 16:37 發表

點解你係都唔肯睇醫生?
睇醫生要付沉重的代(費)價(用)
作者: Kuznetsov    時間: 9-5-2013 17:42

食藥ㄚ
作者: 061084    時間: 9-5-2013 17:48

又有神出沒?
作者: Tango1997    時間: 9-5-2013 17:57

引用:

點解你係都唔肯睇醫生?
停左藥!
作者: 061084    時間: 9-5-2013 18:03

醫生話佢食左藥都醫唔番
作者: 衰人    時間: 9-5-2013 18:05

引用:
你真係好煩返去搞你既走私生意啦....你真係當你咩都知呀
作者: Tango1997    時間: 9-5-2013 18:13

亻巨 糹巠 厶人 口吾 亻系 米青 礻申 禾斗 艮旡 問 是頁 。。。。!

圖片附件: 20121218_162847-1.jpg (9-5-2013 18:13, 26.13 KB) / 該附件被下載次數 144

作者: geoprotex    時間: 9-5-2013 18:18

信又點?唔信又點?反正做違法事嘅係樓主,
我地喺香港合法地玩玩具又怕什麼?
作者: 失去靈魂騎兵師    時間: 9-5-2013 18:37

葵涌醫院有病人走失!

作者: sunny2014    時間: 9-5-2013 19:01

喂,幾時捉返佢入去醫院呀?
作者: Hitter    時間: 9-5-2013 21:28

引用:
本來你洩露了這個消息, 對於"阿爺"根本毫不理會, 但你洩露了"駭客"竟然係來自"阿爺" ......

圖片附件: PAN.jpg (9-5-2013 21:28, 25.09 KB) / 該附件被下載次數 120

作者: ardyto    時間: 9-5-2013 21:50

唔好叫佢走啦!!!
佢好睇過冇線套[膠輪布]同[低B若葉]呀
呀啫神係返來啦~開飯啦~呢餐有保路呀
作者: sovietarmy2012    時間: 9-5-2013 23:00

重温案例:FBI
https://www.youtube.com/watch?v=4FLr4UvLm80
0:46:55至0:48:56
作者: ardyto    時間: 9-5-2013 23:01

翻譯以上膠質全文:
這段時間陽具不能舉起,就是因為我洩太多精液,驚動了中央腦神經來攻擊前列線,你們還不相信我,
我不會亂講話,我是有一手精液。我不知道時常打手槍問題已經損害睪丸輸精管了?中央腦神經以不受控制。這個傷害時刻都要醫生去監控
該講的我都講了,要知道我這樣做其實以付上沉重的代價,我仍選擇射出去。既然你們認為是胡說八道、危言聳聽的,我就在大家眼前表演食自己
作者: adlar    時間: 9-5-2013 23:05

居台人士係有全民健保喎,門神,
你唔係連一千台紙都冇呀?
作者: sovietarmy2012    時間: 9-5-2013 23:09

------一個聯合國常任理事國的國安部門不去左八右八,無臥底,無網警監控....你話有無可能?香港又是否一個CIA,MI6,FSB的人都無?咁有又點?乜你好值得佢地開你file?

該講的我都講了,要知道我這樣做可能會付上沉重的代價,我仍選擇豁出去。既然你們認為是胡說八道、危言聳聽的,小心吃虧在眼前是你們自己------祂呀!我們可以點處理當下危機?
作者: sovietarmy2012    時間: 9-5-2013 23:11

政府對社區中的精神病人投放資源不足!

周一鱷同張建宗要打pat pat
作者: ardyto    時間: 9-5-2013 23:19

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-5-2013 23:11 發表
政府對社區中的精神病人投放資源不足!

周一鱷同張建宗要打pat pat
冇計啦~~狼鷹都冇腦佢D O靚好極有限~~~又或者佢地都係傻嘅,所有良資源投放晒係佢地到
作者: sovietarmy2012    時間: 10-5-2013 00:18

我依家好驚,吾係驚特務

係驚返工落樓比rambo刀插死
作者: louisli    時間: 10-5-2013 11:35

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-5-2013 00:18 發表
我依家好驚,吾係驚特務

係驚返工落樓比rambo刀插死
小心有人在你d 食物放幅射,等你食落肚慢慢死
作者: 失去靈魂騎兵師    時間: 10-5-2013 13:20

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-5-2013 19:01 發表
喂,幾時捉返佢入去醫院呀?
捉佢去小欖啦!有好多院友同佢玩!
作者: gtoray    時間: 10-5-2013 13:22

大家想佢死定想留佢響度恥笑?
作者: 2slow    時間: 10-5-2013 13:34     標題: 回覆 88# 的帖子

玩多陣先啦, 可能仲有緊料爆呀
作者: jasonma    時間: 10-5-2013 15:02

作者: jasonma    時間: 10-5-2013 15:12

作者: sovietarmy2012    時間: 10-5-2013 15:22

引用:
原帖由 jasonma 於 10-5-2013 15:02 發表

沒錯,我跟他們魚死破網,這絕對比王立軍事件、波士頓爆炸案更震撼。消息都是有關人士透露,我以人格保證其真實性,我是沒回頭路可走才會這樣做。
人格保證其真實性?!你同Micheal Jackson開兒童院有乜分別?

跟他們魚死破網?!你乜水呀?
作者: geoprotex    時間: 10-5-2013 15:23

引用:
原帖由 gtoray 於 10-5-2013 13:22 發表
大家想佢死定想留佢響度恥笑?
不如開多個投票post全民公投啦
作者: sovietarmy2012    時間: 10-5-2013 15:24

引用:
原帖由 jasonma 於 10-5-2013 15:12 發表

抓我又怎樣?要把我滅口嗎?在香港陸陸續續會有更多人因為氣槍而被逮捕,香港警方高層已經展開行動,但背後一切都是大陸在遙控。槍界的白色恐怖快要襲港了
你啱,咁你想我地點先?
作者: louisli    時間: 10-5-2013 15:26

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-5-2013 15:22 發表

人格保證其真實性?!你同Micheal Jackson開兒童院有乜分別?

跟他們魚死破網?!你乜水呀?
係唔係d 細路而家都鐘意認屎認屁架呢?
又一個參謀長的出現?
幻想下無所謂,最緊要識得返來現實
作者: louisli    時間: 10-5-2013 15:27

引用:
原帖由 geoprotex 於 10-5-2013 15:23 發表

不如開多個投票post全民公投啦
To be honest, I'm so sick of his bullshxt
作者: jasonma    時間: 10-5-2013 15:37     標題: 連報紙都有報導,真以為我在吹牛嗎?

作者: jasonma    時間: 10-5-2013 15:39

作者: louisli    時間: 10-5-2013 15:39

引用:
原帖由 jasonma 於 10-5-2013 15:37 發表
五•一走私 黃金以外熱門
港改裝氣槍湧入內地

當局上月實施限奶令及入境處嚴拒疑似走私內地客來港,內地水貨兵團收入大減受影響。有內地水貨客為免坐以待斃,號召趁本周三的「五.一」小黃金周假期,向入境處抗議 ...
咁又點呢?
信你又點?唔信你又點呢?
啊~ 先知呀~ 好勁勁呀
作者: jasonma    時間: 10-5-2013 15:43     標題: 中港連水貨都有配合打擊,如果沒有聯手查緝氣槍,你信嗎?算你們無知吧

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0