標題: 請教叉氣嘴延長方 [打印本頁]

作者: fredpiek    時間: 8-7-2013 00:28     標題: 請教叉氣嘴延長方

各位師兄好

小弟岩岩改左隻VFC o既 m4 gbb彈匣落個416殼到

但係叉氣方面個valve位比個殼邊頂住左

所以小弟諗緊有咩方法可以駁長個叉氣嘴

所以想請教一下各位師兄, 市面上有冇咩野係專門用黎延長個叉氣嘴?

又或者師兄們有冇其他方法可以指點一下小弟?

萬分感激!!
作者: chris1    時間: 8-7-2013 00:35

其實有, 不過唔知岩唔岩用, 一般買支火機氣入面會跟個橡膠咀, zippo藍色氣就跟一堆硬膠咀, 不過唔知你個窿係邊, 唔sure一定得
作者: Tango1997    時間: 8-7-2013 00:41

引用:
原帖由 fredpiek 於 8-7-2013 00:28 發表
各位師兄好

小弟岩岩改左隻VFC o既 m4 gbb彈匣落個416殼到

但係叉氣方面個valve位比個殼邊頂住左

所以小弟諗緊有咩方法可以駁長個叉氣嘴

所以想請教一下各位師兄, 市面上有冇咩野係專門用黎延長個叉 ...
有加長咀賣。。。。。你同店員講:我想配隻TANAKA左輪加長差氣咀。。。30皮。。。你一條约寸半多D既黄銅管比你

作者: fredpiek    時間: 8-7-2013 02:20

多謝曬兩位師兄回覆

請問師兄口中o既店係邊間? 小弟search曬西京, 統工, wgx o既網都無類似o既延長管...
作者: Tango1997    時間: 8-7-2013 10:49

桶公、明搶。。。。行入去問就有
作者: fredpiek    時間: 8-7-2013 15:30

唔該曬師兄幫忙!
作者: tf141    時間: 8-7-2013 15:33

Shooter Design有出, 都係$30 - $40左右
我都係要靠佢先可以幫枝WA 1911入氣

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0