標題: 江南長興島航母試驗分段1.5倍數放大了 [打印本頁]

作者: yobit    時間: 2-8-2013 19:09     標題: 江南長興島航母試驗分段1.5倍數放大了

江南長興島航母試驗分段1.5倍數放大了

機庫一般是三層甲板,
PLAN軍艦標準層高為2.6米,三層,即機庫高為7.8米

圖片附件: 25_221497_ecdc1d64ec3313f.jpg (2-8-2013 19:09, 132.7 KB) / 該附件被下載次數 201

圖片附件: 25_67742_a0aef2ddc48b785.jpg (2-8-2013 19:09, 57.19 KB) / 該附件被下載次數 207

作者: Hamlet    時間: 2-8-2013 22:17

圖片附件: QQ20130802221607.jpg (2-8-2013 22:17, 38.83 KB) / 該附件被下載次數 200

作者: Hamlet    時間: 12-8-2013 20:59

作者: sovietarmy2012    時間: 12-8-2013 21:12

官洩....

你信吾信一條茂利係禁區偷拍係無人知
作者: Hamlet    時間: 12-8-2013 22:06

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-8-2013 21:12 發表
官洩....

有真係內部人帶人去影或者自己影低,只要唔踩界就冇事,至於最早o係瀋飛門口偷影J-15艦載機條友當初就被國安拉佐調查,上個月有條友(係成飛工作人員)放佐J-20組裝廠房相,搞到幾個人受到處分,影相條友俾人拉佐。
作者: leong556    時間: 12-8-2013 22:42

"保密第一人人牢記,保密安全警鐘常....."

呀哈哈哈哈!!!!
作者: sovietarmy2012    時間: 12-8-2013 23:45

"保密第一人人牢記,保密安全警鐘常嗚"

至於最早o係瀋飛門口偷影J-15艦載機條友當初就被國安拉佐調查,上個月有條友(係成飛工作人員)放佐J-20組裝廠房相,搞到幾個人受到處分,影相條友俾人拉佐。----證物有圖嗎?
作者: Lolanto    時間: 13-8-2013 00:00

油輪黎咋
作者: Hamlet    時間: 13-8-2013 00:22

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-8-2013 23:45 發表
"保密第一人人牢記,保密安全警鐘常嗚"

至於最早o係瀋飛門口偷影J-15艦載機條友當初就被國安拉佐調查,上個月有條友(係成飛工作人員)放佐J-20組裝廠房相,搞到幾個人受到處分,影相條友俾人拉佐。----證物有圖嗎 ...
最早o係瀋飛偷影J-15個大陸軍迷叫“傻人放火”,最早擺上網既J-15相好多出自佢。有段時間佢失佐蹤,俾人帶佐返去調查……
J-20廠房套相我o係和諧之前save低一套……不過我唔想第日去國安度飲茶
作者: sovietarmy2012    時間: 13-8-2013 01:18

引用:
原帖由 Hamlet 於 13-8-2013 00:22 發表

最早o係瀋飛偷影J-15個大陸軍迷叫“傻人放火”,最早擺上網既J-15相好多出自佢。有段時間佢失佐蹤,俾人帶佐返去調查……
J-20廠房套相我o係和諧之前save低一套……不過我唔想第日去國安度飲茶
以前有本大爆99式的圖册,又o係和諧之前買左本
作者: rho837    時間: 13-8-2013 09:11

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-8-2013 21:12 發表
官洩....

RMB100 can set you free from shooting range! Took a pic! Why Not.
作者: yobit    時間: 13-8-2013 10:28

one more....

圖片附件: 085029tsho3hzqoctdz1z3.jpg.thumb.jpg (13-8-2013 10:28, 55.36 KB) / 該附件被下載次數 203

作者: kimkileo    時間: 13-8-2013 10:52

引用:
原帖由 Hamlet 於 13-8-2013 00:22 發表

.....你仲有冇我醫貓呢.....
作者: rho837    時間: 13-8-2013 11:05

引用:
原帖由 kimkileo 於 13-8-2013 10:52 發表

.....你仲有冇我醫貓呢.....
上便唔興飲茶.......係有料果汁

作者: mk23    時間: 13-8-2013 12:00

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-8-2013 01:18 發表

以前有本大爆99式的圖册,又o係和諧之前買左本
我都有買.

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0