標題: 戰4出售 [打印本頁]

作者: honry    時間: 10-8-2013 16:42     標題: 戰4出售

啱啱喺佢地個fb見到話唔做,全舖連槍連裝修賣十皮唔洗,唔通e興趣搬走咗搞到佢都無生意?
作者: kai_matt    時間: 10-8-2013 17:43     標題: 回覆 1# 的帖子

I think so.....
coz I will visit War4 like once or twice a month; juz becoz Ehobby is in the same building......
作者: 失去靈魂騎兵師    時間: 10-8-2013 18:33

占士唔玩?
作者: saswilliam    時間: 10-8-2013 20:02

我第一支AEG係果到買的,一般出行仔無去過了。
作者: mlcvm    時間: 10-8-2013 20:52

俾佢厄过一次, 永不帮親
作者: daniel999    時間: 10-8-2013 21:23

以前佢地係灣仔開檔時都有買過槍
作者: Ang123456    時間: 10-8-2013 21:25

以前仲在槍街時中過招, 只此1次!
作者: ayaka    時間: 10-8-2013 21:33

當年係槍街買過一次槍
話得番display 一支,買完轉過頭又放番一支新既出黎…
作者: Aki    時間: 10-8-2013 21:54

去咁耐HOBBY都唔知依間野係同一棟
以前係槍街的時候買過一次槍,又無乜特別事情
作者: mlcvm    時間: 10-8-2013 22:21     標題: 回覆 8# 的帖子

我系叉电機......
燒左fuse既叉機 照賣
作者: louisli    時間: 10-8-2013 23:27

引用:
原帖由 ayaka 於 10-8-2013 21:33 發表
當年係槍街買過一次槍
話得番display 一支,買完轉過頭又放番一支新既出黎…
講開又係喎,我初初買手槍佢又話得返display
作者: tf141    時間: 10-8-2013 23:31

引用:
原帖由 ner 於 10-8-2013 21:54 發表
去咁耐HOBBY都唔知依間野係同一棟
以前係槍街的時候買過一次槍,又無乜特別事情
下? 咁你都唔知?
樓下大大個氣鎗教室既牌, 枝鎗上面個EOTech調轉裝既
作者: louisli    時間: 10-8-2013 23:32

本來星期六去完E興趣順便上去,哈原來星期六日要預約。咁好啦我星期一至五去啦,之前一日中午打電話都有人聽,問佢網上買野可唔可以寄本地:唔得...
好奇怪RW都可以寄本地,客比錢之嘛,買滿幾多仲免本地運費。
咁好啦我平日上去啦,我通常收工出E興趣都要跑過去,跑到去W4未夠7點佢關左門,當自己唔好彩,摸第二次門釘。第二日叫朋友過去幫我買,去到5點未夠又關左,摸第三次門釘。都唔知做唔做生意既 =.=
如果唔係有兩件parts得佢有貨,真係唔出去三次啦,來回過海地鐵廿幾蚊,真係貪過癮咩~
而家過去仲要預約,咪玩啦,都係等其他鋪返貨算~
作者: kks_ice    時間: 10-8-2013 23:55     標題: 回覆 12# 的帖子

"樓下大大個氣鎗教室既牌, 枝鎗上面個EOTech調轉裝既"

作者: b9296    時間: 11-8-2013 00:49

引用:
原帖由 daniel999 於 10-8-2013 21:23 發表
以前佢地係灣仔開檔時都有買過槍
嗰陣時(90年代中)系而家VW陳列室對面時有cap鎗賣...我支cap Glock 17就係系嗰度買: 一樣都係話得display最後一支但轉頭就...

後尾無cap鎗賣兼搬埋之後就同呢間嘢絕緣嘞
作者: 桸藍    時間: 14-8-2013 10:42

之前想買槍,佢話得Display ,跟住我........ 唔買走咗
作者: 4jai    時間: 14-8-2013 10:55

引用:
原帖由 tf141 於 10-8-2013 23:31 發表

下? 咁你都唔知?
樓下大大個氣鎗教室既牌, 枝鎗上面個EOTech調轉裝既
我仲以為塊banner係e-興趣
作者: joey    時間: 14-8-2013 12:17

槍街年代

有兩次,去買D小零件,

兩次都話:無呀~!要一次過買成套先有!

但轉頭我又向另一間鋪買到~

我感覺唔好SO好多年無入過去~
作者: 征服者~    時間: 14-8-2013 20:45

我試過買vest,一件vest賣200幾,無曬d袋同軟墊!

去e hxxxy 買,好似180左右,齊曬料!

w4呃9人,pk
作者: 2slow    時間: 15-8-2013 09:21

灣仔年代, 以前成日去298電腦商場砌機時會行過去睇下, 多數無野買行返出黎
作者: pochacco    時間: 15-8-2013 12:07

係槍街個時都比佢厄過,係間不老實的鋪頭
作者: Tango1997    時間: 15-8-2013 18:36

佢灣仔嗰期。。。。有好多雞公卵差氣毂JJJJJJJ手搖單車泵
作者: sovietarmy2012    時間: 15-8-2013 19:22

點解槍界好似特別多奸商???
作者: hang2    時間: 16-8-2013 23:56

有次仲搞笑!
入去買槍話要先比錢才試,OK冇問題!
點知支槍係壞,佢叫我第日等佢整番再攞。
#*x&%y當我儍B 最後佢都要回水。
作者: 1392    時間: 17-8-2013 00:17

當年占士還在北角國都時,係一間好好的店,差不多係佢帶住我地一班F1仔玩!
雖然佢收人工費係比同行為高,但手工真係一流,所以我都照光顧。
最懷念也是最後一次同佢去打百人大戰對面海,真係正!
作者: Tango1997    時間: 17-8-2013 00:17

引用:
原帖由 hang2 於 16-8-2013 23:56 發表
有次仲搞笑!
入去買槍話要先比錢才試,OK冇問題!
點知支槍係壞,佢叫我第日等佢整番再攞。
#*x&%y當我儍B 最後佢都要回水。
o華。。。。口甘 刀 彳㝵。。。
作者: hang2    時間: 17-8-2013 00:29

引用:
原帖由 tango1997 於 15-8-2013 18:36 發表
佢灣仔嗰期。。。。有好多雞公卵差氣毂JJJJJJJ手搖單車泵
當年黃X記,的X強果D重靚!

作者: sovietarmy2012    時間: 17-8-2013 01:36

占士還在北角國都時???幾多年前???
作者: 1392    時間: 17-8-2013 09:14

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-8-2013 01:36 發表
占士還在北角國都時???幾多年前???
約89至90年代,約92至93搬灣仔。

其實大家知唔知古代第一店都係在炮台山?
作者: kirk123    時間: 17-8-2013 10:39

引用:
原帖由 1392 於 17-8-2013 09:14 發表

約89至90年代,約92至93搬灣仔。

其實大家知唔知古代第一店都係在炮台山?
在橋底附近, 我仲記得買咗九三R木柄同九千parts㖭.
其實張仔最早是在 c c woo building 的年代...
真是光陰似箭...
老實話... X士為人真是一般同好假, 記得我枝TM g3a4 比佢改後, 想取回原來piston 等組件都唔得, 是但執番啲舊件比我.
有錢就同你 social 多幾句 ... :-(

作者: sovietarmy2012    時間: 17-8-2013 11:09

My first AEG bought from him.

Many years lu
作者: Terryimac    時間: 17-8-2013 17:44

槍街鋪果時其實幾鐘意行,睇GP槍佢又最多,star d 槍又齊

搬左去長沙灣後,最後一次行過見佢d貨好似㩒左時間停止器,唔知幾耐無入過新貨
作者: hang2    時間: 17-8-2013 20:58

引用:
原帖由 kirk123 於 17-8-2013 10:39 發表

在橋底附近, 我仲記得買咗九三R木柄同九千parts㖭.
其實張仔最早是在 c c woo building 的年代...
真是光陰似箭...
老實話... X士為人真是一般同好假, 記得我枝TM g3a4 比佢改後, 想取回原來pist ...
歲月神偷!
作者: sovietarmy2012    時間: 18-8-2013 01:08

佢搬左去長沙灣後靠改ehobby改槍维生嗎

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0