標題: 想買ptw成槍(吾要kit) [打印本頁]

作者: OWL    時間: 27-8-2013 00:08     標題: 想買ptw成槍(吾要kit)

1) 我見現時童工房賣差不多HK$11×××, 日元吾係跌咩..., 冇其它款?2008是否最新款式?
2) 完裝係吾係紅筒?
3) 如果我嘜都吾改,多數扣單發,頂吾頂到五千發左右?
4) 之後那一部份零件最快要換,大約how much?
Thanks
作者: tokyojoe    時間: 27-8-2013 00:38

http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... &extra=page%3D1
作者: kks_ice    時間: 28-8-2013 18:22

Redwolf 話下星期有返成槍賣
作者: OWL    時間: 29-8-2013 05:52

我想睇吓台灣g&g個新設計先,我上youtube睇show,我幾有興趣。
吾係話systema吾好,而係萬幾蚊一枝玩具鎗,但有吾小小問題要改改,如果壞左都吾知邊間舖懂得修理。
Anyway, thank you
作者: Samm    時間: 30-8-2013 13:37

想問下有冇話邊個年份既PTW 系統會比較好??
作者: kidult    時間: 30-8-2013 14:04

佢新貨得2013 版,建議你買新版
, 差不多價, 冇理由買舊野
作者: Samm    時間: 30-8-2013 14:42

我新玩的..但聽有D玩緊既師兄話2012 既系統唔係咁好...08係暫時最好的...其實有冇咁既事?? THANKS..
作者: kidult    時間: 30-8-2013 15:10

humm( 唔好) 呢個terms 太空泛, 點樣唔好先?
除左摩打, 槍管, 其實08 12, 13 版, 分別唔大喎
作者: NCP013    時間: 30-8-2013 16:12

基本上, 除左隻神經摩打,  支槍係好襟用既, 我支08 MAX全原裝料, 08打到現在, 都就係只死過摩打
作者: Samm    時間: 30-8-2013 16:50

YUP...佢都話係個摩打問題...但我爬過文...
都係話某隻MODEL 既摩打好易打柴...話換硬..
唔該晒師兄指點..
作者: kidult    時間: 31-8-2013 09:05

睇彩數。。。。我個隻touch wood 未出事
作者: Ancestor999    時間: 31-8-2013 20:07

引用:
原帖由 Samm 於 30-8-2013 16:50 發表
YUP...佢都話係個摩打問題...但我爬過文...
都係話某隻MODEL 既摩打好易打柴...話換硬..
唔該晒師兄指點..
買kit俾fcc整,買埋fcc motor, 平過成槍,好過成槍,再唔係就等fcc 成槍,
systema係廢的,驚壞驚麻煩唔好買systema,唔信邪?用成皮去試吓囉😆😆😆
作者: lizadonrex    時間: 1-9-2013 04:35

引用:
原帖由 Ancestor999 於 31-8-2013 20:07 發表

買kit俾fcc整,買埋fcc motor, 平過成槍,好過成槍,再唔係就等fcc 成槍,
systema係廢的,驚壞驚麻煩唔好買systema,唔信邪?用成皮去試吓囉😆😆😆
咁FCC係邊度? 邊度有得買FCC零件?  仲有你吹到FCC咁勁都要比D例子出黎睇下啦..
作者: kidult    時間: 1-9-2013 10:05

都係睇彩數啫, fcc 都有壞既時候既
作者: Los_r    時間: 1-9-2013 10:35

我成支野全部FCC度砌
作者: kidult    時間: 1-9-2013 10:44

我兩支全用systema,  一支只用左fcc 摩打, touch wood支支 冇出事, systema摩打係易壞, 但都係個句, 睇彩數
作者: OWL    時間: 1-9-2013 10:45

What is FCC ?

作者: Ancestor999    時間: 1-9-2013 20:42

引用:
原帖由 lizadonrex 於 1-9-2013 04:35 發表

咁FCC係邊度? 邊度有得買FCC零件?  仲有你吹到FCC咁勁都要比D例子出黎睇下啦..
上facebook打fightclubcustom, 有page有group, page show products多,group會見到好多人講野ga la,再唔系英文唔好ge就search FIGHT CLUB CUSTOM ( 本港台 ) ,會有人解決你的問題ga la
作者: Ancestor999    時間: 1-9-2013 20:43

引用:
原帖由 OWL 於 1-9-2013 10:45 發表
What is FCC ?
Fight Club Custom
作者: Ancestor999    時間: 1-9-2013 20:45

引用:
原帖由 kidult 於 1-9-2013 10:44 發表
我兩支全用systema,  一支只用左fcc 摩打, touch wood支支 冇出事, systema摩打係易壞, 但都係個句, 睇彩數
系羅,睇彩數
無壞米玩lor,
壞卅就壞就快d換啦,佢地唔系好多貨
作者: Ancestor999    時間: 1-9-2013 20:46

加多句,超建議,打死都唔好買成槍,買kit再找guns smith整,一定平卅好過買成槍!!
作者: frank9394    時間: 4-9-2013 00:58

FCC 係唔係新牌子呀 ? 好似好得咁喎 ~ 我都心CC想入呀 ~~~

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0