標題: 有錢係袋係唔同的 [打印本頁]

作者: kimkileo    時間: 4-9-2013 17:39     標題: 有錢係袋係唔同的

今次會係乜野呢......

作者: saswilliam    時間: 4-9-2013 17:42

NIce !!!
作者: 亞爾多    時間: 4-9-2013 17:58

巨型鹹魚雕塑
作者: Hamlet    時間: 4-9-2013 17:58

路邊社話係山寨黑鷹
作者: xyzchan    時間: 4-9-2013 19:18

引用:
原帖由 Hamlet 於 4-9-2013 17:58 發表
路邊社話係山寨黑鷹
身型的確似~係唔係巴國車過去~haha
作者: hung    時間: 4-9-2013 23:26

相信都係囉
作者: Hamlet    時間: 4-9-2013 23:30

引用:
原帖由 xyzchan 於 4-9-2013 19:18 發表

身型的確似~係唔係巴國車過去~haha
唔使巴國車過黎,因為64之前,上面入佐一批黑鷹配屬成都軍區,而家仲有……o係入口Mi-171 V7之前,黑鷹係唯一上面唯一可以由四川飛入西藏既直升機啊

作者: 2slow    時間: 5-9-2013 01:02

咁咪可以照抄囉
作者: kimkileo    時間: 6-9-2013 09:37

引用:
原帖由 Hamlet 於 4-9-2013 17:58 發表
路邊社話係山寨黑鷹
黑鷹情意結
果時話拆開樣樣參考到係心臟搞唔掂.....今時今日財大了,技術累積了....心臟果關可以用替代品既
作者: Shippy    時間: 6-9-2013 10:25

直升機設計「研究」所...
作者: rho837    時間: 6-9-2013 11:02

超! 今日既強國人咁有米! 值程請班米佬, 歐佬及日仔設計連生產! 跟住賣個版權連同生產缐翻強國! 咁咪重威!
作者: Hamlet    時間: 6-9-2013 11:56

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-9-2013 09:37 發表

黑鷹情意結
果時話拆開樣樣參考到係心臟搞唔掂.....今時今日財大了,技術累積了....心臟果關可以用替代品既
中航2集團同歐洲EUROCOPTER合作搞佐隻EC175/直十五,連帶搞佐款引擎渦軸十六,相關技術可以用上去。不過Turboshaft既開發上面既功底始終唔夠,暫時黎講佢地最成熟既就係當年搞直九既Turbomeca Arriel 2C國產版本渦軸八同直八既Turbomeca Turmo IIIC7既國產版本渦軸六。

好似而家見到既直十其實同當初既原型機差好多,因為原型機用既係加拿大PW分公司既PT6C-67C,而家第一批量產型用渦軸九,性能就差好多。同樣直八換佐PT6B-67A既版本之後可以直接飛入西藏。上面仲有好長既路要行……oke" />oke" />

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0