標題: [WA] 有冇朋友有用EAC 40rd Gas Magazine for WA M4 GBB Series [打印本頁]

作者: 020200    時間: 1-10-2013 23:07     標題: 有冇朋友有用EAC 40rd Gas Magazine for WA M4 GBB Series

有冇朋友有用EAC 40rd Gas Magazine for WA M4 GBB Series?

我係E何B見到 唔知值唔值得買?
作者: RCman    時間: 1-10-2013 23:14

引用:
原帖由 020200 於 1-10-2013 23:07 發表
有冇朋友有用EAC 40rd Gas Magazine for WA M4 GBB Series?

我係E何B見到 唔知值唔值得買?
我只能講GBB mag 唔好貪平
呢D價錢一定價國九質數
作者: 020200    時間: 1-10-2013 23:15

引用:
原帖由 RCman 於 1-10-2013 23:14 發表

我只能講GBB mag 唔好貪平
咁用邊隻係最經濟實惠? 都係用番G&P?
作者: RCman    時間: 1-10-2013 23:18

引用:
原帖由 020200 於 1-10-2013 23:15 發表

咁用邊隻係最經濟實惠? 都係用番G&P?
皇帝手係漏氣王
中價來講我覺得GP Pmag比較平均,就算漏氣都好易修補
不過如果要傳統款,我只會買ProWin及bomber
不過後者我已唔多見。
現在多了GHK G5匣,性能好好。
不過原裝只能裝入GP Magpul身及KA 所有身。
GP 傳統M4身要修修隻匣的外皮至能夠入到。
價錢同GP pmag相約。

作者: 020200    時間: 2-10-2013 23:21

引用:
原帖由 RCman 於 1-10-2013 23:18 發表

皇帝手係漏氣王
中價來講我覺得GP Pmag比較平均,就算漏氣都好易修補
不過如果要傳統款,我只會買ProWin及bomber
不過後者我已唔多見。
現在多了GHK G5匣,性能好好。
不過原裝只能裝入GP Magpul身及KA 所有身 ...
多謝解答

隻EAC打左去問 好可惜話已經唔會再番貨 想試下都冇機會了

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0