標題: 一套怪片 [打印本頁]

作者: sovietarmy2012    時間: 20-10-2013 01:36     標題: 一套怪片

http://www.youtube.com/watch?v=p ... &has_verified=1

1.邊個出此片?
2.DSHK 12.7裝鏡...大6鏡?!敍反方武器大多裝這款鏡,這款鏡下至7.62,上至12.7皆能應付,理論上仲要係平
3.字幕,配樂...
作者: 051039    時間: 20-10-2013 01:56

重機槍裝Rifle Scope已經唔係第一次,話說越戰時期美軍裝枝10倍鏡落M2HB度,仲成功打到1公里ge目標
講起上來無端端爆炸因為DShK炸鏜

作者: sovietarmy2012    時間: 20-10-2013 02:48

美軍第一次重機槍裝Rifle Scope係韓戰私下做(亦有台仔說試過).不過吾多,仲有要睇下支鏡係邊到做.政府同游擊隊係兩種不同的後勤世界呀

DShK吾係炸鏜,係政府軍導彈打中

有無人留意字幕,配樂
作者: loveless    時間: 20-10-2013 02:51

按說明估計係FSA成員在錄影, 拍片中被政府軍炮彈擊中, 錄影片段落在政府軍手上.
重機槍裝碌明明hold唔zero到既鏡亦唔出奇, 最緊要係射手自己可以易D睇到打緊乜.
作者: sovietarmy2012    時間: 20-10-2013 02:58

四支火焰是反坦克導彈的正常特徵,tittle無講錯

"以易D睇到打緊乜"呢個point好合理

凹兄覺吾覺配樂同字幕好幽默?
作者: loveless    時間: 20-10-2013 03:12

我砌緊槍一頭煙, 呢一剎那幽默敏感度係負99....

同資本主義M14搏鬥緊, 輸緊

作者: 0o0p    時間: 20-10-2013 09:44

向一個位置咁耐仲用係一班人同一個射擊角度
似嘉年華或槍舖試槍片多D
但如果用導彈黎打似乎成平高左少少
除非當時無迫擊砲..
作者: sovietarmy2012    時間: 20-10-2013 12:15

引用:
原帖由 loveless 於 20-10-2013 03:12 發表
我砌緊槍一頭煙, 呢一剎那幽默敏感度係負99....

同資本主義M14搏鬥緊, 輸緊
記得影張資本主義M14相
作者: nishi    時間: 20-10-2013 12:49

引用:
原帖由 051039 於 20-10-2013 01:56 發表
重機槍裝Rifle Scope已經唔係第一次,話說越戰時期美軍裝枝10倍鏡落M2HB度,仲成功打到1公里ge目標
講起上來無端端爆炸因為DShK炸鏜
White feather果支?
好似話保持左最遠「狙擊」紀錄接近30年

作者: sovietarmy2012    時間: 20-10-2013 12:59

Yes
作者: loveless    時間: 20-10-2013 13:06

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-10-2013 12:15 發表

記得影張資本主義M14相
有排....
我有張資本主義AK 相擺左响RC大佬o個帖
作者: sovietarmy2012    時間: 20-10-2013 13:45

決心圖一張(舊-2006yr)

圖片附件: IMG_5486.jpg (20-10-2013 13:45, 175.13 KB) / 該附件被下載次數 169

作者: loveless    時間: 20-10-2013 15:01     標題: 回覆 12# 的帖子

太新淨
作者: sovietarmy2012    時間: 20-10-2013 15:04

我喜歡AK新淨,所以全部無舊化

上圖全是guarder kit+DIY

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0