標題: DTW出現問題 求師兄解答 [打印本頁]

作者: HONG421    時間: 7-2-2014 22:49     標題: DTW出現問題 求師兄解答

唔合上下身試開槍 單連發都無問題 但係一合上下身試左幾槍之後就'咇'一聲之後著紅燈開唔到槍 要再按制先開到槍 但係幾槍後又係咁 想請教那裡出現問題
求各位師兄解答 唔該師兄!
作者: kidult    時間: 7-2-2014 23:16

摩打齒咬唔到個傘齒, 要攝介指, 碳擦位有可能唔順, 又要執
你拆grip 用牙籤頂實個碳擦試下開槍, 有同冇頂, 扭力會唔同, 建議你換野好過執....dtw 執到你發癲,
作者: HONG421    時間: 7-2-2014 23:37

因為我都係岩岩買返黎一匣都未打完 好無奈
作者: HONG421    時間: 7-2-2014 23:56

如果咁係需要換D乜?
作者: jkidd    時間: 8-2-2014 00:10

反正都問,點解唔買之前問,要買左中伏先問呢???
作者: deedeeho    時間: 8-2-2014 00:16

請問HONG421師兄你是買新槍定二手因為我都想買如果新槍要冧冧先
作者: HONG421    時間: 8-2-2014 00:20

新槍黎嫁
作者: deedeeho    時間: 8-2-2014 00:25

作者: kidult    時間: 8-2-2014 10:44

大陸野, 工差大,哩個係定律黎
作者: 阿寶    時間: 10-2-2014 12:00

電機齒位置太低,調高一點就可以了
作者: East    時間: 14-2-2014 18:04     標題: 一分錢,一分貨

DTW有骨,都係兩千頭,係有尾fet問題,但韓國都出咗套堅嘢尾fet,你話公差大,你一個PTW摩打都$18xx至$20xx,都差唔多買到支DTW,新果隻原裝ptw摩打又咪一樣咁死,再唔係你可以換埋PTW波箱,支槍計埋都係大約$4500到,一定襟過你支原裝ptw,再換埋cnc身,加埋都係七千幾,你話邊個底啲先
作者: kidult    時間: 14-2-2014 18:39

對我黎講,  dtw 拎上手, 真係冇質感, 襟唔襟, 就睇你識唔識保養

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0