標題: FN-2000在斯洛文尼亞 [打印本頁]

作者: kimkileo    時間: 24-9-2007 10:47     標題: FN-2000在斯洛文尼亞

作者: tango10    時間: 24-9-2007 11:15

器材及造型都好前衛.
作者: sidney    時間: 24-9-2007 11:42

雖然我有理由相信槍內應該沒有子彈,
但總是覺得有點那個。

作者: 匪兵乙    時間: 24-9-2007 12:47

這次增加了提把,希望FN下次可以修改下F-2000的Stock。
作者: gtoray    時間: 24-9-2007 18:47

其實唔係好明點解 fn2000 要咁大支
除左外型同排殼方式又唔見得有咩特別...
作者: adrianyahk    時間: 24-9-2007 19:37

引用:
原帖由 gtoray 於 24-9-2007 18:47 發表
其實唔係好明點解 fn2000 要咁大支
除左外型同排殼方式又唔見得有咩特別...
可能好舒服呢用落...
作者: PDTF    時間: 27-9-2007 21:28

Using aimpiont is more resesonable than the original.
作者: adrianyahk    時間: 27-9-2007 21:39

引用:
原帖由 PDTF 於 27-9-2007 21:28 發表
Using aimpiont is more resesonable than the original.
but when comparing their functions, they are absolutely two different things...
作者: PDTF    時間: 29-9-2007 02:14

Yes, it improves the accuracy when firing 40mm but anything else ?
作者: Frank.W.Pliskin    時間: 30-9-2007 22:06

想問黎枝槍係咪用5.56子彈,個擊鎚係個尾托到,唔係美國出既?
如果全中,咁黎枝係屬於M16A2既CQB版
我唔記得邊個國家,個個國家話每次戰爭有80%都係街道戰,枝M16A2枝槍管太長,打街道戰好易暴露左位置,所以整左黎隻槍
作者: adrianyahk    時間: 30-9-2007 23:34

引用:
原帖由 Frank.W.Pliskin 於 30-9-2007 22:06 發表
想問黎枝槍係咪用5.56子彈,個擊鎚係個尾托到,唔係美國出既?
如果全中,咁黎枝係屬於M16A2既CQB版
我唔記得邊個國家,個個國家話每次戰爭有80%都係街道戰,枝M16A2枝槍管太長,打街道戰好易暴露左位置,所以 ...
朋友,不如去Civilian-Gunner既軍火庫睇下....
作者: WAIKO01    時間: 1-10-2007 23:18

題外話,國產的那枝AEG,除了選擇掣外也有80%相似,起碼看上去後方的"圓圈"不是一般說的相差十分遠.
作者: Frank.W.Pliskin    時間: 2-10-2007 03:34

係wo,你唔講我都醒唔起CGF有軍火庫 = =
作者: workshop_swt    時間: 13-10-2007 01:09

好大支吓.................

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0