標題: fcc ptw 定 systema ptw 定其他? [打印本頁]

作者: patricklo    時間: 27-2-2014 03:21     標題: fcc ptw 定 systema ptw 定其他?

各位師兄好, 小第雖係新手,但已爬文又清楚了解其原理及運作.
可是找不到用家既詳細報告, 於是開只post問大家幾條問題

1. 請問大家fcc比systema穩定,耐用,射程集彈更有保證嗎?

2. fcc有沒有門店及showroom? 如有,請問沒有地址?

3. fcc可custom 唔同 parts嗎? 因為不小弟覺得網站D成槍唔合心水

Thanks
作者: kidult    時間: 27-2-2014 09:42

原裝systema 除左摩打睇彩數外, 我覺得係最好
fcc customs d 件, 人言人殊, 摩打同波箱, 真係幾正
第一次玩, 建議你買原裝, 打熟哂先慢慢執外型
作者: watchmanll    時間: 27-2-2014 13:00

Systema=Ferrari
FCC= Lamborghini

作者: ayaka    時間: 27-2-2014 13:37

最好係內部systema, 外皮fcc
作者: Kane    時間: 27-2-2014 14:00

甘我吾買牛了
作者: kazaf1987    時間: 27-2-2014 16:23

我岩岩入左枝fcc.......感覺爽過systema....最重要平過systema

作者: kidult    時間: 27-2-2014 16:33

呵呵. 揸法拉利. 同林寶真係兩回事黎.
唯一既共通點就係.... 快!
你怕煩既FCC 啦. 有咩事佢實會幫你攪掂.

講時講. SYSTEMA 似林寶多D.  有D菱角~~~要用心神去駕馭~~~

大牛~~~好玩好多~~~~

作者: kazaf1987    時間: 27-2-2014 16:54

我反而覺得如果兩者都以成槍計,fcc係user friendly D,好多内部件都已經custom好再出廠,我自己最中意佢個gen2  hopup,qd pin同左右blot release
作者: kidult    時間: 27-2-2014 17:11

師兄你如果只係想玩槍, 而唔想攪呢攪路, FCC 或SYSTEMA 原廠(搵人代嵌) 都滿足到你.
FCC 就多款揀D 囉.
作者: patricklo    時間: 27-2-2014 18:15

不過fcc ptw 10.5" + BCM lower +  urx3+ magpul acls+ AAC flash hider 不過系$13500, systema max kit        
都要 $9800+$1000人工, 大家點看? fcc有保養.

小弟頭痕是 fcc 有無systema 禁穩定和fit ? 始終 systema 是原廠.
作者: kazaf1987    時間: 27-2-2014 18:19

fcc應該fit同穩定過systema,因為我有fd有systema又有fcc.....
作者: kazaf1987    時間: 27-2-2014 18:22

我枝fcc可以入gp  1200mah 11.1v 30c 落尾通再用magpul moe托
作者: peterpeter42    時間: 28-2-2014 09:59

我支fcc 上年聖誕買, so far 打左4包"我們"0.3珠, 我只係打single 及 3 burst, motor 及齒未有事, 只係最近出現chop彈情況, 未搵到原因。
作者: kks_ice    時間: 28-2-2014 10:21

FCx 感覺上好似好fit。但佢條數其實不斷改, 所以大家都係fcx但唔代表可以互fit, 如果之後有d parts 想用原廠或prime就大獲了,所以fcx 有好多野其實唔fit 的..... 始中佢都係我抄systema 數嘅副廠,數又點會fit 過systema?我個friend就做左白老鼠,買左上下身都合唔到,stock tube 又係自己數, 要fit 就用原廠同prime la....
作者: ayaka    時間: 28-2-2014 10:51

F牌個gen2 hop座個dial上槍後緊到轉唔到, 要執薄個dial 0.5mm先轉到
上星期打game見其他師兄都係轉唔到...
作者: kks_ice    時間: 28-2-2014 13:20

引用:
原帖由 ayaka 於 28-2-2014 10:51 發表
F牌個gen2 hop座個dial上槍後緊到轉唔到, 要執薄個dial 0.5mm先轉到
上星期打game見其他師兄都係轉唔到...
仲有前面要土炮墊兩個圈先密氣,如果唔係有crop彈又漏氣。
作者: ayaka    時間: 28-2-2014 13:49

引用:
原帖由 kks_ice 於 28-2-2014 13:20 發表

仲有前面要土炮墊兩個圈先密氣,如果唔係有crop彈又漏氣。
請問師兄咩位置墊O-RING?
作者: patricklo    時間: 1-3-2014 08:58

引用:
原帖由 kks_ice 於 28-2-2014 10:21 發表
FCx 感覺上好似好fit。但佢條數其實不斷改, 所以大家都係fcx但唔代表可以互fit, 如果之後有d parts 想用原廠或prime就大獲了,所以fcx 有好多野其實唔fit 的..... 始中佢都係我抄systema 數嘅副廠,數又點會fi ...
數我反而唔擔心, 因為我要買都買FCC 成槍.

師兄覺得FCC D電子, 管, 筒同hop up 好過原裝systema 嗎? 因為其他post 有Ching
話佢地D fcc PTW數月就有問題 我只擔心彈道同可靠性唔持久.
作者: Kane    時間: 1-3-2014 09:07

有飯唔食要食紙
未食過紙都唔知飯幾好食
作者: kidult    時間: 1-3-2014 09:19

佢套ecu 個反應因為個開關同systema 差左1mm,  反應會慢左, 我向個trigger 塾左1.5mm 膠片解決問題,
電子野冇百份百啱既, hopup 就fcc 同原廠 我都有, 各有各好, 師兄們既問題我又冇發生, 都係個句啦, fcc 有保養, 唔掂佢幫你攪到掂既
作者: laiwangkai    時間: 1-3-2014 12:43

搭單一問
FCC個官網既Complete Rifle得好小類型
係咪要Send email比佢話點改 佢就報價
定係得咁多簡
作者: 陰溝公    時間: 1-3-2014 12:57

我前後擁有過兩支ftw...但未經歷過各師兄問題 返而之後入左支2012砌好打唔夠兩匣就壞摩打 換左又到碎蛋問題...

另外個力又明顯細啲,打110得果1j 都懶得攪放響度養塵算,之前支08max仲行得走得精神過乜咁

2013有朋友入手後個什麼選擇掣玩幾玩已經壞埋,轉頭又死摩打!真係估唔倒systema越出越衰
作者: kidult    時間: 1-3-2014 13:38

摩打我都叫肯投資既,fcc,  tackleberry,  原廠490 同7511, 打左咁耐,真係未壞過, 呢樣真係撞手神
M110 得1j 似係你支槍有野喎

作者: kazaf1987    時間: 1-3-2014 13:48

引用:
原帖由 陰溝公 於 1-3-2014 12:57 發表
我前後擁有過兩支ftw...但未經歷過各師兄問題 返而之後入左支2012砌好打唔夠兩匣就壞摩打 換左又到碎蛋問題...

另外個力又明顯細啲,打110得果1j 都懶得攪放響度養塵算,之前支08max仲行得 ...
就係見得多systema咁樣,我先買FCC
作者: 陰溝公    時間: 1-3-2014 15:35

引用:
原帖由 kidult 於 1-3-2014 01:38 PM 發表
摩打我都叫肯投資既,fcc,  tackleberry,  原廠490 同7511, 打左咁耐,真係未壞過, 呢樣真係撞手神
請教師兄如何知道出咩問題?我對住佢堅冇心機同佢判症...師兄有否遇上類似問題?
作者: Kane    時間: 1-3-2014 15:36

引用:
原帖由 kidult 於 1-3-2014 13:38 發表
乜摩打甘利害

圖片附件: IMG-20130918-WA0022.jpg (1-3-2014 15:36, 83.03 KB) / 該附件被下載次數 219

作者: 陰溝公    時間: 1-3-2014 15:38

引用:
原帖由 Kane 於 1-3-2014 03:36 PM 發表

乜摩打甘利害
咦?啱用架?
作者: kidult    時間: 1-3-2014 15:57

果然高手, 邊度有得買?? 唔差在買多個試
作者: Kane    時間: 1-3-2014 16:08

咦?
D洞唔對中既?
乜牌子唔講
費時D粉絲跳樓

圖片附件: IMG-20140301-WA0051.jpg (1-3-2014 16:08, 70.83 KB) / 該附件被下載次數 175

作者: Kane    時間: 1-3-2014 16:11

引用:
原帖由 kidult 於 1-3-2014 15:57 發表
果然高手, 邊度有得買?? 唔差在買多個試
你用緊La
作者: kidult    時間: 1-3-2014 16:54

Haha,  平就買多個傍身吖嘛
作者: 陰溝公    時間: 1-3-2014 17:02

引用:
原帖由 Kane 於 1-3-2014 04:08 PM 發表
咦?
D洞唔對中既?
乜牌子唔講
費時D粉絲跳樓
咁似fcc果隻嘅?邊啲窿唔對中?
作者: Kane    時間: 1-3-2014 17:09

物主放原裝grip同底蓋落去
見到四個螺絲洞得半圓形
咁既係唔對中啦
我重有乜牌子D齒,身,hop up的笑料
留返第日慢慢講
作者: Kane    時間: 1-3-2014 17:12

引用:
原帖由 kidult 於 1-3-2014 16:54 發表
Haha,  平就買多個傍身吖嘛
你一只價格買到几只咁Lor
同根生,人地租貴
作者: 陰溝公    時間: 1-3-2014 17:26

引用:
原帖由 Kane 於 1-3-2014 05:09 PM 發表
物主放原裝grip同底蓋落去
見到四個螺絲洞得半圓形
咁既係唔對中啦
我重有乜牌子D齒,身,hop up的笑料
留返第日慢慢講
嘩...我夾埋啲FD買左4隻未有咁情況...呢個物主都算黑了...

定係佢裝得衰?
作者: Kane    時間: 1-3-2014 17:29

引用:
原帖由 陰溝公 於 1-3-2014 17:26 發表

嘩...我夾埋啲FD買左4隻未有咁情況...呢個物主都算黑了...

定係佢裝得衰?
邊度買邊度裝
張圖好清楚唔洗再講
作者: kidult    時間: 1-3-2014 21:03

平就唔對中, 都ok ar,  好過dtw 個隻啦
作者: jkidd    時間: 1-3-2014 21:08

引用:
原帖由 laiwangkai 於 1-3-2014 12:43 發表
搭單一問
FCC個官網既Complete Rifle得好小類型
係咪要Send email比佢話點改 佢就報價
定係得咁多簡
當然喇,如果月尾邊個交租
作者: kidult    時間: 1-3-2014 23:05

話時話, 我都做架, 你要咩, 我報價, wakaka
不過交貨唔好催
作者: billyjo    時間: 2-3-2014 01:27

唔好等!入番三幾十隻造福人群!!你今次發達喇
作者: billyjo    時間: 2-3-2014 01:36

你揾得到,又買得到,又用得到,仲賣到,你都會照買番來賣啦!
我地早排就冇得去巷仔睇西醫啦! 人地又係叻嘅,笑料都賣到,又有租交
作者: Kane    時間: 2-3-2014 02:13

引用:
原帖由 kidult 於 1-3-2014 21:03 發表
平就唔對中, 都ok ar,  好過dtw 個隻啦
對唔住
唔對中果只係行貨
你誤會左
平果只靚九倍
作者: Kane    時間: 2-3-2014 02:14

睇下點
要笑好快D笑
lol
作者: Kane    時間: 2-3-2014 02:27

引用:
原帖由 billyjo 於 2-3-2014 01:27 發表
唔好等!入番三幾十隻造福人群!!你今次發達喇

甘樣就發達你既目光都幾短淺wo
作者: gtoray    時間: 2-3-2014 02:36

可唔可以講返D一般人聽得明既語言.....?
作者: Kane    時間: 2-3-2014 02:39

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2014 02:36 發表
可唔可以講返D一般人聽得明既語言.....?
我都唔明條友又傻笑又睇醫生又話要發達
作者: gtoray    時間: 2-3-2014 02:46

我唔明點解PTW版零舍多恩怨.....
作者: fwkwong    時間: 2-3-2014 03:56     標題: 回覆 47# 的帖子

冇嘅版主,果個叫Kane嘅用戶, 唔喺見到有人討論FCC就鬼上身咁, 無的放矢, 無事生非咪太平咯. 而家做生意有罪?用FCC嘢,有事揾佢地跟掂, 又有乜問题? 呢個平台都喺比大家交換心得,下下針鋒相對有咩益.  版主你都見佢呢啲動作唔少次喇.
Post上面隻摩打圖出嚟,不外乎想話比大家知有隻摩打同FCC好似,佢叻嘅,咪入番嚟用, 介紹比大家.  不过,以圖中外觀所見, 呢個喺棄用嘅版本.  Kane 咁有心, 不如揾返嚟試, 做個報告, 有實物有真相.

回Patricklo:
如想查詢或custom, 可以直接比email FCC, 同佢地交流下, 冇壞.  Kidult兄所言, 好中肯, 按自己需要, 要緊要玩得順, 開心, 有事有人跟.
作者: 陰溝公    時間: 2-3-2014 04:20

引用:
原帖由 fwkwong 於 2-3-2014 03:56 AM 發表
冇嘅版主,果個叫Kane嘅用戶, 唔喺見到有人討論FCC就鬼上身咁, 無的放矢, 無事生非咪太平咯. 而家做生意有罪?用FCC嘢,有事揾佢地跟掂, 又有乜問题? 呢個平台都喺比大家交 ...
我到現階段都好滿意佢地嘅野

講開講...小弟只係用過systema同fcc嘅ptw,前者啲摩打令我冇晒信心...kane兄如果有平靚正摩打變啲出黎益吓街坊都好丫

作者: Kane    時間: 2-3-2014 04:28

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: Kane    時間: 2-3-2014 04:30

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: Kane    時間: 2-3-2014 04:41

重有抺黑手法我係你地蓮老闆領教唔少
你地尼D新仔我唔知你乜水
你咪咁多事
你未夠級數同我講甘多野
作者: Kane    時間: 2-3-2014 04:58

引用:
原帖由 陰溝公 於 2-3-2014 04:20 發表

我到現階段都好滿意佢地嘅野

講開講...小弟只係用過systema同fcc嘅ptw,前者啲摩打令我冇晒信心...kane兄如果有平靚正摩打變啲出黎益吓街坊都好丫
http:// ...
變我就吾識La

圖片附件: IMG-20131115-WA0008.jpg (2-3-2014 04:58, 82.15 KB) / 該附件被下載次數 215

作者: fwkwong    時間: 2-3-2014 05:02     標題: 回覆 51# 的帖子

忍唔住開名牙,哈哈
呢度已經好耐冇FCC人上嚟啦,有乜媒做,喺你自己見度人提FCC發花癲啫。
做產品預左有讚有彈,有問題FCC自會同客戶跟進
你嘅所謂彈,明眼人都見到喺含沙射影,你喺醒嘅,咪去做詳細review測試同大家分享,使乜一直做抽水怪,攝青鬼
呢好多用戶只喺有用過FCC產品唔好屈人做媒

版主,你知邊啲戶口同FCC有關㗎,佢地仲邊有上嚟吖。
個forum氣氛點你自己有眼見
作者: Kane    時間: 2-3-2014 05:05

引用:
原帖由 fwkwong 於 2-3-2014 05:02 發表
忍唔住開名牙,哈哈
呢度已經好耐冇FCC人上嚟啦,有乜媒做,喺你自己見度人提FCC發花癲啫。
你嘅所謂彈,明眼人都見到喺含沙射影,你 ...
不如話你地對號入坐
連老闆個名都唔提得?
對唔住
我真係唔識你乜水
可能你太低壇數
我連名都唔知

作者: fwkwong    時間: 2-3-2014 05:17     標題: 回覆 52# 的帖子

仲蓮老闆,out哂啦,
級數?!有幾高呀,一百層咁高?
笑爆咀
作者: Kane    時間: 2-3-2014 05:22

引用:
原帖由 fwkwong 於 2-3-2014 05:17 發表
仲蓮老闆,out哂啦,
級數?!有幾高呀,一百層咁高?
笑爆咀
有幾out
我理得你地重有邊個係裡面
我有借實有還
但好似唔關你事wo
你多事定想幫人比面?
作者: kidult    時間: 2-3-2014 10:22

冷靜冷靜, 咸魚青菜各有所愛, 和氣生財
我都係想知個摩打向邊度買啫
作者: kazaf1987    時間: 2-3-2014 10:27

小弟新手一名,可能未夠班講野,睇左呢個版好多文,次次講親FCC,,,kane師兄一定踩,...
作者: tokyojoe    時間: 2-3-2014 11:04

ptw 版講是非仲多過講tw...
作者: goodsmile    時間: 2-3-2014 11:53

引用:
原帖由 kazaf1987 於 2-3-2014 10:27 發表
小弟新手一名,可能未夠班講野,睇左呢個版好多文,次次講親FCC,,,kane師兄一定踩,...
有讚有彈好正常姐
做得吾好預左比人踩
吾比人踩下又點識爬返起身做好D喎
以上對槍吾對人亦預左比人串
希望言論自由係度可以work

ps:亦都吾明咸豐年前有人砌ptw 換左一粒恆星齒禁大把可以收人八舊水

作者: goodsmile    時間: 2-3-2014 12:25

開名咪開名囉!
啊老闆那些年係ptw版 排除異已、言語人身攻擊有邊個企過出呢?
打雷廷百人大戰成班人個個似住揸ptw中途加入、兩邊都打又算點?
作者: 陰溝公    時間: 2-3-2014 12:55

引用:
原帖由 Kane 於 2-3-2014 04:58 AM 發表
變我就吾識La
有啲似樣喎...但俾我感覺就似第一次響瘡街見倒ctw摩打果種感覺...

作者: tokyojoe    時間: 2-3-2014 13:17

呢個專區都死寂左好耐,不過每次熱鬧起上黎都有某位靈魂人物,佢有彈有讚有破壞定有建設,總版主同大家心裡有數,大家tw用家都係想有個地方增長知識,攪成咁樣大家唯有自求多福……
作者: kidult    時間: 2-3-2014 13:32

唔怕啦, 最緊要有人討論,  論點唔一致好平常, 好似今次咁, 從來唔知大陸深圳就有間廠做呢d 摩打, fcc 貴, 就係因為(普通人) 搵唔到, 俾錢人賺好正常, 正常買真骨既拆家一樣,416 G 骨都係貴2 千架啦, right??  

三人行, 必有我師, 無論好或壞或冇用, 都可以學到野架嘛

Fcc 唔係最好, 但佢真係有問題, 就幫你攪掂, 手工好唔好, 見人見致, 過我手既, 未有出事。 但價錢最好平番d wakakakaka(唔係投訴黎呀)

作者: kazaf1987    時間: 2-3-2014 13:33

可能人地覺得玩systema ptw先叫正統掛....其他tw都係邪魔外道
作者: goodsmile    時間: 2-3-2014 13:38

我以前淨係覺得有人當左ptw版係佢地既廣告版、
只可讚不可彈!
所以我地要真心讃美FCC師傳優良的手工及多謝FCC給我們良好的零件
滿意未?
作者: tokyojoe    時間: 2-3-2014 13:44

未經授賣廣告?咁版主有冇跟進?
作者: gtoray    時間: 2-3-2014 13:53

讚同彈都可以
問題係用咩言語,手法
好多既評論令我覺得已經唔止係針對件產品
我唔覺得評論件產品要無厘頭拋D人既匿稱出嚟

幾多係私人恩怨
幾多係真心評論產品, 大家心裡有數
作者: goodsmile    時間: 2-3-2014 13:55

引用:
原帖由 Kane 於 2-3-2014 04:41 發表
重有抺黑手法我係你地蓮老闆領教唔少
你地尼D新仔我唔知你乜水
你咪咁多事
你未夠級數同我講甘多野
kane兄丶我都發覺同級數差太多既人溝通會降低自已既級數
作者: goodsmile    時間: 2-3-2014 14:01

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2014 13:53 發表
讚同彈都可以
問題係用咩言語,手法

幾多係私人恩怨
對吾住牙公丶我有錯
作者: Kane    時間: 2-3-2014 14:05

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2014 13:53 發表
讚同彈都可以
問題係用咩言語,手法

幾多係私人恩怨
大家都唔係好人
依家喊曬口扮冤枉
你班Fcc真係返屋企等消息
作者: spec.ops.    時間: 2-3-2014 15:49

引用:
原帖由 kidult 於 1-3-2014 13:38 發表
師兄係摩打既朋友
作者: spec.ops.    時間: 2-3-2014 15:53

引用:
原帖由 kidult 於 1-3-2014 23:05 發表
話時話, 我都做架, 你要咩, 我報價, wakaka
不過交貨唔好催
咦!原來大家都係藝術家黎喎
作者: kidult    時間: 2-3-2014 16:04

我只係海鮮ghost, 得閒冇野咪打散佢右嵌右嵌試下唔同廠既野, etiny 蕊配dtw 殼我都有試過呀, 反應真係有分別架喎。
作者: spec.ops.    時間: 2-3-2014 16:09

引用:
原帖由 fwkwong 於 2-3-2014 05:02 發表
忍唔住開名牙,哈哈
你嘅所謂彈,明眼人都見到喺含沙射影,你 ...
師兄,你咪就係代言人囉
其實,人地做生意就人地既事,不過啲手法衰,靠踩人地行家上位,惹埋啲仇口,師兄你可能入門遲,唔明成件事既來龍去脈,所以你會覺得奇怪
師兄,不妨你去問啲行家了解清楚事情始末先再評論誰是誰非
作者: jkidd    時間: 2-3-2014 16:14

引用:
原帖由 goodsmile 於 2-3-2014 12:25 發表
開名咪開名囉!
啊老闆那些年係ptw版 排除異已、言語人身攻擊有邊個企過出呢?
打雷廷百人大戰成班人個個似住揸ptw中途加入、兩邊都打又算點?
百人大戰??邊次呀???
作者: spec.ops.    時間: 2-3-2014 16:16

引用:
原帖由 goodsmile 於 2-3-2014 11:53 發表

有讚有彈好正常姐
做得吾好預左比人踩
吾比人踩下又點識爬返起身做好D喎
以上對槍吾對人亦預左比人串
希望言論自由係度可以work

ps:亦都吾明咸豐年前有人砌ptw 換左一粒恆星齒禁大把可以收人八舊水
其實如果明賣明買,手工好既,收得貴,我覺得冇問題架,免費幫佢賣埋廣告都仲得
但鬼人地就唔好囉
所以當時人覺得冇問題就可以,值唔值就佢自己知
作者: spec.ops.    時間: 2-3-2014 16:19

引用:
原帖由 kidult 於 2-3-2014 16:04 發表
我只係海鮮ghost, 得閒冇野咪打散佢右嵌右嵌試下唔同廠既野, etiny 蕊配dtw 殼我都有試過呀, 反應真係有分別架喎。
因為磁鐵特性同強度唔同
作者: seals9121    時間: 2-3-2014 17:32

穩定冇問題就一定系systema. 搞來搞去做乜?ptw邊個發明先

第二 第三把再考慮fcc 都未遲
作者: patricklo    時間: 2-3-2014 17:42

引用:
原帖由 Kane 於 2-3-2014 14:05 發表

大家都唔係好人
依家喊曬口扮冤枉
你班Fcc真係返屋企等消息
師兄, 請問你係米systema PTW, FCC PTW 都有定聽人講?
如果你有既, 分享下兩支各自既長短無妨, 但冇既你會唔會有D口出狂言?
作者: Kane    時間: 2-3-2014 18:01

引用:
原帖由 patricklo 於 2-3-2014 17:42 發表

師兄, 請問你係米systema PTW, FCC PTW 都有定聽人講?
如果你有既, 分享下兩支各自既長短無妨, 但冇既你會唔會有D口出狂言?
我需要嗎?
作者: kazaf1987    時間: 2-3-2014 18:09     標題: 回覆 81# 的帖子

少年systema先係皇道ar
作者: NCP013    時間: 3-3-2014 15:43

引用:
原帖由 seals9121 於 2-3-2014 17:32 發表
穩定冇問題就一定系systema. 搞來搞去做乜?ptw邊個發明先

我十分認同,但除左個摩打
作者: fwkwong    時間: 4-3-2014 00:40     標題: 回覆 84# 的帖子

唔怕啦,跟住呢個post,一定有靚摩打你選擇,上面啲相咁靚,個觀感一流
作者: Kane    時間: 4-3-2014 00:49

引用:
原帖由 fwkwong 於 4-3-2014 00:40 發表
唔怕啦,跟住呢個post,一定有靚摩打你選擇,上面啲相咁靚,個觀感一流
甘摩打依樣野又唔係得一家出既

圖片附件: IMG-20140304-WA0001.jpg (4-3-2014 00:49, 65 KB) / 該附件被下載次數 215

作者: Ancestor999    時間: 4-3-2014 00:59

引用:
原帖由 Kane 於 4-3-2014 00:49 發表

甘摩打依樣野又唔係得一家出既
幾錢?
作者: fwkwong    時間: 4-3-2014 01:13     標題: 回覆 86# 的帖子

勁,事隔一日又改進了,份尾新鑼㗎喎,平滑,個觀感何止一流。廣大玩家有福了
作者: landy    時間: 4-3-2014 04:28

排定隊認購先 ( ’▽` )ノ

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0