標題: GP M4A1 GBB WOK KIT開箱(青蛙)/ 新增井蛇GBB x GP試打 #83樓 [打印本頁]

作者: gainax    時間: 19-3-2014 12:32     標題: GP M4A1 GBB WOK KIT開箱(青蛙)/ 新增井蛇GBB x GP試打 #83樓

前言:
市面最平M4 GBB只有大陸,都一千咁上下,咁啱大牌子豬P只係貴佢一啲
但冇匣又要自己砌有好有唔好, 好彩自己有玩開既WA系統,
小弟都好耐冇玩GBB,就平平地買支砌下玩下算了 青蛙都是但

其實買佢心諗:支野唔掂都可以拆件,去馬!
手機相不太清請見諒

簡單開箱:

都係官方跟既咁上下,分別好似只係buffer變左鋁(官方是膠)
叫賺左少少
質感都唔錯,上下身好緊 彈匣井入PGZ匣都無問題

其實睇佢個份說明書都砌到, 最麻煩係佢有啲件既洞位會唔fit要執
注意以下幾點大致砌到
1. 下槍身板機底片pin洞位最易打爆,唔少師兄都應該試過,可以將條pin鉗幼啲,再磨下個pin洞先裝入去,千其唔好用鎚仆佢
2. 選擇掣個卡杆彈弓太長, 就咁裝落去個掣實到卡死,可以將彈弓cut短小小再拉番長就fit了
3. 太陽環都要自己裝 ,個鋼C扣好難套入去,要用粗鋼針穿去C扣個洞,扯闊C扣入去個菊花牙坑位就成功
   (要先將C扣左右其中一邊套入去坑位到)
4. 尾通牙擰入槍身時會超緊,需要裝個尾托同手托借力,不段重覆擰鬆擰緊尾通,再重覆拆出黎抹走金屬粉就容易裝到
5. 撃鎚個洞位要磨大小小先裝到個粒膠輪
6. 我個份kit bolt都要自己裝 ,飛機尾部假撞針條pin一樣要鉗幼啲先入到,小心裝個時大力得濟pin入哂兩頭,
   但未穿條彈弓你又拆唔番條pin出黎…

---------------------------------------------------------------------

砌完發現支野拉bolt都唔多順,主要係條bolt同火控較緊,睇黎要自己磨合上油先行得順,
乜都冇搞試槍就打斷左buffer stop個粒亞鉛 , 不過呢粒都係要換鋼先唔斷,幾十蚊有,
同埋呢份kit好似冇左尾通膠墊?好在有後備

再試槍,有點出奇, 因以前都入過GP WOC, 求其砌完未磨合上油ROF都ok
仲以為完全唔掂,今日23度左右,要放假先執佢之後再報告了

總結:
不太建議新手買黎砌玩, 對WA系統有經驗同有件係手就係唔錯既低價選擇

圖片附件: 01.jpg (19-3-2014 12:32, 80.73 KB) / 該附件被下載次數 320

作者: siman2003    時間: 19-3-2014 13:29

我都買左一套感覺個青蛙身D雷刻比以前的肉酸好多

作者: gainax    時間: 19-3-2014 14:24

引用:
原帖由 siman2003 於 19-3-2014 13:29 發表
唔講唔覺直程唔同左
而家啲色太白了又粗字冇咁好睇
作者: 2slow    時間: 19-3-2014 19:24

引用:
原帖由 siman2003 於 19-3-2014 13:29 發表
d marking 分別都好大下喎, 比我就噴左佢算
作者: gainax    時間: 20-3-2014 09:49

只係小量磨合左,打左十匣八匣,有驚喜 印像中新版比起以前第一版成4k 既woc好左唔少,
估唔到豬P既負壓系統 , 遲啲上載番個試打影片先
作者: laiwangkai    時間: 20-3-2014 10:08

GP黑飛機真係好強
WOK KIT除左係亞鉛內件都唔係用Buffer retainer之外
真係一流
個身都唔算差~
作者: gainax    時間: 20-3-2014 10:37     標題: 回覆 6# 的帖子

初版都會有唔夾匣問題, 氣化麻麻, 可能而家啲新版零件尺吋好左密氣度高左
我而家用個隻PGZ匣仲要係for井成都啱打

另外其實豬P有支WOC M4 VSBR仲低玩, 有colt花有鏡有骨有匣仲要唔洗砌
唔追款都只係21xx, 呢份Kit+PGZ匣都要15xx,比人砌埋起碼要加二三百蚊

如果我冇個啲骨件鏡係度, 知道好打左總之入個支
作者: laiwangkai    時間: 20-3-2014 10:42     標題: 回覆 7# 的帖子

講低玩我鍾意gp magpul wok kit
magpul身 moe托grip 手托 準星(全pts)同一隻gp magpul匣
當年某店特價$2000
可惜唔夠人快
作者: gainax    時間: 20-3-2014 10:49     標題: 回覆 8# 的帖子

呢個價抵玩! KVVA個支magpul同豬P差唔多款都好似要3k以上
作者: gainax    時間: 20-3-2014 14:47

上載左片了
拍得求其左唔好見怪
https://www.youtube.com/watch?v=w9c55VyOhQc&feature=youtu.be
作者: 2slow    時間: 20-3-2014 15:12

引用:
原帖由 gainax 於 20-3-2014 14:47 發表
上載左片了
拍得求其左唔好見怪
https://www.youtube.com/watch?v=w9c55VyOhQc&feature=youtu.be
好爽喎
作者: cccarlos    時間: 20-3-2014 15:23     標題: 回覆 10# 的帖子

mine shoots like shit comparing with yours
作者: gainax    時間: 20-3-2014 15:38     標題: 回覆 11# 的帖子

初初都估唔到執得唔多都可以爽快, 淨番就係豬P啲平價件可否耐玩了
作者: gainax    時間: 20-3-2014 15:54     標題: 回覆 12# 的帖子

關鍵係密氣同埋條bolt行得順唔順個度, 其實只要隻匣裝左上槍會鬆,
咁就無咁好打了, 小弟有另一隻新開既pgz匣冇左背墊片, 打出黎ROF同後座力明顯會差左
作者: cccarlos    時間: 20-3-2014 16:10     標題: 回覆 14# 的帖子

背墊片?
作者: gainax    時間: 20-3-2014 16:19     標題: 回覆 15# 的帖子

個塊膠片,如果想隻彈匣裝上槍緊啲, cut塊汽水鐵片放係塊膠片入面
鬆緊可以自己調整
作者: cccarlos    時間: 20-3-2014 16:34     標題: 回覆 16# 的帖子

唔知pmag有冇得噤整?
作者: gainax    時間: 20-3-2014 16:48     標題: 回覆 17# 的帖子

呢個小玩意好似只得PGZ有,不過師兄你想裝匣緊啲可以係槍身內則痴膠片都ok
作者: garyyanykw    時間: 20-3-2014 17:13

引用:
原帖由 gainax 於 20-3-2014 16:19 發表

個塊膠片,如果想隻彈匣裝上槍緊啲, cut塊汽水鐵片放係塊膠片入面
鬆緊可以自己調整
師兄隻匣個差氣位有個黑色圈嘅?是自己加的嗎?thx
作者: gainax    時間: 20-3-2014 17:23     標題: 回覆 19# 的帖子

小弟借人地既圖一用..
師兄你有興趣可以睇睇原post
http://www.arms-cool.net/forum/thread-59665-1-6.html
作者: Dave    時間: 20-3-2014 17:31

小弟玩moe 套件,都是gp 的,新手上路一裝已經一雞39 發pmag,
網拍位從來唔會按,reload 都是拉柄的 ,玩左年幾都仲bolt lock 正常,不過拉柄個lock 位片斷了,即原本個洞爆裂,自己磨平左,旁邊鑽個洞打番入去charging handle,又得 ,慳番4 舊
作者: RCman    時間: 20-3-2014 17:33

GP WOC kit,識得玩係好好玩
作者: gainax    時間: 21-3-2014 09:55

回覆: DAVE師兄
遲啲買隻PMAG玩下都好~
拉柄個lock 位小弟以前隻派米都斷過! 之後既槍都會cut短一啲條長彈再拉長佢就無再出事了

回覆: RCman師兄
小弟覺得算平又幾好玩下, 只係青蛙肉左啲, 唔簡款就唔錯
豬P都係特登多此一舉整個花落去, 迫人買佢其它款了
作者: siman2003    時間: 21-3-2014 10:11

引用:
原帖由 gainax 於 21-3-2014 09:55 發表
拉柄個lock 位小弟以前隻派米都斷過! 之後既槍都會cut短一啲條長彈再拉長佢就無再出事了

小弟覺得算平又幾好玩下, 只係青蛙肉左啲 ...
我自己覺得PMAG同PGZ既性能都係差唔多姐
作者: garyyanykw    時間: 21-3-2014 10:12     標題: 回覆 20# 的帖子

唔該gainax師兄
作者: gainax    時間: 21-3-2014 10:30     標題: 回覆 24# 的帖子

唔貴試下都ok, 見過好多師兄都讃好
另外而家豬HK係咪好似出左隻軍版AR新匣? 個樣幾靚唔知夾唔夾到豬P?
作者: siman2003    時間: 21-3-2014 10:37

GP身+GHK匣=汁餐死
作者: gainax    時間: 21-3-2014 10:43

隻匣個樣真係幾靚, 要大執先用到就算了
作者: hideaki    時間: 22-3-2014 14:59

借POST 一問..
有冇師兄試過呢SET 用GP PMAG 甲,打幾槍會噴氣
作者: gainax    時間: 22-3-2014 16:01

今日行過原來暗搶有特價,放左係頂到冇留意,早知。。。
蝕左條紅三魚。。。 遲啲買多份黎拆件
作者: kai_matt    時間: 22-3-2014 17:10     標題: 回覆 2# 的帖子

exactly
作者: kai_matt    時間: 22-3-2014 17:21     標題: 回覆 1# 的帖子

"6. 我個份kit bolt都要自己裝"
I heard from another ching that some years earlier, the bolt is ready out of box
作者: kai_matt    時間: 22-3-2014 17:25

引用:
原帖由 Dave 於 20-3-2014 17:31 發表
小弟玩moe 套件,都是gp 的,新手上路一裝已經一雞39 發pmag,
網拍位從來唔會按,reload 都是拉柄的 ,玩左年幾都仲bolt lock 正常,不過拉柄個lock 位片斷了,即原本個洞爆裂,自己磨平左,旁邊鑽個洞打番入去cha ...
always happen
作者: kai_matt    時間: 22-3-2014 17:28

引用:
原帖由 gainax 於 21-3-2014 09:55 發表

小弟覺得算平又幾好玩下, 只係青蛙肉左啲 ...
try try sin, thx for sharing
作者: kai_matt    時間: 22-3-2014 17:30     標題: 回覆 30# 的帖子

1050 ma
this discount has last for soooo long
I hv bought 4 wok kit from 暗搶 lu

作者: garyyanykw    時間: 22-3-2014 17:33

引用:
原帖由 kai_matt 於 22-3-2014 17:30 發表
1050 ma
this discount has last soooo long
I hv bought 4-5 wok kit from 暗搶 lu
嘩,乜Matt兄你之後買咗咁多套

作者: kai_matt    時間: 22-3-2014 17:43     標題: 回覆 36# 的帖子

Im not Dave Ching ar, haha
yea, coz WOK kit is fun haha
作者: garyyanykw    時間: 22-3-2014 18:13     標題: 回覆 37# 的帖子

Sorry,腦殘打錯
作者: hideaki    時間: 22-3-2014 23:31

引用:
原帖由 gainax 於 22-3-2014 16:01 發表
今日行過原來暗搶有特價,放左係頂到冇留意,早知。。。
蝕左條紅三魚。。。 遲啲買多份黎拆件
琴日睇好似1金紅就OK
Magpul 好似2釒紅
作者: gainax    時間: 23-3-2014 15:43     標題: 回覆 39# 的帖子

個日行過見到青蛙1050, Magpul2200

話說用份kit黎清屋企個堆封塵雜件好ok, 橫掂青蛙花都唔講夠唔洗跟規矩了

作者: loveless    時間: 23-3-2014 23:22

引用:
原帖由 gainax 於 23-3-2014 15:43 發表
個日行過見到青蛙1050, Magpul2200

話說用份kit黎清屋企個堆封塵雜件好ok, 橫掂青蛙花都唔講夠唔洗跟規矩了

以師兄既標準,好難想像你肯接受隻靑蛙
Ps 我都有蛙身
作者: gainax    時間: 24-3-2014 09:54     標題: 回覆 41# 的帖子

玩馬仔小弟就會執著一啲, 其實真野都有hello kitty粉紅色M4
而家只係隻花由小馬變青蛙,當民版自家鐳刻都講得通(自我安慰)
以前買條鋼bolt+GP飛機都千幾仲要唔fit執餐死,而家咁平又爽我唔要求咁多了
最多將來有錢又心痕先換隻鍛身
作者: Dave    時間: 24-3-2014 11:21

引用:
原帖由 hideaki 於 22-3-2014 14:59 發表
借POST 一問..
有冇師兄試過呢SET 用GP PMAG 甲,打幾槍會噴氣
PAMG 匣似乎比軍匣頂得高,啜實個飛機底,回膛被阻礙就會嘔氣,
我既做法係削飛機底入氣口1 ~ 2 MM 厚度。
亦聽說過攪MAG CATCH 位置的手法。
作者: Dave    時間: 24-3-2014 11:21

引用:
原帖由 gainax 於 24-3-2014 09:54 發表
玩馬仔小弟就會執著一啲, 其實真野都有hello kitty粉紅色M4
而家只係隻花由小馬變青蛙,當民版自家鐳刻都講得通(自我安慰)
以前買條鋼bolt+GP飛機都千幾仲要唔fit執餐死,而家咁平又爽我唔要求咁多了
最 ...
青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...青蛙最型...喃無喃無...
作者: Chris41    時間: 24-3-2014 19:12

想問下各位C兄支槍要幾$?
作者: hideaki    時間: 25-3-2014 01:07

引用:
原帖由 Chris41 於 24-3-2014 19:12 發表
想問下各位C兄支槍要幾$?
間搶~1金1紅就OK
作者: Chris41    時間: 25-3-2014 01:34

引用:
原帖由 hideaki 於 25-3-2014 01:07 發表

間搶~1金1紅就OK
間搶吾明
作者: hideaki    時間: 25-3-2014 03:04

引用:
原帖由 Chris41 於 25-3-2014 01:34 發表

間搶吾明
打錯左. 暗搶 先岩
作者: gainax    時間: 25-3-2014 06:20     標題: 回覆 44# 的帖子

月尾乜野都會自動解毒 ,其它師兄就難講
作者: Chris41    時間: 25-3-2014 09:52

暗槍?如果咁平我都想買
作者: RCman    時間: 25-3-2014 10:16

引用:
原帖由 Chris41 於 25-3-2014 09:52 發表
暗槍?如果咁平我都想買
其實呢套WOC kit間間都係1K1左右,
大前題係唔包匣,而且無砌鎗經驗就可能會有種種問題要面對。
包括你要有一兩件專用工具,至少detla ring 及tube鎖緊果件工具如果你無?要買都要比多百幾兩百。
而且要頂得順隻蛙
再者,如果要不甘原裝味道的M4A1, 之後都想潮一番...都係要再放水。
可以選擇潮版WOC, 包匣及潮版receiver及配件。
睇落比多1K....不過你日後要散買番....1K一定唔夠....

作者: kai_matt    時間: 25-3-2014 10:38     標題: 回覆 45# 的帖子

一早講咗1050啦………
作者: kai_matt    時間: 25-3-2014 10:43     標題: 回覆 51# 的帖子

新嗰水青蛙唔太頂得順………
作者: RCman    時間: 25-3-2014 10:47

引用:
原帖由 kai_matt 於 25-3-2014 10:43 發表
新嗰水青蛙唔太頂得順………
係,好似化開左甘.....
我以前都買過一支青蛙......
至於WOC kit,最初出果時係出過三個花的,
除左青蛙,還有Marine及另一款。
我還有一支Marine 花哦!
作者: gainax    時間: 25-3-2014 10:50

個兩件工具基本上拆裝GBBM4都要比水買…
拆太陽環既板手買ZA就得,最平幾十蚊, 拆尾通板手買番豬P都係幾十
仲有buffer lock粒亞鉛有機會斷, GP粒鋼lock幾十蚊
尾通膠墊可買可自己揾野墊,

呢份野啱屋企有配件係手唔洗比水另買, 要專登買鏡托骨之類, 真係比多1k買隻colt花成槍仲好
作者: kai_matt    時間: 25-3-2014 14:19     標題: 回覆 54# 的帖子

另外嘅長期缺貨
唔知係咪停產呢…
作者: kai_matt    時間: 25-3-2014 14:21     標題: 回覆 55# 的帖子

尾通墊梗係用一蚊銀啦XP
我枝枝入面都有幾蚊,哈哈
作者: 2slow    時間: 25-3-2014 16:33

引用:
原帖由 kai_matt 於 25-3-2014 14:21 發表
尾通墊梗係用一蚊銀啦XP
我枝枝入面都有幾蚊,哈哈
加強金屬雜聲   
作者: RCman    時間: 25-3-2014 21:56

WOC marine花

圖片附件: image.jpg (25-3-2014 21:56, 119.05 KB) / 該附件被下載次數 210

作者: alioner    時間: 26-3-2014 00:51

作者: kai_matt    時間: 26-3-2014 09:20     標題: 回覆 60# 的帖子

唔係派膠,你係咪未打條pin出黎 #笑喊
作者: 2slow    時間: 26-3-2014 09:29

引用:
原帖由 alioner 於 26-3-2014 00:51 發表
想問問各位有砌過既師兄

小弟發現新買番黎個時個上下身痴得好實

直情好似鎖死晒甘

有咩方法可以易開d?
無虛位唔好咩, 上下身唔會搖擺咪仲好
其實用耐左條pin自然會無咁fit無咁實
作者: gainax    時間: 26-3-2014 09:36

引用:
原帖由 RCman 於 25-3-2014 21:56 發表
WOC marine花
呢隻花係三隻花之中小弟覺得最順眼 , 雖然真野都係冇,不過正過青蛙好多了
如果個身冇刻野,一定要鐳刻隻騎士花,又靚又真
AGN都變靚仔

圖片附件: 65859.jpg (26-3-2014 09:36, 114.13 KB) / 該附件被下載次數 265

作者: gainax    時間: 26-3-2014 09:40

引用:
原帖由 alioner 於 26-3-2014 00:51 發表
想問問各位有砌過既師兄

小弟發現新買番黎個時個上下身痴得好實

直情好似鎖死晒甘

有咩方法可以易開d?
師兄你只要開合多啲就冇咁實了,不過當然有啲啲實比較好
作者: 桸藍    時間: 26-3-2014 23:49

請問依家個網球拍重會唔會摑花個身?
洗唔洗挫?
作者: gainax    時間: 30-3-2014 10:12     標題: 回覆 65# 的帖子

小弟支仲有1mm~0.5mm虛位,怕刮花磨薄少少穩陣啲

&網球拍定後時仍然會刮到飛機入氣口底角要執

圖片附件: 523636.jpg (30-3-2014 10:12, 13.04 KB) / 該附件被下載次數 251

作者: 桸藍    時間: 30-3-2014 21:45

我枝PRIME身已花
作者: gainax    時間: 31-3-2014 06:20

果個位冇乜所謂,或者blue一blue番佢唔覺眼
作者: 桸藍    時間: 2-4-2014 23:20

小弟有枝BLUE PEN,不過始終差小小
作者: gainax    時間: 10-4-2014 21:24

由於呢支打散左搞緊另一支冇得玩,見豬P幾好今個月又冇咩鐘意既好入手,
唔算貴決定再入手,不過今次係老野 ,又有啲驚喜wo~  
得閒揾日再簡寫個開箱分享一下

圖片附件: 462347548.jpg (10-4-2014 21:24, 64.55 KB) / 該附件被下載次數 253

作者: 2slow    時間: 11-4-2014 09:14

引用:
原帖由 gainax 於 10-4-2014 21:24 發表
由於呢支打散左搞緊另一支冇得玩,見豬P幾好今個月又冇咩鐘意既好入手,
唔算貴決定再入手,不過今次係老野 ,又有啲驚喜wo~  
得閒揾日再簡寫個開箱分享一下
呢把真係值得收藏, 真數的金身
作者: siman2003    時間: 11-4-2014 09:47

我依家先知GP支CAR-15係真數身
作者: 2slow    時間: 11-4-2014 10:18

引用:
原帖由 siman2003 於 11-4-2014 09:47 發表
我依家先知GP支CAR-15係真數身
yes, 仲跟埋應該都係真數的charging handle,
上身做埋charging handle的切口
只可惜刻字一般及有錯...
作者: gainax    時間: 11-4-2014 19:37     標題: 回覆 71# 的帖子

呢支正就正在用602身唔係一般M16A1槍身, 市面唯一CAR15前節&尾托再加上VN bolt,加埋都值回票價了
可惜好似師兄所講刻印麻麻地,叫唔洗另加錢整有勝於冇~

今次出奇既係, 豬皮抄WA隻匣&真數身比想像中要好~
以前經歷一直對WA系統既真數身都冇咩好感~
遲啲完全搞惦一次過更新上黎報告
作者: loveless    時間: 11-4-2014 19:46

引用:
原帖由 gainax 於 11-4-2014 19:37 發表
呢支正就正在用602身唔係一般M16A1槍身, 市面唯一CAR15前節&尾托再加上VN bolt,加埋都值回票價了
可惜好似師兄所講刻印麻麻地,叫唔洗另加錢整有勝於冇~

今次出奇既係, 豬皮抄WA隻匣&真數身比想像中要好 ...
VN 全鋼火控,外管, 準星, 計落仲抵
作者: loveless    時間: 11-4-2014 19:55

我有隻窄身早期A1三角準星, 可惜到手時已擴孔俾A2管, 換埋方型sight post..
下面係重染的bomber/GP 準星

作者: gainax    時間: 11-4-2014 21:54

VN個支幾抵玩下, 淨買條鋼管都5條紅衫魚~
不過好似唔多見槍街有?而印像中豬P啲相VN好似個身偏黑一啲?
呢支個身隻深灰色幾吸引所以衝左~

凹兄收收埋埋咁多好野分享多啲好wo
作者: gainax    時間: 12-4-2014 11:51

由於磨合需時,所以直接拎左青蛙kit小量執過既條Bolt塞落去
(其實因未買減力皇冠&正壓小零件。。 )裝左感覺上算係有好過冇了~~

小弟入個支個網球拍唔知點解唔fit成日自動lock bolt,個粒鋼釘打打下直頭甩左出黎 ,唯有得閒先搞搞~

有一點想講講, 隻匣&飛機底口密氣與否,睇個片就明有咩分別了~~
頭一隻匣係青蛙到行得好順個隻PGZ黎, 後面係豬皮匣~

都係唔識拍唔好見怪。。。
https://www.youtube.com/watch?v=facMuHi1t-M&feature=youtu.be

----------------------------------------

呢支除左條Bolt外無執過其它~
換左青蛙kit回膛彈弓(原裝個條超硬,唔可能打得爽&唔爆bolt都爆T骨 )
&另加裝一塊尾通墊, 今早大約21~23度~

玩WA真係亞鉛bolt先係爽快王道 ,
不過豬P bolt條有個缺點就係。。。

唯有遲啲試下上唔上到粒縲絲落去

謝謝收看

圖片附件: 45674378.jpg (12-4-2014 11:51, 55.61 KB) / 該附件被下載次數 270

作者: kai_matt    時間: 12-4-2014 12:22     標題: 回覆 77# 的帖子

Ehooby有
作者: gainax    時間: 12-4-2014 13:00     標題: 回覆 79# 的帖子

噢。。又手快快入左呢支!
其實小弟本身想拆件砌XM177但入手左先覺好似唔化算~ 可惜177 bxmber&V!per太貴了,
豬P又唔出, 越戰長短火都有係冇中火,佢個啲前後節都賣唔出又唔出~
作者: 怒人甲    時間: 12-4-2014 13:42

鋼Bolt lock 粒釘好易飛走,所以用一體鋼件還好
作者: gainax    時間: 13-4-2014 14:32

而家唯有磨到粒鋼釘不規則再打番入去上膠水玩住先 ,
真係唔得就換鋼網球拍了, 條bolt lock 隻角粗粗地整粒細鋼釘落去頂住先
唔玩網球拍拉T骨應該ok掛

圖片附件: 76578548.jpg (13-4-2014 14:32, 37.55 KB) / 該附件被下載次數 255

作者: gainax    時間: 17-4-2014 18:57

見GP件打得爽快, 手痕隨手將佢改落井蛇GBB到唔知有冇希望得救?

https://www.youtube.com/watch?v=amDSNC8kmgo&feature=youtu.be

呢支:
槍身內部偷薄,加重Buffer, GP負壓Bolt
約25~26度,空槍測試

---------------------------

所以其實只要放棄鋼bolt再執, 井蛇未必冇得救既~

下次試下傳說中既豬HK再開箱上黎報吿~

全完~謝謝收看~~

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0