標題: 新聞真係日日新鮮日日金 [打印本頁]

作者: sam524    時間: 6-5-2014 18:38     標題: 新聞真係日日新鮮日日金

美國內華達民兵起義,華人媒體集體沉默!
http://www.taiwancon.com/146749/ ... tion_types=og.likes
https://www.youtube.com/watch?v=tfOVg5R4ngA
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
宜家全世界都立立亂
連美國都係咁了 仲學埋強搶
陰毛d講句
禁槍似乎不是為了公眾安全
美帝國內亂局又無人提嫁喎

btw 美國"民兵"真係可以去到軍隊grade 好L型
作者: reniless    時間: 6-5-2014 18:55

民風彪悍。
作者: 潛陣水    時間: 6-5-2014 19:00

如果發生係大陸呢班友仔渣都無得剩
作者: gtoray    時間: 6-5-2014 19:54

我估撤退係暫時
遲D加埋FBI
1千幾百人再圍捕
作者: WAIKO01    時間: 6-5-2014 19:56

華人媒體沉默,它本身不就是華人媒體,再者我對網站的“暗示式“報導有保留。
作者: sovietarmy2012    時間: 6-5-2014 20:01

美國民兵組織本身就好出名

蘋果日報做乜X沉默呀
作者: sam524    時間: 6-5-2014 22:47

引用:
原帖由 WAIKO01 於 6-5-2014 19:56 發表
華人媒體沉默,它本身不就是華人媒體,再者我對網站的“暗示式“報導有保留。
雖然真係好有暗示 但作為可能係唯一中文報導都有可閱性 (如果唔想/識睇英文)
但成件事件的確幾有趣 做法可比中共
睇另一條片 似乎美國以"保育"作理由趕人由70年代已經有
作者: tango10    時間: 6-5-2014 22:57

美國打內戰, 咁中國的美金, 美債點算?
作者: Lolanto    時間: 6-5-2014 23:10

騎馬咁有型
作者: rho837    時間: 7-5-2014 13:17

有啲似"菜圓穿"翻板! 為一唔同班山番有好多槍! 同好惡!
作者: rho837    時間: 7-5-2014 13:25

引用:
原帖由 tango10 於 6-5-2014 22:57 發表
美國打內戰, 咁中國的美金, 美債點算?
如果打的話! 中角咪痛哭流涕!

唔對路連中角都可能會搞扮打內戰!
作者: xyzchan    時間: 7-5-2014 13:38

雙方同時有法理依據, 只有拉鋸, 或者不了了之, 或者是旦一方作出激烈行為先收科
作者: yobit    時間: 7-5-2014 14:42

呢D真係人民戰爭啦…
作者: WAIKO01    時間: 7-5-2014 17:12

引用:
原帖由 rho837 於 7-5-2014 13:25 發表

到時真係“願望達成“
作者: WAIKO01    時間: 7-5-2014 17:19

引用:
原帖由 sam524 於 6-5-2014 22:47 發表

雖然真係好有暗示 但作為可能係唯一中文報導都有可閱性 (如果唔想/識睇英文)
但成件事件的確幾有趣 做法可比中共
睇另一條片 似乎美國以"保育"作理由趕人由70年代已經有
原來如此,

在利益面前的“真面目“基本上個個一樣 ,唯一不同是看你平時用偽善的白夜包裝自己,還是慣用狠辣的黑夜。
作者: tango10    時間: 8-5-2014 00:31

引用:
原帖由 rho837 於 7-5-2014 13:25 發表

美佬用苦肉計???

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0