標題: 邊個師兄有LCT的AS VAL,VSS或Kingarms VSS? [打印本頁]

作者: sovietarmy2012    時間: 16-11-2014 23:19     標題: 邊個師兄有LCT的AS VAL,VSS或Kingarms VSS?

可否拎出泥比小弟試下裝吾裝到鏡

非常困惑
作者: MG-42    時間: 17-11-2014 05:50

作者: sovietarmy2012    時間: 17-11-2014 08:21

我想試下PSO-1,PSO-1-1,IP29,IPN51,IPN58,北方PSO-1得吾得...

試下兩間裝吾裝到,尤其是係試下KA先諗

LCT頂蓋太高,彈匣凹左,吾係就揀佢
作者: sovietarmy2012    時間: 17-11-2014 15:05

邊個師兄有買過LCT /kingarms vss,as呀?
作者: 051039    時間: 17-11-2014 22:24

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-11-2014 08:21 發表
我想試下PSO-1,PSO-1-1,IP29,IPN51,IPN58,北方PSO-1得吾得...

試下兩間裝吾裝到,尤其是係試下KA先諗

LCT頂蓋太高,彈匣凹左,吾係就揀佢
台灣果邊好似已經有人試左LCT唔得
到最後就話唔定係S&T得
作者: sovietarmy2012    時間: 17-11-2014 23:41

所以我咪問人kingarms囉

LCT跟足NGO,NGO跟足真槍,路軌係有D龍new,PSO-1-1裝到,PSO-1裝吾到

不過LCT都係頂住支鏡少少,台灣仔教人係個頂殼上打凹少少
作者: JOHN2    時間: 17-11-2014 23:51

LCT as val裝Pks-01要拆頂蓋先得, Copy pso一樣要拆走燈泡下果組野
作者: 051039    時間: 18-11-2014 00:04

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-11-2014 23:41 發表
所以我咪問人kingarms囉

LCT跟足NGO,NGO跟足真槍,路軌係有D龍new,PSO-1-1裝到,PSO-1裝吾到

不過LCT都係頂住支鏡少少,台灣仔教人係個頂殼上打凹少少
呢個方法相對地都比較接近俄式思維喎
作者: sovietarmy2012    時間: 18-11-2014 01:18

只有買kingarms了
作者: JOHN2    時間: 18-11-2014 06:51

我懷疑KA有相同問題………
作者: sovietarmy2012    時間: 18-11-2014 08:20

KA條橋好似高好多....

G&G條barrel如果吾係咁7,比例上係最好的
作者: 051039    時間: 18-11-2014 14:50

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-11-2014 08:20 發表
KA條橋好似高好多....

G&G條barrel如果吾係咁7,比例上係最好的
G&G要跟真槍玩快拆槍托,又要用番標準3代波箱,就唯有將成組內部升高
作者: sovietarmy2012    時間: 18-11-2014 16:35

快拆多Q魚
作者: JOHN2    時間: 18-11-2014 18:44

G&G其實係咪同LCT一樣鋼身?
作者: sovietarmy2012    時間: 18-11-2014 21:11

外國D人買LCT多,都有人買KA,就係無乜人買GG同SY,所以無乜報吿。

我諗住下年買KA VSS,聽講KA會出AS VAL。。。

睇泥會有大改。。。一支近乎完美+準確的窮人版VSS。。。我等左個日好耐嘞
作者: 051039    時間: 18-11-2014 21:18

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-11-2014 21:11 發表
外國D人買LCT多,都有人買KA,就係無乜人買GG同SY,所以無乜報吿。

我諗住下年買KA VSS,聽講KA會出AS VAL。。。

睇泥會有大改。。。一支近乎完美+準確的窮人版VSS。。。我等左個日好耐嘞
I know that feel

作者: sovietarmy2012    時間: 18-11-2014 21:25

GG支槍其實係咁多支中大體外觀上最接近比例,但比條Barrel拖累唒。。。吾好話鋼吾鋼,就算係貧鈾做都無用!

可以拆個托都無用,凸個摩打齒出泥。加上VSS拆開只有收落特製公事包一種情況,而公事包中有支罕有夜視鏡,無乜人揾到。此槍更非傘兵正常配備。所以無乜機會拆下。

蘇聯時代AS VAL係一支特殊用途的突撃步槍,咁當年究竟係乜Setting呢???呢個要諗諗。。。
作者: sovietarmy2012    時間: 18-11-2014 21:28

引用:
原帖由 051039 於 18-11-2014 21:18 發表

I know that feel
孔乙己話茴字有四個寫法,咁你G吾G佢有幾多款托同sling呢?
作者: 051039    時間: 18-11-2014 21:45

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-11-2014 21:28 發表

孔乙己話茴字有四個寫法,咁你G吾G佢有幾多款托同sling呢?
睇相知起碼有三款托,司令就唔知啦
作者: sovietarmy2012    時間: 18-11-2014 21:57

引用:
原帖由 051039 於 18-11-2014 21:45 發表

睇相知起碼有三款托,司令就唔知啦
不如講D令你又可以整下DIY,實食無黐牙又可以威盡俄佬界ge野比你G...想吾想G
作者: 051039    時間: 18-11-2014 22:00

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-11-2014 21:57 發表

不如講D令你又可以整下DIY,實食無黐牙又可以威盡俄佬界ge野比你G...想吾想G

作者: sovietarmy2012    時間: 18-11-2014 22:05

無字天書  

"你話要點整...最難個part有得賣,砌出泥貼上red allince就咁嚮朵

www. firearmsworld.net/russain/sp9mm/oc11/oc11. htm[/url]
"

吾明電我
作者: 無情情    時間: 18-11-2014 22:59

SO師父

之前曾經聯絡過你,想搵你試下d珍藏鏡裝唔裝到上lct枝val
可惜一直夾唔到時間

既然而家重遇返,不如就黎緊呢個星期搵日出黎試一試佢
作者: sovietarmy2012    時間: 18-11-2014 23:12

呢個昰期晚晚要整野ar
作者: 無情情    時間: 18-11-2014 23:19

呢個星期約唔到,下星期都可以

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0