標題: [WE] Angry Gun Wire Cutter Rail 前節外管問題... [打印本頁]

作者: mr.dizzle    時間: 29-1-2015 16:37     標題: Angry Gun Wire Cutter Rail 前節外管問題...

各位師兄
想請問有無人知咩鋪頭可以加工一條14MM CW 正牙既前節外管比Angry Gun Wire Cutter Rail 本身果枝外管用? 因為本身是CCW 的...但心儀的BATTLE COMP1.5 火帽只得返正牙....

或者有無師兄肯出讓CCW 14MM既BATTLE COMP1.5 或告知小弟邊度有得買? (E何B, WXC, 紅狼等大網已售清..)

感謝
作者: loveless    時間: 29-1-2015 23:22

唔一定要好大工程,有時硬上弓再攻牙都可以的,視乎師傅覺得可唔可行。
也可以參考一下唔同做法,例如:
http://www.arms-cool.net/forum/archiver/tid-64905.html
留意去到中段一位叫"大蒜"的版友所指出的方法,
明白所需步驟後可以揾童工去車,收費唔算太貴
作者: wingo666    時間: 30-1-2015 09:27

我當時搵到傻咗, 最後係台灣訂返黎, 但唔記得邊間, 連運費EMS三魚半, 你可以上網摷摷
作者: F_Fillet    時間: 30-1-2015 09:59

作者: mr.dizzle    時間: 30-1-2015 11:27

引用:
原帖由 F_Fillet 於 30-1-2015 09:59 發表
拜下google大神...虎三一同eb都仲寫有ccw
師兄, 琴日打左去老虎問, 姐姐仔話無晒
EB都無晒啦係個網度, 得返CW , CCW果隻係BABC 果個款, 不是BATTLE COMP1.5, 希望無眼花
作者: F_Fillet    時間: 30-1-2015 23:49

作者: mr.dizzle    時間: 31-1-2015 12:44

引用:
原帖由 F_Fillet 於 30-1-2015 23:49 發表

http://www.ebairsoft.com/battle-comp-flash-hinder-p-6698.html

呢隻啱唔啱?

Thanks you 師兄, BUT CAN"T CHECK OUT ...
作者: loveless    時間: 31-1-2015 13:09

引用:
原帖由 mr.dizzle 於 31-1-2015 12:44 發表

Thanks you 師兄, BUT CAN"T CHECK OUT ...
好簡單..ebairsoft 唔做本地生意的.
我曾email去問想買條外管, 寫得都幾詳盡亦客氣..

佢有回應....一句講完:
sorry,we don't ship to HK
作者: mr.dizzle    時間: 31-1-2015 13:23

引用:
原帖由 loveless 於 31-1-2015 13:09 發表

...is it really like this ??
我估唔會掛...等下佢覆..無計, 而家要求人....成枝槍無左個火帽就唔成事..../.\
作者: loveless    時間: 31-1-2015 13:29

引用:
原帖由 mr.dizzle 於 31-1-2015 13:23 發表

...is it really like this ??
我估唔會掛...等下佢覆..無計, 而家要求人....成枝槍無左個火帽就唔成事..../.\
真係好精簡o架

圖片附件: ebairsoft.png (31-1-2015 13:29, 6.2 KB) / 該附件被下載次數 171

作者: mr.dizzle    時間: 31-1-2015 13:37

引用:
原帖由 loveless 於 31-1-2015 13:29 發表

真係好精簡o架
起碼有個回覆唔洗你左等右等
作者: clay82    時間: 1-2-2015 00:46

引用:
原帖由 loveless 於 31-1-2015 13:09 發表

我仲打算係eb訂d野
作者: F_Fillet    時間: 1-2-2015 04:18

作者: mr.dizzle    時間: 1-2-2015 10:58

引用:
原帖由 F_Fillet 於 1-2-2015 04:18 發表
http://www.bunnyworkshop.com.hk/ ... flash-fider-14mm-cw

仲有bunny都寫有, 不妨打去問問
兔仔鋪是正牙(CW)的   感謝師兄幫手!
作者: mr.dizzle    時間: 2-2-2015 14:03

引用:
原帖由 clay82 於 1-2-2015 00:46 發表

我仲打算係eb訂d野
I've got the same answe , sorry we dont ship to HK
Maybe it is a copy and paste answer haha

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0