標題: 新手想買一支PTW既槍~~~~幫幫手 [打印本頁]

作者: sergiosci9983    時間: 4-2-2015 23:30     標題: 新手想買一支PTW既槍~~~~幫幫手

請問有冇師兄人挽過A&K PTW M4 同埋G&D DTW ???????????????
我成日去唔同地方挽,所以想要D Quick Swap Cylinder System
我爭係知價錢方面兩支都差唔多~~~ Systema PTW太貴啦
兩支邊支比較好????邊支比較似Systema PTW(手感,槍身,重量等等)????改裝修理方唔方便????重有冇其他款比較推介????
爭係想知邊支好同埋點解~~~

A&K PTW M4:
http://shop.ehobbyasia.com/a-k-m ... 1.html#.VNI3qXtx3AF

小弟第一次發話,希望聽取其他玩家的意見
我都唔係好熟D槍               
謝謝謝謝謝謝謝謝

作者: Stoner    時間: 5-2-2015 18:11

又或者咁講, 呢兩款槍都係睇驗個SYSTEM, 唔好太高期望, 原裝買返來打下就算,唔好諗住買咩件改好佢, 因為你會好痛苦
作者: sergiosci9983    時間: 5-2-2015 19:38     標題: 回覆 3# 的帖子

咁間接講,邊一支好D???
痛苦係.......
小弟唔係好識 =( 唔好意思
作者: Stoner    時間: 5-2-2015 21:06

痛苦係你用唔到PTW件, 同耐久度一定冇PTW咁高
作者: ELSONQOO    時間: 9-2-2015 00:50

其實我都想知呢2枝有無師兄買黎落場玩過?因個個都叫番大家買PTW算,
純閒聊..
作者: lwjason    時間: 10-2-2015 00:00

1分錢1分貸
作者: ivan12345426    時間: 6-3-2015 08:11

引用:
原帖由 ELSONQOO 於 9-2-2015 00:50 發表
其實我都想知呢2枝有無師兄買黎落場玩過?因個個都叫番大家買PTW算,
純閒聊..
DTW玩過, 改得到做PTW parts既, 有啲位可能要挫一挫
CTW自己都有, 新版又係可以用PTW parts既(試過除左波箱其他內件都係from PTW)
槍身個相容性呢, 我上網搵只知2把都係如果上下身換晒一定得
換上唔換下/換下唔換上就要試試了

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0