標題: Crysis Demo [打印本頁]

作者: Jr.    時間: 27-10-2007 17:42     標題: Crysis Demo

使用CryENGINE2(TM)的立體引擎來造出真實度極高的科幻系槍Game,其物理效果全交給CPU來運作,用上四核心的朋友可以享受遊戲中最真實的物理損壞效果。

http://www.crysisdemo.com/

最低要求@DirectX9
CPU︰Core 2 Duo E6XX0 系列
顯示卡︰256MB或以上的中階顯示卡(ATi x1650 XT, nVidia 7600 GT)
記憶體︰1GB或以上
硬碟機︰最少要有3GB以上

最低要求@DirectX10
CPU︰Core 2 Duo E6XX0 系列
顯示卡︰256MB或以上的中階顯示卡(ATi HD2600 XT, nVidia 8600 GT)
記憶體︰1.5GB或以上
硬碟機︰最少要有3GB以上

建議要求@DirectX9
CPU︰Core 2 Quad Q6XX0 系列
顯示卡︰512MB或以上的高階顯示卡(ATi x1900 XTX, nVidia 7800 GTX)
記憶體︰2GB或以上
硬碟機︰最少要有4GB以上

建議要求@DirectX10
CPU︰Core 2 Quad Q6XX0 系列
顯示卡︰512MB或以上的高階顯示卡(ATi HD2900 XT, nVidia 8800 GTX)
記憶體︰2GB或以上
硬碟機︰最少要有4GB以上

作者: adrianyahk    時間: 27-10-2007 18:07

一年前既機要用到最低要求....咩世界!!
作者: 匪兵乙    時間: 27-10-2007 19:24

唔知會唔有360版。
作者: gtoray    時間: 28-10-2007 08:29

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-10-2007 18:07 發表
一年前既機要用到最低要求....咩世界!!
我只係 load 呢個 topic 已經 hang 機....~

作者: ZaMaR    時間: 28-10-2007 14:45

我部野未滿一歲,玩都玩唔到....CPU唔得
作者: gtoray    時間: 28-10-2007 18:01

我部機太cheap ....?
完全發揮唔到隻 game
作者: louisli    時間: 29-10-2007 12:39

而家d 新game 好多都係咁
真係唔駛玩
作者: ATM    時間: 29-10-2007 17:23

所以我已經唔會用電腦打機!
如果唔係要半年洗幾千蚊買新機!
玩返PS3/Xbox 好過,一部幾千玩玩幾年,唔係幾千玩半年
作者: louisli    時間: 30-10-2007 13:21

引用:
原帖由 ATM 於 29-10-2007 17:23 發表
所以我已經唔會用電腦打機!
如果唔係要半年洗幾千蚊買新機!
玩返PS3/Xbox 好過,一部幾千玩玩幾年,唔係幾千玩半年
但係玩console 無得加mod
無得開dedicate server
作者: ZaMaR    時間: 30-10-2007 16:31

最主要係FPS係要用mouse玩先得,唔係瞄都有排

另外,360好似冇得玩老翻
作者: louisli    時間: 30-10-2007 21:57

引用:
原帖由 ZaMaR 於 30-10-2007 16:31 發表
最主要係FPS係要用mouse玩先得,唔係瞄都有排

另外,360好似冇得玩老翻
係囉,就算analog瞄都唔好玩啦
幾時出mouse我先買機

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0