標題: 真正怪獸父母 [打印本頁]

作者: rho837    時間: 28-6-2015 23:52     標題: 真正怪獸父母

http://youtu.be/tnIDPZJF_DY

正一怪獸老豆!
作者: gtoray    時間: 28-6-2015 23:56

睇真D, 假的....
假BB加剪接
作者: rho837    時間: 29-6-2015 00:01

明! 如果咁撙條BB落三十尺崖!應該死輪左九年!

作者: gtoray    時間: 29-6-2015 00:10

引用:
原帖由 rho837 於 29-6-2015 00:01 發表
依家唔好話有圖有真相
有片都未必係真相

所以睇完D野真係要自己分析下
作者: Lolanto    時間: 29-6-2015 00:11

引用:
原帖由 rho837 於 29-6-2015 00:01 發表
BB仔輕,應該死唔去,頂多殘廢
作者: sovietarmy2012    時間: 29-6-2015 00:30

引用:
原帖由 gtoray 於 28-6-2015 23:56 發表
睇真D, 假的....
假BB加剪接
阿公英明
作者: gtoray    時間: 29-6-2015 00:48

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-6-2015 00:30 發表

阿公英明
nonono
只係我個人疑心比較重...
作者: 2slow    時間: 29-6-2015 09:22

睇條片好明顯係搞笑果隻喇
作者: Dave    時間: 29-6-2015 12:27

笑到我標眼水
作者: Dave    時間: 29-6-2015 12:35

睇番留言好多話教壞人.. 其實睇得完段片.. 都應該估到係公仔...
如果唔係.. 是旦一個GAME 完左都死得了吧

修正... 原來真係有人覺得會整傷個BB 好恐怖 ...

作者: rho837    時間: 29-6-2015 12:55

其實係班C9們全開條片!他們心態係唔底得人家個仔咁大膽玩!心理莆途所以全來全去!
作者: Dave    時間: 29-6-2015 15:36

引用:
原帖由 rho837 於 29-6-2015 12:55 發表
其實係班C9們全開條片!他們心態係唔底得人家個仔咁大膽玩!心理莆途所以全來全去!
其實段片一開頭唔多覺,到後面應該唔難得得出是公仔吧

不過段片個老豆應該都係好勤帶個仔滑雪玩水,
係香港地... 想帶都冇地方帶... 山卡啦... 都係好多人
作者: sovietarmy2012    時間: 29-6-2015 18:11

就算門口一出就係阿爾卑斯山,港人都無時間去玩
作者: rho837    時間: 29-6-2015 19:29

引用:
原帖由 Dave 於 29-6-2015 15:36 發表

其實段片一開頭唔多覺,到後面應該唔難得得出是公仔吧

不過段片個老豆應該都係好勤帶個仔滑雪玩水,
係香港地... 想帶都冇地方帶... 山卡啦... 都係好多人
香港班C9們! 好多都扮乜哂野, 成日係FB到曬一啲所謂"身家"相片之類.......最肉麻係曬同老公乜乜密密 ! 又中意擺自己子女學啲乜做啲乜贏啲乜獎之類相片來自我炫耀一番.......又人鋪外國啲家庭及孩子運動片去寸班大嬸C9! 其實小童成長要素係要同大自然一起發生關係! 學習保護環境做起, 戶外活動而唔咪乜乜興趣班乜乜堤升訓練班!

就好似咁! 一個五歳小朋友中意踏單車為例! 家長載他去找人敎踏單車, 又周不時眼望其他人家小孩能否踏到單車.......就對自己孩子講! 他踏到而你謂什麼踏不到.......! 到踏到之後, 小孩子想爸爸一起玩單車! 而家長又對他說! 不好! 不要浪費時間! 我們以找到了一個敎兒童三項鐡人賽道師, 他會幫我們買單車及其他設備! 你每星期六早上跟他們練習一小時(每一次輪住游泳跑步踏單車)! 係香港做小朋友好䆟易什麼童真都冇哂! 呢颣(Merit basis)人在我們身邊大把!   

我只會同小朋友一起玩玩具及踏單車!

作者: Dave    時間: 29-6-2015 20:29

引用:
原帖由 rho837 於 29-6-2015 19:29 發表

香港班C9們! 好多都扮乜哂野, 成日係FB到曬一啲所謂"身家"相片之類.......最肉麻係曬同老公乜乜密密 ! 又中意擺自己子女學啲乜做啲乜贏啲乜獎之類相片來自我炫耀一番.......又 ...
連政府都要拍廣告叫d 小朋友要多d 「真玩耍」時間,就知香港小朋友過緊幾咁痴線既童年
作者: sovietarmy2012    時間: 29-6-2015 21:46

最大鑊係讀得咁辛苦未必有理想回報,然後怨念來了

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0