標題: 土豪美佬打飛機 [打印本頁]

作者: gtoray    時間: 16-7-2015 03:15     標題: 土豪美佬打飛機

https://www.youtube.com/watch?v=StxbkWLLTMI
真係敗家仔.....
作者: FBC1    時間: 16-7-2015 07:09

折墮。
作者: rho837    時間: 16-7-2015 07:54

架Range好正!
作者: jacko    時間: 16-7-2015 08:51

咁多女打咩飛機吖∼打炮開心啲

圖片附件: image.jpg (16-7-2015 08:52, 38.35 KB) / 該附件被下載次數 201

作者: rho837    時間: 16-7-2015 08:55

折墮得過班富二代!租酒店總統套房開P! 搞到垃圾缸咁!賠錢當應該咁!
作者: gtoray    時間: 16-7-2015 10:42

不過佢d錢自己搵返來, 唔係富二代
作者: sovietarmy2012    時間: 16-7-2015 11:52

引用:
原帖由 gtoray 於 16-7-2015 10:42 發表
不過佢d錢自己搵返來, 唔係富二代
阿公,佢係沙漠玩,無水先咁寸姐!

作者: Dave    時間: 16-7-2015 12:27

話時話民用槍唔係只準半自動嗎?
作者: ohnavi    時間: 16-7-2015 12:29

有錢人好難理解 吾覺甘樣有咩好玩
作者: sovietarmy2012    時間: 16-7-2015 12:36

引用:
原帖由 Dave 於 16-7-2015 12:27 發表
話時話民用槍唔係只準半自動嗎?
好似德州個D比人玩full auto

剩係D槍支D silencer 都貴到死。。。
作者: Tango1997    時間: 16-7-2015 13:02

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-7-2015 12:36 發表

好似德州個D比人玩full auto

剩係D槍支D silencer 都貴到死。。。
玩具金屬滅声筒。。。入口美國力麻煩
作者: yiuyiusiu    時間: 16-7-2015 16:18

呢條友有D來頭架,一早出晒名
作者: FBC1    時間: 16-7-2015 17:32

積高兄你碌炮係女都……
作者: sovietarmy2012    時間: 16-7-2015 19:30

可能我仇富啦....i don't like him
作者: sovietarmy2012    時間: 16-7-2015 19:46

吾係個種物質生活令我葡萄,而係為了炫耀而炫耀,奢麋荒誕的行徑,庸俗不堪的品味,貧乏的精神修養
作者: 051039    時間: 16-7-2015 21:04

如果鍾意打D飛下飛下ge野,打死物總比打雀好
雖然都係浪費
我成日諗,D鬼佬周圍射有冇諗過老遠有人?
利申:好憎D人浪費、哂命
作者: sovietarmy2012    時間: 16-7-2015 21:08

引用:
原帖由 051039 於 16-7-2015 21:04 發表
如果鍾意打D飛下飛下ge野,打死物總比打雀好
雖然都係浪費
我成日諗,D鬼佬周圍射有冇諗過老遠有人?
利申:好憎D人浪費、哂命
佢擺明目中無人
作者: cyl198911    時間: 16-7-2015 21:27

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-7-2015 21:08 發表

佢擺明目中無人
條友賭城發跡,錢多到傻外加成屋槍
試過比錢條搵條女黎做靶,用Paintball打人地蘿友,打到黑哂呀陰公
作者: Lolanto    時間: 16-7-2015 23:42

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-7-2015 19:46 發表
吾係個種物質生活令我葡萄,而係為了炫耀而炫耀,奢麋荒誕的行徑,庸俗不堪的品味,貧乏的精神修養
佢啲囡囡個個著住比堅尼令你葡萄嘛
作者: rho837    時間: 17-7-2015 01:41

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-7-2015 19:46 發表

炫耀而炫耀!

呢個世界實有呢類人! 有錢洗不盡但又載不到一個仙走! 維有話俾人知點洗至令你有反應.......

如果你睇完笑一笑! 冇反應地俾個like佢就算! 這樣他就會痛苦一世! 因為忚花了金錢心機精神時間但沒有人理噲!
作者: Dave    時間: 17-7-2015 09:28

引用:
錢多又唔知點洗,你教佢點做好... 唔哂.. 唔通用黎答巴屎咩.. 佢都有佢煩腦架
作者: Tango1997    時間: 17-7-2015 10:22

引用:
原帖由 jacko 於 16-7-2015 08:51 發表
咁多女打咩飛機吖∼打炮開心啲
偷图。。。
作者: sovietarmy2012    時間: 17-7-2015 11:56

引用:
原帖由 Dave 於 17-7-2015 09:28 發表

錢多又唔知點洗,你教佢點做好... 唔哂.. 唔通用黎答巴屎咩.. 佢都有佢煩腦架
我係佢就捐錢整間技術學校,中學,小學。。。
作者: Dave    時間: 17-7-2015 12:04

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-7-2015 11:56 發表

我係佢就捐錢整間技術學校,中學,小學。。。
可能捐完都仲有好多錢

其實我都知有D 大富大貴的真係好熱心去整呢D 山區小學又或者捐錢比D 舊校翻新云云,
姑勿論是否為駁名氣或求安心,桌上掉下的菜餵飽貓狗,總之有人得益就何需理佢真心定假意。

PS. 但呢個鬼佬有冇捐就唔知了。
作者: rho837    時間: 17-7-2015 12:24

呢條友真係二世祖! 食呀爸留下之基金老本! 不過講有錢既二世祖! 可能新界班食呀公既富二代有錢過佢多多聲! 咁食老本啲錢點都好過交税俾白宫交電費!
作者: WAIKO01    時間: 17-7-2015 12:26

引用:
原帖由 Dave 於 17-7-2015 09:28 發表

50蚊,只要50蚊,就可以幫助像艾以莎這樣的小朋友改變一生……同根同心,助孩子改變一生,請立即致電……………
作者: NCP013    時間: 17-7-2015 12:39

佢要養埋成班傍友
作者: sovietarmy2012    時間: 17-7-2015 12:51

引用:
原帖由 Dave 於 17-7-2015 12:04 發表

可能捐完都仲有好多錢

其實我都知有D 大富大貴的真係好熱心去整呢D 山區小學又或者捐錢比D 舊校翻新云云,
姑勿論是否為駁名氣或求安心,桌上掉下的菜餵飽貓狗,總之有人得益就何需理佢真心定假意。

...
可能粗茶淡飯慣,有咁多錢對我真係無用,惟有喪捐。。。整十幾廿間學校咯,好過乜撚小母牛計劃!
作者: Tango1997    時間: 17-7-2015 13:47

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-7-2015 12:51 發表

可能粗茶淡飯慣,有咁多錢對我真係無用,惟有喪捐。。。整十幾廿間學校咯,好過乜撚小母牛計劃!
咁你一定會直資起間。。。小乳頭陪訓女子中寄宿學校粉紅分校。。
作者: Dave    時間: 17-7-2015 13:48

引用:
原帖由 WAIKO01 於 17-7-2015 12:26 發表

50蚊,只要50蚊,就可以幫助像艾以莎這樣的小朋友改變一生……同根同心,助孩子改變一生,請立即致電……………
去過東非一次,有鬼貧窮小朋友...
城市當然有錢,就算村都成堆牛羊食到你反眼又有電單車,
D 死非佬局你買精品勁狼死,就算去D 小市集,見你唔係本地人,一支可樂收你三蚊美金..

可以真係要去D 終極山卡啦地區先真係要救救小艾沙,不過咁講其實中國北方都好多窮人,救佢地簡單D WO又慳兌換費。
作者: jacko    時間: 17-7-2015 14:09

引用:
原帖由 tango1997 於 17-7-2015 10:22 發表

偷图。。。
咩叫偷圖 ,你啲圖自己影嘅咩
作者: rho837    時間: 17-7-2015 14:15

引用:
原帖由 tango1997 於 17-7-2015 13:47 發表

咁你一定會直資起間。。。小乳頭陪訓女子中寄宿學校粉紅分校。。
揾本地認可之敎欲私處! 扮敎欲團體! T兄閒咪要去幫手代課!
作者: gtoray    時間: 17-7-2015 14:34

偷桃?
作者: loveless    時間: 17-7-2015 15:44

Dan Bilzerian 既IQ係135+,
而EQ更係呢個領域中罕見的高.
佢在大學修讀既係犯罪學.
佢係一個好聰明, 好識包裝, 亦好熟識把握群眾心理.

那邊廂...
住在LA的 Brian 與Nicole Hammond是一對很普通的年輕夫妻.
不普通之處, 係佢地由8年前開始, 陸續收養了6個問題兒童.
兒童全部長期需要心理及醫療支援.
他們個別患有癌症、或出生HIV, 養白血病, 需要化療、或骨髓移稙.
Hammond 夫婦為這些兒童, 長期處於債務困境.

觀眾喜歡睇 Dan Bilzerian 炫耀荒誕庸俗, 亦只睇到佢既炫耀荒誕庸俗,  然後X佢.
相反,  Hammond 夫婦, 則一定唔會X佢.
點解呢?
作者: reniless    時間: 17-7-2015 15:54

比我都睇荷李活大卡士大制作巨乳大洋馬啦,邊得閒睇港產寒酸微乳微電影呀。
作者: loveless    時間: 17-7-2015 16:10

對Hammond 夫婦黎講,
千萬個得把口既聖人在FB /youtube之類轉傳支持讚好,
不及一個土豪真正直接伸出援手.
作者: sovietarmy2012    時間: 17-7-2015 17:08

引用:
原帖由 Dave 於 17-7-2015 13:48 發表

去過東非一次,有鬼貧窮小朋友...
城市當然有錢,就算村都成堆牛羊食到你反眼又有電單車,
D 死非佬局你買精品勁狼死,就算去D 小市集,見你唔係本地人,一支可樂收你三蚊美金..

可以真係要去D 終極山卡啦 ...
我從無咁偉大到去非洲行善,非洲人吾係缺玉米,係缺AK

去新彊搞學校好D
作者: sovietarmy2012    時間: 17-7-2015 17:17

我吾明點解要體恤D IQ135之類智者做乖張的事,荒誕的話。成功得有道理又如何?!

我們的地球就是存在即合埋,合理就OK的體系了。這又何須再解釋一遍現象的根本,補充説明。

著件Level6先!
作者: rho837    時間: 18-7-2015 02:08

我睇得好化! 我身邊大把"富貴人", 名門望族有; 二世祖有; 專業人士白手興家有; 讀書唔成一早出來社會打工做生意發大達有! 我個好朋友中四就冇讀書出來打工做sales, 現在她有幾億身家! 養哂全家人! 她只係揸架日本車仔, 兩架單車同跑步GEARS, 目的就係跑盡七大洲! 雙反以前認識兩個屋企有幾億身家既二世祖! 兩個都好寸, 但令天! 一個駁發逹駁到輸左九成身家及走佬去美國! 而別一個在屋企分家產後生意失敗而要去做看間!
作者: sovietarmy2012    時間: 18-7-2015 11:53

人生得意衰盡歡。。。凡事要留有餘地總是好的。

作者: rho837    時間: 19-7-2015 01:06

其實要做一個識理財既牛奶仔易世祖! 真係要有一門學問!

(引用: 在香港用正途工作搛錢創業做標準) 所謂創業難! 首業更難! 呢句說話係真的! 因為由零開始揾第一桶金係最長時間最辛苦的! 所以易世祖搛錢唔算叻! 因為只不過係錢揾錢叫做點石成金! 見過好多呢類人! 甚至有呢類人既父母問我取意見! 如何保護家產避免個仔敗哂去! 因為見到個仔ON99張一大舊銀紙連Car Key手錶放上FB大曬冷! 就算做定一個基金出糧出公司車都未必係辨法! 此終都係要個仔生姓露實致繼續到下一代! 易世祖最致命就係唔知自己ON9!

作者: sovietarmy2012    時間: 19-7-2015 08:46

要個仔生姓露實---that is a big problem

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0