標題: Surefire A17 Mp5 SDU style!!!! [打印本頁]

作者: blade_sas    時間: 22-8-2015 13:03     標題: Surefire A17 Mp5 SDU style!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=u3Rb7zUqizo
作者: goodsmile    時間: 22-8-2015 20:50

得淡笑~
(几仟蚊買舊用過既爛野)
(你依D行内人都係吾識架啦)
(玩得依D既都覺得几難草同草吾到)
作者: kornhill401    時間: 23-8-2015 00:32

War game友的收集..槍灯..槍托..槍套..槍sight..槍....
但..金錢..就... Thx for sharing
作者: rho837    時間: 23-8-2015 16:45

衣!乜呢度咁汚租既! 汚租的話咪室入個口算乾淨佢囉!
作者: m11.man    時間: 24-8-2015 02:30

借題一問,呢間野d野得唔得同服務點
作者: yiuyiusiu    時間: 24-8-2015 09:39

學識,知識同價格成正比
你識幾多,佢就值咁多
比粒核彈佢都唔值錢,因為係眼中廢鐵
作者: rho837    時間: 24-8-2015 11:43

真係唔明!

拍片放上網! 揾得個女仔(or女人)企係隔離! 一係叫佢拿住件野出來笑笑口望鏡頭唔好出聲! 由條仔講哂!

重有一係穿着性感化重装大包圍凸燈引班麻甩佬睇! 一係就CC文文Polo Shirt (有自己公司Logo)! 唔好好似班街市買餸既C9咁.......! 唔企理! 大家自然覺得間野係棟當! 如果係正經生意人! 幾咁唔底!
作者: RCman    時間: 24-8-2015 11:55

引用:
原帖由 rho837 於 24-8-2015 11:43 發表
真係唔明!

拍片放上網! 揾得個女仔(or女人)企係隔離! 一係叫佢拿住件野出來笑笑口望鏡頭唔好出聲! 由條仔講哂!

重有一係穿着性感化重装大包圍凸燈引班麻甩佬睇! 一係就CC文文Polo Shirt ( ...
現在好多FB channel 都喜用女模,長腿後生有,Cute的野戰重裝有,專業型像有。
但呢條片個定位,選角,以至到演繹手法都有好大的改善空間。
流行呢樣野.....跟得到就好,跟唔到就..........
作者: mk23    時間: 24-8-2015 17:00

其實果個係咪男主角條女呀?
問d野真係咁似平時槍街d仔帶條女一齊看咁...

很久前入GWx, 又係有條仔同條女一齊, 跟手條女就問條仔點解果幾件木仔賣成千銀, 仲要咁舊...

作者: rYaN    時間: 26-8-2015 15:24

睇完笑下就算啦

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0