標題: 愛與被愛 [打印本頁]

作者: KUN916    時間: 19-9-2015 11:15     標題: 愛與被愛

作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 11:18

引用:
原帖由 KUN916 於 19-9-2015 11:15 發表
當愛與被愛不能兼備的時候你的選擇是什麼?
選擇被愛會幸福嗎
被愛。。。一定係幸福。。。仲洗問?
作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 11:19

引用:
原帖由 KUN916 於 19-9-2015 11:15 發表
選擇被愛會幸福嗎
造。。。。就最實際
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 11:50

引用:
原帖由 Tango1997 於 19-9-2015 11:19 發表

造。。。。就最實際
同意。
作者: reniless    時間: 19-9-2015 11:54

相識只想心印心
相戀始知多怨恨
原來情更深傷口更深
作者: reniless    時間: 19-9-2015 12:01

引用:
原帖由 Tango1997 於 19-9-2015 11:18 發表

被愛。。。一定係幸福。。。仲洗問?
愛與被愛
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... amp;extra=page%3D12

---
無論是愛與被愛
也是寸步難行
風急雨勁
那可守得穩癡心
誰能盡棄世上一切
去做快樂情人
只好接受 這叫沒緣分

作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 12:14

引用:
原帖由 FBC1 於 19-9-2015 11:50 發表

同意。
正所謂。。。美女廚房,食左先講
作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 12:20

引用:
原帖由 reniless 於 19-9-2015 12:01 發表

愛與被愛
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... amp;extra=page%3D12

---
無論是愛與被愛
也是寸步難行
風急雨勁
那可守得穩癡心
誰能盡棄世上一切
去做快樂情人
只好接受 這叫沒緣分
一睇就知你壇數未夠。。。同我彈開
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 12:36

引用:
原帖由 Tango1997 於 19-9-2015 12:14 發表

Tango兄,你我相逢狠晚。
美女(厨房)哨左先講。
作者: sovietarmy2012    時間: 19-9-2015 12:40

可以揀既咩?
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 12:52

引用:
原帖由 Tango1997 於 19-9-2015 12:14 發表

Tango兄,在下自小跟師父習武修練二指禅,但我天資愚笨只能達五成功力,後來師父為我改名為二指半。
我關外人,復姓三揸。 我叫三揸二指半是也。
作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 13:58

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-9-2015 12:40 發表
可以揀既咩?
點解唔可以揀? 。。。!
作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 14:09

引用:
原帖由 FBC1 於 19-9-2015 12:52 發表

Tango兄,在下自小跟師父習武修練二指禅,但我天資愚笨只能達五成功力,後來師父為我改名為二指半。
二指襌得一半。。。既係。。。一指禪啦
作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 14:12

引用:
原帖由 FBC1 於 19-9-2015 12:52 發表

我有個日本人女友。。。佢刀幫我改左個名。。。叫。。月夜五次郎
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 14:20

引用:
原帖由 Tango1997 於 19-9-2015 14:12 發表

我有個日本人女友。。。佢刀幫我改左個名。。。叫。。月夜五次郎
勁……
堅……
硬……
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 14:23

引用:
原帖由 Tango1997 於 19-9-2015 14:09 發表

二指襌得一半。。。既係。。。一指禪啦
咁禾改叫三揸一指禅啦。
作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 14:30

就樓主情況。。。刀係試食為先

情況有兩種。。。結果有5個

你試食完
1----你喜愛的。。。你只愛上半身。。下半身夾唔到。。要你賴多過做

2----喜愛你的。。。你不愛上半身。。下半身勁好玩。。担抬托前後口

3----你喜愛的。。。她不愛你上半身。。但對你下半身念念不忘。

4----喜愛你的。。。她愛死你上半身。。但對你下半身徹底失望。

5----兩個刀唔要。。。揾第三個

作者: rho837    時間: 19-9-2015 14:36

引用:

Yes! 愛完咪急急腳走囉! 重洗問咩!
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 14:40

引用:
原帖由 Tango1997 於 19-9-2015 14:30 發表
就樓主情況。。。刀係試食為先

情況有兩種。。。結果有5個

你試食完
1----你喜愛的。。。你只愛上半身。。下半身夾唔到。。要你賴多過做

2----喜愛你的。。。你不愛上半身。。下半身勁好玩。。 ...
分析獨到精辟。
作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 14:43

引用:
原帖由 FBC1 於 19-9-2015 14:40 發表

分析獨到精辟。
所以呢個世界。。。刀係要睇夾唔夾既
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 14:45

Tango兄,小弟弟禾喜爱A上半身,鍾意B下半身,咁我点辦呢?
可唔可以我上半身压住A而下半身压住B呢?
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 14:50

引用:
原帖由 Tango1997 於 19-9-2015 14:43 發表

所以呢個世界。。。刀係要睇夾唔夾既
夾,九成好啦,太夾,夾得太大力,會出……事架。
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 14:53

引用:
選擇被愛會幸福嗎
我會選被愛。偷跳易D架。
作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 14:54

引用:
原帖由 FBC1 於 19-9-2015 14:45 發表
Tango兄,小弟弟禾喜爱A上半身,鍾意B下半身,咁我点辦呢?
可唔可以我上半身压住A而下半身压住B呢?
你這個case。。。要揾叮噹出馬。。。

圖片附件: IMG-20150517-WA0000.jpg (19-9-2015 14:54, 35.21 KB) / 該附件被下載次數 305

作者: KUN916    時間: 19-9-2015 14:58     標題: 回覆 17# 的帖子

作者: KUN916    時間: 19-9-2015 15:03     標題: 回覆 24# 的帖子

作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 15:16

引用:
原帖由 KUN916 於 19-9-2015 14:58 發表
如果結婚前提下女仔吾想甘做咯
咁。。。唯有
https://youtu.be/AG1_0zUYHUU
作者: KUN916    時間: 19-9-2015 15:23     標題: 回覆 27# 的帖子

作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 15:27

引用:
原帖由 KUN916 於 19-9-2015 15:03 發表
甘多位大大未試過尼D問題???乜吾係揾个相爱既人好难咩 点解去到讲真爱认真白痴
易既。。。你上來問托咩
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 15:34

引用:
原帖由 KUN916 於 19-9-2015 15:03 發表
甘多位大大未試過尼D問題???乜吾係揾个相爱既人好难咩 点解去到讲真爱认真白痴
我認真,我用有限智慧答你:世上真愛係有既,但現今社會生活壓力巨大。真愛在這種環境亦會变質。
例如,你二公婆要衣食住行,但你二位入息有限,慢慢你老婆會抱怨你又買相机又買汽槍,同樣你亦會抱怨你老婆又買Lw手袋又買衣衫。當有孩子的情况下更壞,磨察更多。真愛……
除非你願意放下一切,包括衣食住行都只為了她,每天見着她就满足。ok你得到了。
作者: KUN916    時間: 19-9-2015 15:41     標題: 回覆 30# 的帖子

作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 16:04

引用:
原帖由 KUN916 於 19-9-2015 14:58 發表
對住佢唱。。。Danny Chan,金曲。。。等
莫道你在選擇人...人亦能選擇你...公平...如沒半......
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 16:20

引用:
原帖由 KUN916 於 19-9-2015 15:41 發表
甘弈即系應佐果句“男人婚前婚後兩個樣”還是單身好
師兄,在下不才,講多二句,真愛係有,但係要用錢支持架。你諗諗就明。
俗語:貧賤夫妻百事哀。
作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 17:14

引用:
原帖由 FBC1 於 19-9-2015 16:20 發表

師兄,在下不才,講多二句,真愛係有,但係要用錢支持架。你諗諗就明。
俗語:貧賤夫妻百事哀。
再白D: 床頭金盡不回頭。
作者: sovietarmy2012    時間: 19-9-2015 18:16

女友話佢家鄉係女人管錢。。。我好誠懇同佢講,錢就係男人的第二jerjer,你可以考慮返去
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 18:30

引用:
原帖由 Tango1997 於 19-9-2015 17:14 發表

再白D: 床頭金盡不回頭。
Tango兄金句。
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 18:31

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-9-2015 18:16 發表
女友話佢家鄉係女人管錢。。。我好誠懇同佢講,錢就係男人的第二jerjer,你可以考慮返去
大丈夫 我怕So兄心太軟。
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 18:35

So兄,心軟而J硬代表乜?輸咸濕咯。
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 18:40

男人十居七,八都係輸呢樣,心軟J硬,最後扯白旗。
禾都係架。
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 19:03

引用:
原帖由 KUN916 於 19-9-2015 15:41 發表
甘弈即系應佐果句“男人婚前婚後兩個樣”還是單身好
单唔单身因人而異,你要了解自己要知自己想点?須要乜?再作决定比較恰當。
作者: KUN916    時間: 19-9-2015 19:10     標題: 回覆 35# 的帖子

作者: KUN916    時間: 19-9-2015 19:13     標題: 回覆 40# 的帖子

作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 19:28

引用:
你係咪初戀先?
作者: FBC1    時間: 19-9-2015 19:53

J硬未必輸硬
淫賤必有女溝
作者: sovietarmy2012    時間: 19-9-2015 21:11

引用:
原帖由 KUN916 於 19-9-2015 19:10 發表
師兄換佐女友未
無!

事前講清楚,姿態上不妨高少少,將來先有迴旋餘地。。。雄性要似返個雄性,衰D講,又同養狗差不多,你要做主,因為你係男性,當然又要比D尊重。。。

未必適合其彵人吓,都未必啱聽下。。。。勿插
作者: KUN916    時間: 19-9-2015 21:17     標題: 回覆 43# 的帖子

作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 22:05

引用:
原帖由 KUN916 於 19-9-2015 21:17 發表
算係吧.....甘個情況都吾知算吾算戀
咁既環境。。。你諗到結婚?。。。又比我批中。。所以我咁問你
作者: Tango1997    時間: 19-9-2015 22:09

引用:
原帖由 KUN916 於 19-9-2015 21:17 發表
你距離結婚日子。。。起碼仲有十年。。慢慢學吓野先。。。唔好諗住一拍拖就要結婚。。。咪做傻事
作者: FBC1    時間: 20-9-2015 01:39

引用:
師兄你咁好危險。一失足……成千古恨。想清楚。
作者: rho837    時間: 20-9-2015 10:36

如果認真考慮結婚的話!最好一過左21歳生日即時同女友洗禮入基督教結婚再連續三年泵三隻化骨龍出來!到時25歳!再崖到43歳!你有冇錢都好班仔女以經成人出身! 以後係自由身了!

當年我同學一早讀大學二年級時!佢條女由香港飛來要結婚!佢即時去教會找牧師!跟著繼續讀書生三件!一路翻餐管Part time一路讀Master/MBA/PHD及做大學Part time保摺! 當年我們背後笑他ON9! 幾年前看見他最細個仔女都大學畢業出身!兩公婆變翻當年大學一年級既自由人! 又唔係乜大富大貴!住居屋! 跟著條自由路就一世 ! 我們個個遟結婚生仔終於明白越遅越辛苦呀!有得早好早早生仔!
作者: reniless    時間: 20-9-2015 10:59

有仔襯嫩生係最好。
作者: goodsmile    時間: 20-9-2015 11:03

重惗住玩到40先結婚
作者: Dave    時間: 20-9-2015 11:24

其實睇咁耐都唔係好明樓主煩嘜?
拍拖冇床上唔開心?點解頭版已經變左床上三兩事大全

好多時教人都會用番自己經驗,但感情堅冇得咁講,
所謂感情,係要陪養的,一開始冇原因果D叫愛,可能係迷戀,
係建基係一定條件上,正如我唔會對住一條肥野醜女死八婆碌爆卡好迷戀,
而會對一個大空美團幼腰索女迷戀,因為條件性。
同埋對方都會睇你條件,錢係一個占起碼6 ∼ 8 成既因素。
其他例如談吐、好玩、可以呃得下人,但如果大前題係談婚論嫁,錢係一個因素,
唔好話女人貪錢,調番轉,結婚前可以玩槍玩GAME 買HI FI,結婚後要住鐵皮屋冇機打冇網上D 槍要賣Q 哂佢,
你肯唔肯,唔結好過結啦係咪? 雙方的,你唔想自己捱但想女仔陪你捱是狗屁。

當然錢唔洗多,衣食不缺就好,但香港地同外國既「衣食不缺」係爭九里,香港大部份人連「衣、食、住、行」都未得,
唔係香港多廢人而係香港發展到2015 年已經係等同法國大革命前既社會,9 成幾農民為幾 % 貴族打工,
冰封三尺唔係一個689 的錯,不過呢個題目又係講100 年。

同上,結婚好多時都要搬出去住,呢個往往係問題根源,
亦係男主社會比男性既詛咒,冇法子。而再港一點的女會要求D 錢比哂佢管,
呢個又係OVER 左,換轉身份條女肯唔肯比哂D 錢仔管呢?己所不欲。
所以成日話,從對方立場去想,好多覺得TMD 既事情發覺其實有一定道理。

至於拍拖邊個愛邊個,只可以說總有一個愛對方深些,自己結婚後都總有同太太嘈交,
但當下就係不說狠話,留一線,之後比時間自己冷靜,之後想想對方為你做過甚麼,總想得到一點點的。
好似話第時老婆為你生左件,你是欠佢一世。或者是一比一百萬的比例,因為蛋蛋比虫虫大100 萬倍。

因為樓主提供資信不太足夠,只可9 UP,如果是後生的,我會說即管愛到生離死別大玩環珠格格式戀愛,
人不風流枉少年,年紀大左你有生活擔子之後,好多事去得沒那麼盡。
如果你的女朋友才20 出頭,我只可以說身邊沒有一對例子是20 歲拍到廿幾三十結婚,通常都會散,因為20 去到廿幾,
當中由學生轉到窮打工轉為有自理能力再來有追求能力有本錢識打扮,某程度上條女係呢段期間係不停增值,開始會看不起對方,
正如你見到一個超型男拖住四眼豬扒你都會打個突,同理。女人很清楚自己的價值 ( 最低價值 ) 同時高估幾成,
所以如果期望同個不穩定的個體發展永遠,倒不如隨遇而安。

作者: sovietarmy2012    時間: 20-9-2015 11:55

引用:
原帖由 Dave 於 20-9-2015 11:24 發表
其實睇咁耐都唔係好明樓主煩嘜?
拍拖冇床上唔開心?點解頭版已經變左床上三兩事大全

好多時教人都會用番自己經驗,但感情堅冇得咁講,
所謂感情,係要陪養的,一開始冇原因果D叫愛,可能係迷戀,
係建基 ...
super good
作者: sovietarmy2012    時間: 20-9-2015 11:56

引用:
原帖由 rho837 於 20-9-2015 10:36 發表
如果認真考慮結婚的話!最好一過左21歳生日即時同女友洗禮入基督教結婚再連續三年泵三隻化骨龍出來!到時25歳!再崖到43歳!你有冇錢都好班仔女以經成人出身! 以後係自由身了!

當年我同學一 ...
有得早好早早生仔!以後係自由身了!---agree!
作者: rho837    時間: 20-9-2015 15:00

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-9-2015 11:55 發表

super good
Super good x 2

以前有個中學男同學去別一問女校拾左件(當時係豬扒)! 條友一直想住,自己讀書唔掂但有小小型仔,條女係豬扒佢冇人要!所以可以食她一世!隻豬扒就因為俾自己男友睇小!所以勤力讀書學好英文及半公讀考商科同會計!好快過了十年!豬扒在考到CPA就飛甩條仔!豬扒由CPA進軍到私人投資銀行! 一直跟著Keep fit整容!家下以經係索爆媽咪!嫁鬼佬住半山!

所以拍揓冇一定食硬或硬食!冇得睇死對方!
作者: 051039    時間: 20-9-2015 17:12

同意早生就早自由身
又或者換個角度睇,如果你四五十至生,莫講話你想抱孫抱唔到,你仔女二十出頭你就退休,經濟壓力一回事,佢想孝順多你幾年都唔得
作者: Tango1997    時間: 20-9-2015 19:51

引用:
原帖由 051039 於 20-9-2015 17:12 發表
同意早生就早自由身
又或者換個角度睇,如果你四五十至生,莫講話你想抱孫抱唔到,你仔女二十出頭你就退休,經濟壓力一回事,佢想孝順多你幾年都唔得
唔吸毒已是乖乖
作者: 051039    時間: 20-9-2015 19:57

引用:
原帖由 Tango1997 於 20-9-2015 19:51 發表

唔吸毒已是乖乖
One crab wrost than one crab
作者: FBC1    時間: 20-9-2015 20:04

引用:
原帖由 051039 於 20-9-2015 19:57 發表

One crab wrost than one crab
周老師,呢句……一蟹不如一蟹嗎?
作者: sovietarmy2012    時間: 20-9-2015 20:11

引用:
原帖由 051039 於 20-9-2015 17:12 發表
同意早生就早自由身
你個仔一出身,你就瓜,話吾定佢好開心呢。。。如果你有間屋同少少存款的話。。。
作者: 051039    時間: 20-9-2015 20:18

引用:
原帖由 FBC1 於 20-9-2015 20:04 發表

周老師,呢句……一蟹不如一蟹嗎?
Good English
作者: KUN916    時間: 21-9-2015 07:57     標題: 回覆 53# 的帖子

作者: reniless    時間: 21-9-2015 14:17

孩子,帶着盾牌回來,不然就躺在盾牌上。
而然,孩子你不適合做兵,及早回頭吧。
---
是細沙 海裡浪花
寧靜通知已到炎夏
再記起 天空這微風
亦會伴你夕陽下
在晚秋 一切像空
紅葉飄飄故意再撩動
我腦海的瑣碎回憶
是場逝去舊年夢
在冷冬 吹過烈風
呆望窗中世界似停頓
再記起一生旅途中
自離別你便無夢
http://m.youtube.com/watch?v=J2lmxTcCU9Y
作者: Tango1997    時間: 22-9-2015 16:24

節錄轉載

【投資自己】
如果一個男人在最重要的幾年中,投資的是一個女人,那麼之後的幾十年裡,你將不斷求著這個女人不要離開你。如果你投資的是自己,那麼你會很順利的收穫真正屬於你的愛情,愛情是以物質為基礎的奢侈的精神享受。認准一句話:只有當自己處於一個最好的姿態,才會有好女人來愛你。
作者: sovietarmy2012    時間: 22-9-2015 16:43

引用:
原帖由 KUN916 於 21-9-2015 07:57 發表
好多謝各位師兄既意見
其實吾系各位師兄諗到甘複習.只系對於自己钟意噶人追求佐甘耐但系對方真系冇感動過.而我要既都吾系感動..5年時間吾短.系尼5年時間裡都出現過鍾意自己追求自己既人,但冇一個好似被愛甘做 ...
我試過,用了十年,身心都瀬唒野。。。得出㡬個結論,得不到的,再好都無意義,,男女都係動物,大家會發情亦會選擇,OK既一拍即合,她們的訊號你一定get到,,好多野一開始當識多個朋友咁,不妨去馬,得就得吾得就撚,,愛情不是等價交換,諗住搏感動有回報就錯哂,當埍捐錢咁反而會有善緣,,好多人要識落至知,無得考眼光,,仲有愛情係資本主義社會的促銷圖騰,講得太玄太誇,諗得簡單D,吾好信D仆街作家同什麽專家,聽垃一心圾流行曲。
作者: rho837    時間: 22-9-2015 17:35

女人最終都只係想有一個男人"石"!

1) 總知! 男人想娶得好妻! 你有工作能力, 揾到錢, 有樓有車, 個樣唔咪太衰, 四支發逹正常麻甩佬一個就一定有條件!

2) 天注定, 如果你冇錢但天生好有才華又好CHARM! 又有運地識到個85分既港女早早一起做人世! 祝福你!

否則.......跟 1) 啦!
作者: sovietarmy2012    時間: 22-9-2015 18:43

所以我返大6揾。。。
作者: reniless    時間: 22-9-2015 19:37

引用:
原帖由 rho837 於 22-9-2015 17:35 發表
女人最終都只係想有一個男人"石"!

1) 總知! 男人想娶得好妻! 你有工作能力, 揾到錢, 有樓有車, 個樣唔咪太衰, 四支發逹正常麻甩佬一個就一定有條件!

2) 天注定, 如果你冇錢但天生好有才華又好CH ...
我有個朋友屬於2,大家識於微時,大家都係屋村仔。佢老婆係上流社會千金小姐,女方家族唔係戰後誕生家族,而係民國年代已在香港書香世家。
作者: sovietarmy2012    時間: 22-9-2015 20:33

引用:
原帖由 reniless 於 22-9-2015 19:37 發表

我有個朋友屬於2,大家識於微時,大家都係屋村仔。佢老婆係上流社會千金小姐,女方家族唔係戰後誕生家族,而係民國年代已在香港書香世家。
韓劇!!!三世姻緣!!!師兄明白了!!!
作者: reniless    時間: 22-9-2015 20:45

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-9-2015 20:33 發表

韓劇!!!三世姻緣!!!師兄明白了!!!
百年書香世家,唔係講笑,有司長親戚。

作者: sovietarmy2012    時間: 22-9-2015 21:17

咁愛情故事肯定蕩氣迴腸
作者: KUN916    時間: 23-9-2015 16:31     標題: 回覆 66# 的帖子

作者: gtoray    時間: 23-9-2015 16:47

引用:
原帖由 KUN916 於 23-9-2015 16:31 發表
師兄問你個有D白白哋噶問題.其實男人真係可以做到唔介意自己個老婆非處咩?
你另一半既過去同歷史你係改變唔到
你要既係佢同你一齊之後既忠誠定係以往既貞潔?
作者: FBC1    時間: 23-9-2015 17:07

引用:
原帖由 KUN916 於 23-9-2015 16:31 發表
師兄問你個有D白白哋噶問題.其實男人真係可以做到唔介意自己個老婆非處咩?
師兄,當你嘗試過真心愛一個女人,你唔會介意她的過去。

作者: Tango1997    時間: 23-9-2015 17:18

引用:
原帖由 FBC1 於 23-9-2015 17:07 發表

師兄,當你嘗試過真心愛一個女人,你唔會介意她的過去。
幾時燒黃紙?
作者: FBC1    時間: 23-9-2015 17:20

引用:
原帖由 Tango1997 於 23-9-2015 17:18 發表

幾時燒黃紙?
其實……我每次對每一個女人都係好真心架。
作者: FBC1    時間: 23-9-2015 17:23

引用:
原帖由 Tango1997 於 23-9-2015 17:18 發表

幾時燒黃紙?
依家係燒銀紙啦。
你話,牀頭金盡不回頭嘛。
作者: Tango1997    時間: 23-9-2015 17:58

引用:
原帖由 FBC1 於 23-9-2015 17:20 發表

其實……我每次對每一個女人都係好真心架。
我刀係。。。仲好專一添
作者: sovietarmy2012    時間: 23-9-2015 18:16

引用:
你坐時光機過泥?!

你自己都吾係處,憑乜要求人地係處?!你自己婚前係咪咁貞潔先?!你吾係處,又係咪代表一個PK?!

中國男女比例相差一千萬,而自然男女比例接近一比一,即係你洞房個老婆係處,機會接近零!

再者,你同我婚前皆有性行為,你要食豬,咁我地要執你手尾,係咪自私到要匿名回帖先。。。

本來無一事,庸人自擾之。
作者: FBC1    時間: 23-9-2015 18:17

引用:
原帖由 Tango1997 於 23-9-2015 17:58 發表

我刀係。。。仲好專一添
我對每個都好專一架。
Tango兄,好男人。
作者: FBC1    時間: 23-9-2015 18:19

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-9-2015 18:16 發表

你坐時光機過泥?!

你自己都吾係處,憑乜要求人地係處?!你自己婚前係咪咁貞潔先?!你吾係處,又係咪代表一個PK?!

中國男女比例相差一千萬,而自然男女比例接近一比一,即係你洞房個老婆係處,機會接近 ...
So兄高見。
作者: sovietarmy2012    時間: 23-9-2015 18:20

補充,本港男少女多,但女性壽命平均比男性長8至10年,即係男少女多係無乜意義,而且統計學無得計算有幾多豬扒同臭檔者。。。
作者: rho837    時間: 23-9-2015 18:25

柱定唔柱! 有誰知!

不如搞清楚自己! 结婚後會唔會出去食其他人包蝦條! 如果自己都有食其他人包蝦條及貪過人家個兩包米.......! 咁重又乜野可以要求!
作者: sovietarmy2012    時間: 23-9-2015 18:28

引用:
原帖由 FBC1 於 23-9-2015 18:19 發表

So兄高見。
我好啡吖,總知大家以前同所愛而做就算。。。靈欲合一才算忠於自己!至於有人搭沉船,如果女方表現十分懊悔,改過自新並鬼火咁索,,,都可嚼情考慮。。。

另一個角度,開罐頭好煩架!
作者: FBC1    時間: 23-9-2015 18:47

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-9-2015 18:28 發表

我好啡吖,總知大家以前同所愛而做就算。。。靈欲合一才算忠於自己!至於有人搭沉船,如果女方表現十分懊悔,改過自新並鬼火咁索,,,都可嚼情考慮。。。

同意。
作者: KUN916    時間: 24-9-2015 16:24     標題: 回覆 74# 的帖子

作者: KUN916    時間: 24-9-2015 16:27     標題: 回覆 81# 的帖子

作者: rho837    時間: 24-9-2015 18:56

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-9-2015 18:28 發表

以前成日去一間酒廊飲酒! 四年時間同個女侍應熟落左! 佢身材好正常而個樣好一般! 有一晚飲大左, 呢個女侍應幫我一齊打過海的! 我突然鹹起上來話可否幫襯你一晚! 估唔到佢話好上佢屋企! 得佢一個人住! 間屋空NEL-NEL! 得張地面床肉! 一個衣櫃! 一張摺枱及一張摺椅! 電视機都冇! 搞完左瞓到第日到發覺! 點解咁紅! 原來佢從未俾男人掂過! 我問佢點解呃我! 佢話都做左咁耐人! 俾邊個都冇所謂! 即時賠佢去睇醫生打針食藥! 跟着撳左兩皮野封利是给佢! 幾年前都重見到她在一間酒廊做掔! 大家都當冇事發生過一樣咁好king!
作者: sovietarmy2012    時間: 24-9-2015 19:07

得佢一個人住! 間屋空NEL-NEL! 得張地面床肉! 一個衣櫃! 一張摺枱及一張摺椅! 電视機都冇! 搞完左瞓到第日到發覺! 點解咁紅! 原來佢從未俾男人掂過! ----此女子相當可疑
作者: Tango1997    時間: 24-9-2015 23:00

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-9-2015 19:07 發表
得佢一個人住! 間屋空NEL-NEL! 得張地面床肉! 一個衣櫃! 一張摺枱及一張摺椅! 電视機都冇! 搞完左瞓到第日到發覺! 點解咁紅! 原來佢從未俾男人掂過! ----此女子相當可疑
M。。。飲醉酒
F。。。姨媽到

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0