標題: ps3定360好? [打印本頁]

作者: b.jam    時間: 12-11-2007 07:13     標題: ps3定360好?

想問各位邊部好d?
想買部黎玩但又唔知邊部好d....
360睇黎多師兄玩咁。。。

出面買緊咩價?
作者: gtoray    時間: 12-11-2007 11:14

作者: ATM    時間: 12-11-2007 11:19

我兩部都有!講真,打機買Xbox la,除非買blueray
作者: ZaMaR    時間: 12-11-2007 23:59

360.....都諗過為隻AC6敗落去既,但又怕3紅....
作者: gtoray    時間: 13-11-2007 00:22

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-11-2007 23:59 發表
360.....都諗過為隻AC6敗落去既,但又怕3紅....
唔怕 WOR, 三年 warranty
有壞即換~(不過要等....)
作者: bonzonie    時間: 13-11-2007 01:56

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-11-2007 23:59 發表
乜機都會壞既
睇彩數jei...
Ipod 都爆炸啦
玩game應該盡情的
作者: 波仔    時間: 13-11-2007 14:16

買ps3??最小都等佢跟機送振制先啦
作者: 路比    時間: 6-12-2007 04:32

同一樣o既game,ps3貴360一百蚊
作者: pik825    時間: 6-12-2007 17:09

引用:
原帖由 b.jam 於 12-11-2007 07:13 發表
想問各位邊部好d?
想買部黎玩但又唔知邊部好d....
360睇黎多師兄玩咁。。。

出面買緊咩價?
360啦,基本上除左sony自己出0既game之外,ps3會出0既game360都有,仲平D.
作者: pik825    時間: 6-12-2007 17:11

引用:
原帖由 bonzonie 於 13-11-2007 01:56 發表

乜機都會壞既
睇彩數jei...
Ipod 都爆炸啦
玩game應該盡情的
但係老實講SONY D機係耐用好多,我部PS同PS2都仲可以運作.
作者: ~小藍孩~    時間: 6-12-2007 17:21

樓主已經買左360了....
作者: bonzonie    時間: 6-12-2007 17:22

引用:
原帖由 pik825 於 6-12-2007 17:11 發表

但係老實講SONY D機係耐用好多,我部PS同PS2都仲可以運作.
我部蛇叔版PSP 未改 , 4個月已死左一次
以前Sony D MD ,Discman ..etc ,俾左我對此brand 好差的質素印象,
覺得sony 只靠外觀而忽略其他野
好多年前以前成日話"Sony, 你預一年機la"

Anyway, 都係講運氣電器呢家野
我部PS1都仲玩到添

作者: pik825    時間: 6-12-2007 17:22

引用:
原帖由 ~小藍孩~ 於 6-12-2007 17:21 發表
樓主已經買左360了....
原來係藍哥D FRIEND.
作者: pik825    時間: 6-12-2007 17:24

引用:
原帖由 bonzonie 於 6-12-2007 17:22 發表

以前Sony D MD ,Discman ..etc ,俾左我對此brand 好差的質素印象,
Anyway, 都係講運氣電器呢家野
我部PS1都仲玩到添
咁SONY強項始終都係影像輸出,聲音輸出方面可能真係無咁好.
作者: bonzonie    時間: 6-12-2007 17:27

引用:
原帖由 pik825 於 6-12-2007 17:24 發表

咁SONY強項始終都係影像輸出,聲音輸出方面可能真係無咁好.
不要忘記Sony 係Walkman 至成名的,但最係亦在這方面敗下來
作者: pik825    時間: 6-12-2007 17:43

引用:
原帖由 bonzonie 於 6-12-2007 17:27 發表

不要忘記Sony 係Walkman 至成名的,但最係亦在這方面敗下來
無錯,佢的確有創意,不過敗0既唔只佢一個,全部敗曬俾MP3,D人始終都鍾意細部加方便,音色已經唔重要啦.
作者: Danny    時間: 7-12-2007 14:11

引用:
原帖由 bonzonie 於 6-12-2007 17:22 發表

好多年前以前成日話"Sony, 你預一年機la"

A ...
咁我又好好彩喎,SONY既MP3,WALKMAN,MD,HIFI,PSP,LCD MON,PS1,PS2等等我全部用幾年都未壞過,
反而XBOX360就壞過一部(不是3紅)
作者: bonzonie    時間: 7-12-2007 20:53

引用:
原帖由 Danny 於 7-12-2007 14:11 發表

咁我又好好彩喎,SONY既MP3,WALKMAN,MD,HIFI,PSP,LCD MON,PS1,PS2等等我全部用幾年都未壞過,
反而XBOX360就壞過一部(不是3紅)
that's why 我話好睇個人彩數..

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0