標題: [Viper Tech] 求解三角前准星如何拆卸 [打印本頁]

作者: JamesXu98    時間: 29-11-2015 02:24     標題: 求解三角前准星如何拆卸

如题
作者: gtoray    時間: 29-11-2015 05:20

打走兩條pin, 留意條pin有可能一邊比較幼, 如是的話要由幼打向粗那方向
拆走準星下之機米
作者: JamesXu98    時間: 1-12-2015 18:12

pin打得出来先得噶,原理边个都知,但系真系好硬,敲唔出来
作者: gtoray    時間: 2-12-2015 12:15

引用:
原帖由 JamesXu98 於 1-12-2015 18:12 發表
知你又問?
咁無禮貌既你?
作者: Pvt.King    時間: 2-12-2015 12:43     標題: 回覆 3# 的帖子

答你又話個個都知咁臭串, 咁你想點? 幫你敲埋好唔好? 一係去請教下公安叔叔囉 , 一定好樂意幫你架
作者: dickyan28    時間: 2-12-2015 12:59

現今的人類真惹笑......
只知道理論層面的原理但操作層面不能成功辦得到, 根本等同"完全不會"是同一個事實結果也完全分不清

正如操控手動排檔車輛, 原理個個也知道是踏離合器, 入檔踏油門, 然後放開離合器車輛便會行駛, 但若在駕駛考試的時候沒法把整套理論以流暢形式成功操作出來的話.......得到的結果仍是"不會操作相關車輛, 不能獲發駕駛執照"

難道此時可以用"原理已知道, 只是辦不到"為上訴理由去推翻考核的結果???
作者: kcwayne    時間: 2-12-2015 15:11

哇。。。問人仲咁撚串,而家D人真厲害。。。
作者: 蛇    時間: 2-12-2015 15:15

引用:
原帖由 JamesXu98 於 2015-12-1 18:12 發表
搵爸爸幫手,鎚仔呢啲工具危險,要有大人睇住或者交俾大人處理會安全啲
作者: sovietarmy2012    時間: 2-12-2015 15:29

引用:
原帖由 JamesXu98 於 1-12-2015 18:12 發表

https://www.youtube.com/watch?v=jgzP3EeIDvY

作者: tinyau1134    時間: 2-12-2015 21:04

引用:
唔係WO! 係人都知果個方法係叫 連條外管一齊鋸走WO!

打條PIN出黎果個係聰明方法, 你咁醒, 實難唔到你!
作者: Tango1997    時間: 2-12-2015 21:37

富二代裙腳仔。。。。裙二代
作者: JamesXu98    時間: 4-12-2015 04:51

多谢晒感多位师兄,大哥,兄弟的教导,本人的问题完美解决,其实都唔算太完美,把三角准星锯嘞左,不过起码解决左啦,多谢各位,真心多谢,多谢果D比意见噶人,同埋热心回帖噶人,多谢你地
作者: Dave    時間: 4-12-2015 09:46

[quote]原帖由 JamesXu98 於 4-12-2015 04:51 發表
多谢晒感多位师兄,大哥,兄弟的教导,本人的问题完美解
作者: Dave    時間: 4-12-2015 09:46

有圖有真相,你圖都冇張,你話鋸開左自己都得架啦,...
作者: JamesXu98    時間: 4-12-2015 10:47     標題: 回覆 14# 的帖子

没办法,电脑技术有限,费尽方法张图片都大过50K,上传唔到
作者: tf141    時間: 4-12-2015 11:14

引用:
原帖由 JamesXu98 於 4-12-2015 10:47 發表
没办法,电脑技术有限,费尽方法张图片都大过50K,上传唔到
唔係電腦技術有限, 係你技術有限啫
作者: sovietarmy2012    時間: 4-12-2015 11:37

卸到咪好咯!一早就應該咁拆

Thx for share

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0