標題: 畀女朋友發現叫雞 [打印本頁]

作者: sovietarmy2012    時間: 8-1-2016 21:39     標題: 畀女朋友發現叫雞

http://dailytopshare.tumblr.com/post/136870722266/畀女朋友發現叫雞

各執一詞
作者: 2slow    時間: 8-1-2016 22:03

400日, 點忍呀
作者: sovietarmy2012    時間: 8-1-2016 22:26

條女又點忍呀
作者: tinyau1134    時間: 8-1-2016 22:45

多口講句: 性冷感
作者: JFCP    時間: 8-1-2016 23:02

笑了!時下年青人要用whatsapp講分手!
作者: kornhill401    時間: 8-1-2016 23:17

叫雞比女朋友知, 死症
比老婆知,為了仔女,可能無事 Thx for sharing
作者: Lolanto    時間: 8-1-2016 23:49

如果係真,就真係唔明白啲女點解可以吊高黎賣
作者: FBC1    時間: 8-1-2016 23:58

四佰日?有搞開,突然轉工後四佰日有見面又無搞? 條女本身都有問题.
作者: FBC1    時間: 9-1-2016 00:07

肉體上出軌,精神上無出軌.
呢句可能成為2016年最有價值金句咼.
作者: Tango1997    時間: 9-1-2016 00:14

叫4次。。。出報告?。。。
作者: sovietarmy2012    時間: 9-1-2016 00:16

引用:
原帖由 FBC1 於 8-1-2016 23:58 發表
四佰日?有搞開,突然轉工後四佰日有見面又無搞? 條女本身都有問题.
轉工後條女有問题
作者: 0o0p    時間: 9-1-2016 00:19

以實際既角度睇 依家香港既女初頭會吊高黎賣 享受公主生活
同咁上下就會突然成熟 然後去搵一個有經濟能力擔起頭家既男人
當然原先果個如果無家底 早就被抽乾 何來有過時間同多餘錢發展經濟能力

所以作為精明既你要識得後生時有需要就去叫住雞先 咁反而你仲有更多既時間同錢去開拓將來生活
作者: sovietarmy2012    時間: 9-1-2016 00:25

what is 公主生活?
作者: 0o0p    時間: 9-1-2016 00:54

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-1-2016 12:25 AM 發表
女性殘癈霸王餐
作者: LCH925    時間: 9-1-2016 00:55

食飯要出街,交通要的士,節日要收禮,不時宵夜睇戲去酒吧。

然而一切都係要你賣單
作者: 33tt    時間: 9-1-2016 01:28

講到自己很無奈,很爭扎才去叫 .......但叫完又寫賽後報告和巴打分享 ?
想看看那篇無奈爭扎的賽後報告

作者: rho837    時間: 9-1-2016 11:48

哦! 俾女朋友發現出去叫雞至嗎! 洗乜大驚小怪! 假設(雙方有錢銀瓜揭)咪最多分手!

如果係老虎知道就麻煩得多!
作者: FBC1    時間: 9-1-2016 12:10

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-1-2016 00:25 發表
公主病
作者: sovietarmy2012    時間: 9-1-2016 12:52

雙方都係痴線,自私,做壞事仲振振有詞,指摘對方不是。

女既轉工一年無性生活,女人無性欲架咩?定係一腳踏兩船中?

男既忍吾住去揾個似女友既出火,咁情深義重兼辛苦?我就吾想咁易揾到,難怪去四次!不是雞似女友就係女友似雞。

早就有問題要分手,拖到咁耐先有大龍鳳仲要貼出泥,硬膠!
作者: sovietarmy2012    時間: 9-1-2016 12:58

我覺得真正公主只有公主/女王氣質而無病,不過你挑戰到佢地位,佢就發癲咬人。

女人見到王子係吾會有病,公主mode係俾班衛隊睇。
作者: reniless    時間: 9-1-2016 13:06

愛 · 返屋企條女收兵一拖二嗰時仲有睇,到條女141嗰時就熄電視聽都費時聽。
作者: cyl198911    時間: 9-1-2016 13:11

引用:
原帖由 0o0p 於 9-1-2016 00:19 發表
以實際既角度睇 依家香港既女初頭會吊高黎賣 享受公主生活
同咁上下就會突然成熟 然後去搵一個有經濟能力擔起頭家既男人
當然原先果個如果無家底 早就被抽乾 何來有過時間同多餘錢發展經濟能力

所以作 ...
聽君一席話,勝拍十年拖....奈何為時已晚
作者: 051039    時間: 9-1-2016 15:50

引用:
原帖由 reniless 於 9-1-2016 13:06 發表
愛 · 返屋企條女收兵一拖二嗰時仲有睇,到條女141嗰時就熄電視聽都費時聽。
正一19戲情
作者: reniless    時間: 9-1-2016 16:19

引用:
原帖由 051039 於 9-1-2016 15:50 發表

正一19戲情
實況處境劇,港女收兵做女皇,又食又拎,我覺得好睇。
揀個褲二袋飛起窮鬼孝子係人之常情,但個劇情嚟得太快,叫我依啲做兵嘅情何以堪。
如果,但如果個劇情講個窮鬼孝子可以執炮尾就唔同,即刻開翻部電視睇。
---
其實我睇得好投入。
作者: rho837    時間: 9-1-2016 19:16

引用:
原帖由 2slow 於 8-1-2016 22:03 發表
400日, 點忍呀
如果係真事! 證明條漆仔道幸底及性無能!

我們一定唔會講.......

以前女友問! 我咁耐冇上你你度過夜! 你有冇做過啲乜野?

我答! 唔明你講乜! 你指係乜野?

女友! 有乜NG NG! 自己NG NG或同其他女仔NG NG?

我答! 冇! 只係想住你一個對其他女冇性趣,就連打飛G都冇性趣!
(其實啲女中意聽男人講大話去專重佢)

當時條女冇搵我七個幾月! 跟本她一腳踏兩條船! 我以經準備識緊第二條女!

到佢find out時! 大家扮冇野! 各自各精彩!
作者: Tango1997    時間: 9-1-2016 19:53

引用:
原帖由 reniless 於 9-1-2016 16:19 發表

實況處境劇,港女收兵做女皇,又食又拎,我覺得好睇。
揀個褲二袋飛起窮鬼孝子係人之常情,但個劇情嚟得太快,叫我依啲做兵嘅情何以堪。
如果,但如果個劇情講個窮鬼孝子可以執炮尾就唔同,即 ...
香城浪子。。。黃日華
作者: reniless    時間: 9-1-2016 20:04

引用:
原帖由 Tango1997 於 9-1-2016 19:53 發表

香城浪子。。。黃日華
經典,真係經典人渣劇。
作者: gainax    時間: 10-1-2016 07:56

唔比扑唔係問題,大家未了解清楚保障自己係Ok,順其自然,
但唔好一邊唔付出一邊係咁拎著數當人水魚,
現實就係咁多當人水魚既女人, 一邊向你提款一邊突然潔身自愛吊高黎賣,當禁哂你D錢又係時候byebye
作者: cyl198911    時間: 10-1-2016 11:24

引用:
原帖由 gainax 於 10-1-2016 07:56 發表
唔比扑唔係問題,大家未了解清楚保障自己係Ok,順其自然,
但唔好一邊唔付出一邊係咁拎著數當人水魚,
現實就係咁多當人水魚既女人, 一邊向你提款一邊突然潔身自愛吊高黎賣,當禁哂你D錢又係時候byebye
之前好似聽過有單雞督逃女友,4年幾唔比督,KISS都話唔得,個男仔又真係好白痴咁等左4年
之後個女友有朋友搞Speed dating,比個基金佬食左隻豬,重要搞出人命,死都話要左佢,想要個男仔咩飛

我果時睇完成家討論左好耐,結論就係
我會一巴車過去,然後飛左佢,外加同佢啲朋友講出實情以免被抹黑

4年成1460日,果個好似慘啲

作者: FBC1    時間: 10-1-2016 11:54

引用:
原帖由 cyl198911 於 10-1-2016 11:24 發表

之前好似聽過有單雞督逃女友,4年幾唔比督,KISS都話唔得,個男仔又真係好白痴咁等左4年
之後個女友有朋友搞Speed dating,比個基金佬食左隻豬,重要搞出人命,死都話要左佢,想要個男仔咩飛

我果時睇完成家討論左好耐 ...
乜呢個世上仲有咁既男人咩?等四年咼?
作者: cyl198911    時間: 10-1-2016 12:03

引用:
原帖由 FBC1 於 10-1-2016 11:54 發表

乜呢個世上仲有咁既男人咩?等四年咼?
https://zh-hk.facebook.com/hkgoldenpic/posts/1027210703990059
最正係果句神的考驗

作者: FBC1    時間: 10-1-2016 12:49

引用:
原帖由 cyl198911 於 10-1-2016 12:03 發表

https://zh-hk.facebook.com/hkgoldenpic/posts/1027210703990059
最正係果句神的考驗
暈...
作者: sovietarmy2012    時間: 10-1-2016 13:07

話說我朋友有一個女朋友, 基督徒.
因為信耶穌既關係, 所以唔可以有婚前性行為
我朋友唔介意, 因為佢話真心鐘意佢, 等到結婚後先發生都唔緊

點知5年感情, 因為一次speed dating冇左
話說有一次佢女朋友幫手去speed dating做媒. 識左個果d所謂金融才俊
當晚speed dating後就去左同個金融才俊飲野, 飲多左就比個才俊撿屍
咁樣就冇左隻豬.

本來我個fd都唔知戴左綠帽. 直到最近佢女友同佢講有左, 我個fd O晒咀, 明明冇搞野, 唔同女友係聖母瑪利亞? 之後佢女友先講番件事, 最慘既係佢女友因為係基督徒唔可以墜胎, 堅持要生個仔落黎.
如果你係個男仔, 你仲同唔同佢結婚?

5年感情, 苦心經營wor
佢女友仲同佢講: [今次件事係神比我地既考驗]

我自己個人認為, 禁絕婚前性行為根本傻的嗎
以前個年代, 14,15歲就結婚.
而家個年代, 為左層樓好多時3X歲先結婚.
男人2X歲就血氣方剛, 過左28d精子已經開始走下坡啦
守住隻豬, 個男既又辛苦, 最後仲比埋其他人.

我已經同我個friend講左: [你大力打佢一巴, 然後轉身就走就可以]
不過佢仲猶豫緊, 唔捨得佢5年感情, 仲想愛屋及烏

呢樣我都有問過
條女話件事隔左太耐, 跟本告唔入, 亦唔想搞大件事
因為個女仔係基督徒既關係, 所以佢唔想墜胎. 因為個才俊又係基督徒既關係所以唔用安全套

個才俊已經向個女仔道歉, 所以個女仔話原諒左佢, 唔想搞咁多野.
總之個女仔有好多籍口, 唔肯告佢強姦.
補充多少少, 個經手人唔認帳. 個所謂金融才俊有好多女友, 不斷轉女朋友, 佢去speed dating只為釣港女.

其實而家好多speed dating都係, d女仔一係好豬扒, 正常樣既都好高要求. 而高要求既女仔只會睇中全場最好果1,2個男仔. 而通常最好條件既幾個男仔, 多數只係玩家, 去speed dating只為中出即飛, 或幫中女破處.

金融才俊

作者: FBC1    時間: 10-1-2016 13:40

我懷疑條女對果位淫才有意思既,唔係又点會 同佢去飲酒,仲可能唔止一次.
作者: Tango1997    時間: 10-1-2016 13:46

引用:
原帖由 FBC1 於 10-1-2016 13:40 發表
我懷疑條女對果位淫才有意思既,唔係又点會 同佢去飲酒,仲可能唔止一次.
有見地
作者: Tango1997    時間: 10-1-2016 13:47

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-1-2016 13:07 發表
我朋友唔介意, 因為佢話真心鐘意佢, 等到結婚後先發生都唔緊

話說有一次佢女朋友幫手去sp ...
知唔知神童輝點死?
作者: reniless    時間: 10-1-2016 14:21

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-1-2016 13:07 發表

個金融才俊有冇送冰藍三環撈畀條女?
以前個年代,啲仔會大駡morto alla francia italia anela,家陣時代唔同咗,啲仔唔得,唔似得韋樂咁。

作者: 051039    時間: 10-1-2016 14:49

好似天主教先唔用套喎
咪住先,個金容才進基督徒?咁又執人屍
作者: sovietarmy2012    時間: 10-1-2016 14:52

引用:
原帖由 Tango1997 於 10-1-2016 13:47 發表

知唔知神童輝點死?
病死
作者: jn_jona    時間: 10-1-2016 16:14

所以我一向都同朋友講 千其唔好同耶青一齊
一係就做灌醉佢果個

仲有教徒唔係可以飲酒 但唔可以飲到醉ga 咩?

作者: FBC1    時間: 10-1-2016 16:31

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-1-2016 16:14 發表
所以我一向都同朋友講 千其唔好同耶青一齊
一係就做灌醉佢果個

仲有教徒唔係可以飲酒 但唔可以飲到醉ga 咩?
所以我話條女都有可疑.
作者: jn_jona    時間: 10-1-2016 18:53

引用:
原帖由 FBC1 於 10-1-2016 16:31 發表

所以我話條女都有可疑.
成件事應該都係典型既mk中出,毒拎埋單
仲要話神既考驗 咁神都幾唔得閒
作者: FBC1    時間: 10-1-2016 21:36

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-1-2016 18:53 發表

成件事應該都係典型既mk中出,毒拎埋單
仲要話神既考驗 咁神都幾唔得閒
嘿嘿....
作者: mkmonkey    時間: 10-1-2016 21:39

其實條女又唔做,個男既叫雞叫到生乜都唔關你事啦,除非個男既生性病生到會空氣傳播就真係有問題 ...
作者: Tango1997    時間: 10-1-2016 23:29

多膠魚。。。吹爆咪無入去囉
作者: FBC1    時間: 10-1-2016 23:33

引用:
原帖由 Tango1997 於 10-1-2016 23:29 發表
多膠魚。。。吹爆咪無入去囉
齋吹無得做...算啦,好過無去路要叫G既.
作者: 失去靈魂騎兵師    時間: 11-1-2016 08:02

引用:

小心有會員係信基督,你會傷害佢感情嫁!
作者: sovietarmy2012    時間: 11-1-2016 10:20

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 11-1-2016 08:02 發表

我轉貼高登文,篇文吾係我寫架
作者: cyl198911    時間: 11-1-2016 11:55

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 11-1-2016 08:02 發表

我相信真正既基督徒係博愛既,佢會講服你而唔係比蘇師傅傷害到 我從未見到有人比人說服到姐
作者: sovietarmy2012    時間: 11-1-2016 12:09

引用:
原帖由 cyl198911 於 11-1-2016 11:55 發表

我相信真正既基督徒係博愛既,佢會講服你而唔係比蘇師傅傷害到 我從未見到有人比人說服到姐
我轉貼高登文,篇文吾係我寫架
http://forum5.hkgolden.com/view. ... ght_id=0&page=1

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0