標題: 學護3把刀討情債 已婚男挨7刀痛足11粒鐘 [打印本頁]

作者: reniless    時間: 14-1-2016 00:55     標題: 學護3把刀討情債 已婚男挨7刀痛足11粒鐘

【on.cc東網專訊】恐怖「小三」拒分手備定3把刀怒懲男友,已婚男挨七刀痛足11小時還情債。一名與已婚男發展婚外情的女學護,一直拒絕男友「縮沙」斬情纜,拖拉年餘仍孽緣未絕,女護痛苦「箍煲」深感受情傷,但男友執意分手。昨晚男友登女家門「攤牌」,兩人起激烈爭執,有人擸刀插男友背,冷靜過後,再用第2把刀插男友胸及背5刀,男友變血人仍未回心轉意,至今晨負傷被女友駕車從上水送回將軍澳住所,泊好後又起爭執,有人取出第3把刀再插男友胸部一刀,最終女友在將軍澳欲鎅手自殘,被保安揭發,女護涉嫌傷人被捕。男友受傷11小時後才獲救治,因失血過多,以及一刀幾乎傷及腎臟,情況嚴重。警方在現場檢獲利刀、染血手套及血衣等。
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0113_00822_001.html
---
好離奇,十足周星星啲戲。
作者: LCH925    時間: 14-1-2016 01:01

有人擸刀插男友背,冷靜過後,再用第2把刀插男友胸及背5刀,男友變血人仍未回心轉意

其實兩位係某程度上而言都好西利下
作者: sovietarmy2012    時間: 14-1-2016 01:07

已婚,3把刀,total7刀,受傷11小時

作者: reniless    時間: 14-1-2016 01:55

好離奇好搞鬼,十足愛登士家庭。
作者: jn_jona    時間: 14-1-2016 03:52

原來電影中幾廿槍仲行得走得唔係流既
作者: 0o0p    時間: 14-1-2016 03:54

色字頭上九把刀 個護士手勢好 無一刀係致命傷
作者: blockhead    時間: 14-1-2016 04:35

https://www.youtube.com/watch?v=reBb0qaojsg

作者: gtoray    時間: 14-1-2016 04:53

超乎常人的體格!!
作者: FBC1    時間: 14-1-2016 10:38

七刀?第一刀後仍然要爭執,第二刀如是,直至第二日再插埋第七刀?
條女學護巳情根深種不能自拔,而個男人就有点儍,插第一刀巳受背傷,一係走人,一係順勢而為,点會發展到不可收拾.
作者: louisli    時間: 14-1-2016 11:03

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-1-2016 03:52 發表
原來電影中幾廿槍仲行得走得唔係流既
電影中一槍就訓低左果D應該都係插水
作者: louisli    時間: 14-1-2016 11:04

係做醫生的材料
引用:
原帖由 0o0p 於 14-1-2016 03:54 發表
色字頭上九把刀 個護士手勢好 無一刀係致命傷

作者: rho837    時間: 14-1-2016 11:10

又話愛人又用刀插!
作者: Nep21    時間: 14-1-2016 11:23     標題: 回覆 12# 的帖子

作者: Sophi_hk    時間: 14-1-2016 12:49

多情刀客無情nurse
作者: louisli    時間: 14-1-2016 12:51

https://www.youtube.com/watch?v=v8aoPOqCofU
搵唔到原片添
作者: sovietarmy2012    時間: 14-1-2016 12:51

引用:
原帖由 FBC1 於 14-1-2016 10:38 發表
七刀?第一刀後仍然要爭執,第二刀如是,直至第二日再插埋第七刀?
條女學護巳情根深種不能自拔,而個男人就有点儍,插第一刀巳受背傷,一係走人,一係順勢而為,点會發展到不可收拾.
條女又蠻又自我中心,睇泥係老公主老處第一次拍拖。。。男既有色無膽,又嫌條女煩,又怕搞大件事害左公主無報警。

最慘係佢老婆!
作者: JFCP    時間: 14-1-2016 12:54

桃花劫!!!
男人都係唔好亂食野!!
作者: reniless    時間: 14-1-2016 13:04

我覺得佢哋係天生一對
作者: Tango1997    時間: 14-1-2016 13:45

可能佢地平時行埋刀係插來插去。。。所以頂得兩咀。。。。呢D sex partner好難揾。。。條女唔會放過佢
作者: cyl198911    時間: 14-1-2016 14:55

其實係護士功夫好,刀刀唔中要害姐,幾十年前意大利有個首相比黑手黨綁架,對心口打左7槍,槍槍都避開心臟,結果條友喺個車尾箱流血流左7個幾鐘先死,條屍好似臭左先比人發現
作者: sovietarmy2012    時間: 14-1-2016 15:06

引用:
原帖由 Tango1997 於 14-1-2016 13:45 發表
可能佢地平時行埋刀係插來插去。。。所以頂得兩咀。。。。呢D sex partner好難揾。。。條女唔會放過佢
互插係咁插既咩
作者: FBC1    時間: 14-1-2016 16:25

引用:
原帖由 rho837 於 14-1-2016 11:10 發表
又話愛人又用刀插!
正所謂:打者愛也,愛者不妨插多幾下.
作者: FBC1    時間: 14-1-2016 16:31

引用:
原帖由 cyl198911 於 14-1-2016 14:55 發表
其實係護士功夫好,刀刀唔中要害姐,幾十年前意大利有個首相比黑手黨綁架,對心口打左7槍,槍槍都避開心臟,結果條友喺個車尾箱流血流左7個幾鐘先死,條屍好似臭左先比人發現
師兄你講既係前意大利總理:莫羅,佢被黑手党挷架後槍殺,三十幾年前既事.
另外提示,意大利無首相.
作者: FBC1    時間: 14-1-2016 16:33

引用:
原帖由 Tango1997 於 14-1-2016 13:45 發表
禾都成日同D女互插架啦.不過禾地用其他部位啫.
作者: FBC1    時間: 14-1-2016 16:34

引用:
原帖由 cyl198911 於 14-1-2016 14:55 發表
師兄你年紀都...
作者: rho837    時間: 14-1-2016 16:35

From the movie: Fatal Attraction

(自製對白) 醒你一啲TIPS! 你下次去"叫雞"咪唔會俾女插囉!

作者: FBC1    時間: 14-1-2016 16:41

引用:
原帖由 rho837 於 14-1-2016 16:35 發表
From the movie: Fatal Attraction

(自製對白) 醒你一啲TIPS! 你下次去"叫雞"咪唔會俾女插囉!
嘿嘿....
作者: FBC1    時間: 14-1-2016 16:44

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-1-2016 15:06 發表

互插係咁插既咩
蘇司富你貴為司富,當然係插人多啦,無幾何被人插呢?
作者: FBC1    時間: 14-1-2016 16:47

被插在一晚先去醫院,個男人都好堅硬.
作者: rho837    時間: 14-1-2016 17:49

引用:
原帖由 JFCP 於 14-1-2016 12:54 發表
桃花劫!!!
男人都係唔好亂食野!!
以前一個經歷.

舊公司會計部一名女(29歲育有一仔以緍C9-樣子唔咪靚但白滑有身材)同事, 大家工作上相處左幾年, 因為多時大家要book細會議室一齊對數, 大家見面時間耐左睇順眼就乜都講.....她由講其他女同事慢慢加啲鹹濕字眼引我注意! 一段時間後見到她及聞到從她身上出的香水味就搞到自己有小小硬! 感覺到她想乜我.......! 有次條TEAM要星期日翻公司做OT埋手尾因星期二公眾假期有好多同時放年假, 她又一齊回公司幫手入埋啲數出埋報表.......大家完工後離開時我是最後一個走, 因要等信傞來收文件是期一早早上大陸. 搞店後我以為所有人走哂就息燈開Alarm走人! 落下一層OFFICE見到會計房着燈就行去順手息埋, 一入門就見到她! 之前OT時穿一件過長裙但現穿一條熱褲及半露腰衫仔, 原來她知我等信差所以等我! 我即時硬哂想住今次死得俾佢食硬! 我落車場拿車她由停車場𨋢堂出後門等我車上, 一上車就問我大家得兩粒鐘想去邊到開波! 咁突然! 我唔知去邊到好.......不如去酒店開房? 咁去邊間好? 官塘區馬路塞車.......搞左一輪得翻一個鐘時間.......由突然好硬的一刻慢慢COOL-DOWN了, 女同事乜COOL-DOWN了! 我突然心想係度食但唔好係度㢌.......! 跟着我話今次太突然冇凖備不如改去飲野, 她跟着也認同重話係囉唔好係你架車度搞! 一陣你車屋企人去食飯實知到! 今次後她多時有再暗示要.......! 但之後心有不安覺得會有手尾! 閃人.......
作者: tinyau1134    時間: 14-1-2016 18:15

6 刀輕傷 避曬重要器官
最後一刀吉要害
作者: FBC1    時間: 14-1-2016 19:01

引用:
原帖由 rho837 於 14-1-2016 17:49 發表

以前一個經歷.

舊公司會計部一名女(29歲育有一仔以緍C9-樣子唔咪靚但白滑有身材)同事, 大家工作上相處左幾年, 因為多時大家要book細會議室一齊對數, 大家見面時間耐左睇順眼就乜都講.....她由講其他女同 ...
師兄你...有食唔食,罪大恶極.
人來...拖出去
作者: gtoray    時間: 14-1-2016 19:55

引用:
原帖由 rho837 於 14-1-2016 17:49 發表

以前一個經歷.

舊公司會計部一名女(29歲育有一仔以緍C9-樣子唔咪靚但白滑有身材)同事, 大家工作上相處左幾年, 因為多時大家要book細會議室一齊對數, 大家見面時間耐左睇順眼就乜都講.....她由講其他女同 ...
咸濕波士俏秘書~
作者: 0o0p    時間: 14-1-2016 20:30

引用:
原帖由 louisli 於 14-1-2016 12:51 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=v8aoPOqCofU
搵唔到原片添
https://youtu.be/nAdniWncWu4
作者: Tango1997    時間: 14-1-2016 20:32

引用:

以前一個經歷.

表哥的下場。。。2
作者: sovietarmy2012    時間: 14-1-2016 21:17

引用:
原帖由 0o0p 於 14-1-2016 20:30 發表

https://www.youtube.com/watch?v=dDwSuc5-SPA

作者: 051039    時間: 14-1-2016 22:27

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-1-2016 21:17 發表

https://www.youtube.com/watch?v=dDwSuc5-SPA

好L嘈好L煩呀
作者: FBC1    時間: 14-1-2016 22:54

引用:
原帖由 0o0p 於 14-1-2016 20:30 發表

救命...
作者: Tango1997    時間: 14-1-2016 23:12

哈。。。。。
作者: cyl198911    時間: 15-1-2016 00:05

引用:
原帖由 FBC1 於 14-1-2016 16:34 發表

師兄你年紀都...
NO啦,我睇書多姐,我係隻努力爬試圖爬上岸既80後
真係唔記得意大利冇首相,唔該師兄
作者: FBC1    時間: 15-1-2016 10:27

引用:
原帖由 cyl198911 於 15-1-2016 00:05 發表

NO啦,我睇書多姐,我係隻努力爬試圖爬上岸既80後
真係唔記得意大利冇首相,唔該師兄
師兄努力.
作者: FBC1    時間: 15-1-2016 11:16

引用:
莫羅條屍經檢驗後,意大利警方發現被射殺時莫羅無被挷住並曾用手擋子弹,手掌有弹孔.呢单野當年轟動欧洲.

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0