標題: 教你潮物提升2016年運氣 [打印本頁]

作者: reniless    時間: 27-1-2016 15:59     標題: 教你潮物提升2016年運氣

2015 大家過得如何呢,開開心心當然好,但如果過得不太開心的話也不緊要,因為猴年快到了,相信大家會為新一年作好準備,迎接新一年新的開始。今次等我教教大家2016 十二生肖之潮流催運法寶,好等大家事事順利之除也可以打扮得型·靚·正!
https://hk.mobi.yahoo.com/style/ ... 4%E9%81%8B%E6%B0%A3
---
幸運物:vintage copper pocket watch
笠大神
懷舊懷錶邊樹有得買
最緊要平
作者: Sophi_hk    時間: 27-1-2016 16:01

淘X果d復古風蘇聯style懷錶好平ja ma~
作者: Tango1997    時間: 27-1-2016 16:07

引用:
原帖由 reniless 於 27-1-2016 15:59 發表
2015 大家過得如何呢,開開心心當然好,但如果過得不太開心的話也不緊要,因為猴年快到了,相信大家會為新一年作好準備,迎接新一年新的開始。今次等我教教大家2016 十二生肖之潮流催運法寶,好等大家事事順利之除也 ...
你平既範圍指標係乜先?
100蚊七隻定100萬一隻先?
作者: reniless    時間: 27-1-2016 16:14

引用:
原帖由 Tango1997 於 27-1-2016 16:07 發表

你平既範圍指標係乜先?
100蚊七隻定100萬一隻先?
梗係幾百蚊港幣嗰種啦。
作者: loveless    時間: 27-1-2016 17:51

教你潮物提升2016年運氣:
P90 GBB
作者: loveless    時間: 27-1-2016 17:55

引用:
原帖由 reniless 於 27-1-2016 16:14 發表

梗係幾百蚊港幣嗰種啦。
eDay UK
作者: reniless    時間: 27-1-2016 18:14

引用:
原帖由 loveless 於 27-1-2016 17:55 發表

eDay UK
先搵套懷舊老西再搵懷錶。
作者: rho837    時間: 27-1-2016 19:06

ebay old swiss made watches

假都唔掔要! 幾舊水有找! 平成咁! 收唔到件貨都值得一試!
作者: sovietarmy2012    時間: 27-1-2016 19:26

引用:
原帖由 reniless 於 27-1-2016 15:59 發表
2015 大家過得如何呢,開開心心當然好,但如果過得不太開心的話也不緊要,因為猴年快到了,相信大家會為新一年作好準備,迎接新一年新的開始。今次等我教教大家2016 十二生肖之潮流催運法寶,好等大家事事順利之除也 ...
鴨記有D一舊水石英既
作者: reniless    時間: 29-1-2016 00:17

舊年年尾先誓神劈願話唔再買西裝褸唔再入坑,
但年頭未過又搵藉口買咗兩件單西。
---
今年去老虎鄉下過新年,
新年老虎有個外甥女出閣,
我慣例一個記念場合一件新衣服,
揀了件低調得不可能再低調的非結構西裝外套。
---
西裝無里布+拿波里公主膊=一件造壞了的西裝

圖片附件: IMG_20160128_235514.jpg (29-1-2016 00:17, 31.07 KB) / 該附件被下載次數 167

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0