標題: 小朋友喊足4個站 「軍佬」爆Seed怒吼 [打印本頁]

作者: sovietarmy2012    時間: 12-2-2016 21:12     標題: 小朋友喊足4個站 「軍佬」爆Seed怒吼

http://hk.apple.nextmedia.com/re ... 204/54724211?top=4h

家下大6父母太縱細路 ,個男人罵細路又係無厘頭
作者: 蛇    時間: 12-2-2016 21:42

你有壓力我有壓力
作者: sovietarmy2012    時間: 12-2-2016 22:05

小朋友喊叫玩係好煩的
作者: reniless    時間: 12-2-2016 22:42

嗰軍佬有病就睇醫生啦!
作者: Hamlet    時間: 12-2-2016 23:39

細既就話未定性,但個大既都o甘……不過條片我一直有個疑問,點解個男人搖架BB車時候個女人反應o甘遲鈍?有人敢照樣搞我個女都唔會話俾佢舞幾野先話有反應……
作者: reniless    時間: 12-2-2016 23:48

引用:
原帖由 Hamlet 於 12-2-2016 23:39 發表
細既就話未定性,但個大既都o甘……不過條片我一直有個疑問,點解個男人搖架BB車時候個女人反應o甘遲鈍?有人敢照樣搞我個女都唔會話俾佢舞幾野先話有反應……
遇著我,佢未過到嚟已經喝停佢,佢一有動作我就出手,假動作都照砌佢。
作者: Hamlet    時間: 13-2-2016 00:02

引用:
原帖由 reniless 於 12-2-2016 23:48 發表

遇著我,佢未過到已經喝停佢,佢一有動作我就出手,假動作都照砌佢。
陰謀論D講……條片有D假,特登請臨記拍既?
作者: reniless    時間: 13-2-2016 00:15

引用:
原帖由 Hamlet 於 13-2-2016 00:02 發表

亦可以話借b,唔係母子關係。
作者: reniless    時間: 13-2-2016 00:19

見到個傻佬發癲,但成個車廂無人按緊急求助制,香港都係玩L完。

作者: kornhill401    時間: 13-2-2016 01:03

我覺得現在的父母.都不願意抱抱自己的小孩子 Thx for sharing
作者: gtoray    時間: 13-2-2016 01:10

男既過份左,女既無曬乎
有時小朋友失控,父母都未必搞得掂, 又未必關管教事
作者: sovietarmy2012    時間: 13-2-2016 01:18

引用:
原帖由 Hamlet 於 13-2-2016 00:02 發表

係喎,點解部手機羅正哂位拍左咁耐,佢話單野有四個火車站咁長,估計機主係喊左第二個站先泥花生拍,咁都拍左好長時間然後咁啱俾佢捕捉到

女人反應又出奇冷靜

作者: Lolanto    時間: 13-2-2016 09:40

正所謂動口不動手
撲埋去咪仲嚇親個細路
最瘀皮係人地老媽出聲就縮

作者: FBC1    時間: 13-2-2016 10:56

引用:
原帖由 Hamlet 於 12-2-2016 23:39 發表
X2
作者: sovietarmy2012    時間: 13-2-2016 12:01

【太陽報專訊】【本報訊】抱打不平退休教師遭報復,捱洋漢西洋拳險爆眼。前日在銅鑼灣中央圖書館曾因管教小童問題與菲籍女子發生爭拗,昨晨雙方再在圖書館狹路相逢,與菲女同行的洋漢突然襲擊事主,施以連環勾拳將退休教師打致眼鏡飛甩及眼部瘀腫,洋漢逞兇後與菲女逃去,事主報警送院。

洋兇徒拖菲女三童逃

現場高士威道香港中央圖書館,姓李事主(五十歲)為退休中學教師。據悉,前日李在圖書管悠閒閱讀時,有男童在樓梯攀爬走動,李擔心會發生意外,連忙上前勸喻與男童同行的菲律賓籍女子,惟反惹來對方怒罵,職員睹狀上前調解了事。

至昨晨九時許,李再到圖書館等候開門時,菲女亦與金髮洋漢帶同三名小童到來,李不以為然,豈料,洋漢突然撲前,不由分說向李施襲,李猝不及防,慘遭連環勾拳重擊,眼鏡飛脫,右眼紅腫受傷,洋漢行兇後立即與菲女等人迅速逃去,李負傷報警,警方到場將他送院治理,案件列襲擊致造成身體傷害處理。據李表示,他愛抱打不平,不會受今次事件影響,日後再遇不平事,也不會選擇沉默。
作者: rho837    時間: 13-2-2016 13:52

社會問題!
作者: Tango1997    時間: 13-2-2016 15:27

德軍。。。。精神病
作者: Lolanto    時間: 13-2-2016 21:22

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-2-2016 12:01 發表
【太陽報專訊】【本報訊】抱打不平退休教師遭報復,捱洋漢西洋拳險爆眼。前日在銅鑼灣中央圖書館曾因管教小童問題與菲籍女子發生爭拗,昨晨雙方再在圖書館狹路相逢,與菲女同行的洋漢突然襲擊事主,施以連環勾拳將退 ...
國際標準
作者: Lolanto    時間: 13-2-2016 21:23

引用:
原帖由 rho837 於 13-2-2016 13:52 發表
社會問題!
政府嘅錯
作者: reniless    時間: 15-2-2016 01:46

【網上熱話】小童港鐵座位亂踩 媽媽護短 乘客大罵「細路大X晒呀」獲網民力撐
http://m.mingpao.com/ins/instant ... 00001/1454315473698
伍家謙在文末說「好多粗口,但言之成理」。
有不少網民大讚金毛先生做得好,「仗義每多屠狗輩」。
---
又係遇到個專恰婦孺癲佬,對住比自己弱小嘅人粗口橫飛問候人全家咁可以叫做言之成理,咁都叫仗義。香港地真係有病退化中,好快玩L完

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0