標題: CLANNAD真人化....!!??? [打印本頁]

作者: ZaMaR    時間: 22-11-2007 12:31     標題: CLANNAD真人化....!!???

一定係幫m記賣廣告...嗯嗯...一定係....(點頭

作者: 阿芝    時間: 22-11-2007 13:20

甲由呀~~~~~XDDD

令我想起"阿倍野魔法商店街=v="
作者: adrianyahk    時間: 22-11-2007 16:09

咸片!?
作者: Paul    時間: 22-11-2007 17:11

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-11-2007 16:09 發表
咸片!?
我估都係

爸爸和男同學一起玩......

作者: ZaMaR    時間: 22-11-2007 18:05

已知係TMA出品既咸片....
(好似話之前真人+咸片化既涼宮,Fate/stay night,lucky star,Lozen Maiden等等都係呢間出)

另送上真人化的糟糕星............
有好心理準備先點入去...雖然個樣唔係話好怪獸...畢竟人家是拍AV的...
但是....我不成認這是此方...
http://aycu02.webshots.com/image/32281/2001299452310604763_rs.jpg
作者: HunterX    時間: 22-11-2007 18:50

果兩束頭髮真係無敵.............
作者: attacker2006    時間: 22-11-2007 22:23

扮渚老逗果個係咪之前係涼宮扮古泉果個人
作者: attacker2006    時間: 22-11-2007 22:35

引用:
原帖由 ZaMaR 於 22-11-2007 18:05 發表
已知係TMA出品既咸片....
(好似話之前真人+咸片化既涼宮,Fate/stay night,lucky star,Lozen Maiden等等都係呢間出)

另送上真人化的糟糕星............
有好心理準備先點入去...雖然個樣唔係話好怪獸...畢 ...

係d luckystar產品堆入面都發現相同嘅東東
作者: adrianyahk    時間: 22-11-2007 23:18

引用:
原帖由 attacker2006 於 22-11-2007 22:35 發表

係d luckystar產品堆入面都發現相同嘅東東
會發生意外....某惡搞既lucky star同人中既小司...
作者: WAIKO01    時間: 23-11-2007 03:16

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-11-2007 23:18 發表

會發生意外....某惡搞既lucky star同人中既小司...
什麼意思?

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0