標題: 馬記 M40A5 內構有圖 [打印本頁]

作者: Ben_9413    時間: 13-12-2016 16:27     標題: 馬記 M40A5 內構有圖

Source: http://echigokuko.militaryblog.jp/e819096.html

火控

45度司牙...

上彈

都係L型彈軌...
作者: Ben_9413    時間: 13-12-2016 16:33

Google 翻譯:

(粗粗地食住先)

股票 = stock
雜誌 = Mag
被解僱 = fired  

“主要功能”

對應於室內和室外的大無畏黑貓股份,增強了偽裝效果在工廠很多位置O.D.(橄欖色)股票,型號最多的兩個版本。

麥克米倫是股票型:樹脂股票,追求外形和現實的質地與實際測量結果。柚木件庫存後,可以左右更換正版以及上下調整螺絲。

它還配備了蝙蝠板四墊片厚度發生變化,就可以使設置,以適應射手的體質。

是的逼真再現大規模的外觀:外桶和砲口制退器,接收器,安裝底座,例如,在非股票的主要部分採用了金屬材質,即使是在質地和遊戲中使用實現安心的剛性,如真實的。

是可靠和快捷的操作:配備和指標可以看出是否一目了然螺栓操作,將拉機柄鎖機制,以防止拉機柄錯誤操作。此外,它縮短了螺栓行程68毫米,可以操縱準確快速的螺栓。

ま_BB負載系統:配備有子彈輸送機構的BB負荷系統再現逼真雜誌的位置。雜誌中的非連接,並且在安裝的空盒子的時間,工作的不進行奧多摩的安全機構的腔室。

是觸發系統:用於扣動扳機到一個易於理解的中間薄紗釋放位置(BB子彈的位置被解僱),添加驅動器。此外,觸發的重量和行程距離可以根據自己的喜好進行調整。

是安裝底座設備:除了安裝底座光部位,標準的設備配件安裝也是M40A5的一個特點。對應寬度20毫米(皮卡汀尼標準)各種選裝件可以安裝。 現實的雜誌是新聞整理:武器和35號鏡頭,它配備了採用由鋼板沖壓的真正類似外殼雜誌。

作者: Dave    時間: 14-12-2016 10:16

等多10 日8 日直接拆解啦
作者: dogjumpjump    時間: 14-12-2016 11:03

引用:
原帖由 Dave 於 14-12-2016 10:16 發表
等多10 日8 日直接拆解啦
我會再等多幾個月, 等埋D補品同"先背"改好力再評估下買唔買得過
作者: ayaka    時間: 14-12-2016 12:36

見到輸卵管就驚
作者: Dave    時間: 14-12-2016 12:39

支槍應該冇輸L 管,果個是彈匣內部來的
作者: ayaka    時間: 14-12-2016 13:24     標題: 回覆 6# 的帖子

唔會呱, 隻匣咁後, 唔用輸卵管個缸要好短至得, 似AS01
作者: loveless    時間: 14-12-2016 14:06

引用:
原帖由 ayaka 於 14-12-2016 12:36 發表
見到輸卵管就驚
cha cha 樂器
作者: Dave    時間: 15-12-2016 10:24

而家名腸次世代scar 59800 日元賣 3100
呢支 42800 即係 scar 7 折,
換算為 2200 hkd ,其實又唔算貴,
ares m40 脫缸bolt 初出時2350 ,vfc 斷柄bolt 又係差不多價,同樣價格買支日本仔不為過也。
係煩唔知火力易唔易加,加左又會否好似vsr 咁打幾百發就滑牙... 未知之數。

價格方面,一支vsr 1300 加條頂骨都1450 了...
而家加750 蚊跟m40a5 托,火帽,三面骨,頂骨,金屬彈匣.. 算係咁..
如果寫完稿1 月前後有空時,寫番 d 手拉狙開箱文供大家享用..
或者srs ( + fast hop 未出 ),或者as01 ,或者marui m40a5... 空頭支票

作者: Ben_9413    時間: 15-12-2016 10:39

引用:
原帖由 Dave 於 2016-12-15 10:24 發表
而家名腸次世代scar 59800 日元賣 3100
呢支 42800 即係 scar 7 折,
換算為 2200 hkd ,其實又唔算貴,
ares m40 脫缸bolt 初出時2350 ,vfc 斷柄bolt 又係差不多價,同樣價格買支日本仔不為過也。
係煩唔知火 ...
我就係睇中佢D o野叫齊, 幾廿碎玩stock look真的無時間左執右執

Ps.  o吾好走數, 無你o地D好文我驚o尼度都摺埋 (touch wood)
作者: Dave    時間: 15-12-2016 10:41

引用:
原帖由 Ben_9413 於 15-12-2016 10:39 發表

我就係睇中佢D o野叫齊, 幾廿碎玩stock look真的無時間左執右執

Ps.  o吾好走數, 無你o地D好文我驚o尼度都摺埋 (touch wood)
我份人... 無諗住做既野係題都唔會題

數一定找,岩岩買左支馬記十歲PPK 文具槍寫住先

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0