標題: 港女2017 - 高潮同尺數卦鈎 [打印本頁]

作者: rho837    時間: 18-2-2017 18:05     標題: 港女2017 - 高潮同尺數卦鈎

http://hk.dv.nextmedia.com/actio ... 30622392.1479521083

港女進化! 又一金句!
作者: peter195    時間: 18-2-2017 19:08

算啦!

收錢背對白,嫁得出應還神
作者: jn_jona    時間: 18-2-2017 19:57

聽到呢句 我諗起既第一個詞語就係:臭雞
作者: reniless    時間: 18-2-2017 23:10

唔講港女高唔高潮,香港樓面積確實很細。
喺大陸樓盤信息三百尺叫套房,五百尺唔敢叫兩房,會強調是小兩房,到七百尺先會叫做兩房。而香港七百尺就會死間爛間咁,間足三房兩廁,嗰廳真係擺得飯枱疏化電視櫃嚟都冇位企。
作者: nec338    時間: 19-2-2017 00:47

有樓有高潮唔係唔得
同叫雞一樣姐
但我只想問句佢值唔值呢個價先
香港一個單位起碼要400個以上
400個有好多(服務)加路波
佢得唔得阿
作者: rho837    時間: 19-2-2017 02:13

現今世界有高超級整䆟/美容/收身/健身醫學科技!

隻隻Ow-Wo(豬西火雞)個殼都可以後天人工美女化!

想得到個位臭Hee個殼(Body)既代價係附出一層樓!

如果我有一層2400尺連兩個車位既住宅物業! 我洗唔洗送俾條臭Hee! 我留給俾下一代! 再出租得來既錢用一半去叫Kee! 一星期兩次撳隻高質素強國Kee, 及一星期三次撳劑劏蛇! 一個月$16,000.00; 一年$196,000.00; 十年至$2,000,000.00! 為一不同就係啲Kee永遠係30歲以下! 唔會煩你! 層樓係你又收到租!

叫班貪Hee! 醒來面對現實!

作者: banshiu    時間: 19-2-2017 09:55

佢真係未見過世面,洗理你有冇高潮!
作者: sovietarmy2012    時間: 19-2-2017 11:04

電視台每次都找到呢D人辦開誠報公,真厲害!
作者: Dave    時間: 19-2-2017 12:09

應都是做妹讀爆稿,但我亦相信好多香港女係將「有樓」列做潛在條件,雖然口不說
作者: kornhill401    時間: 19-2-2017 13:11

叫佢找阿..流生..問問,值不值呢個價錢 Thx for sharing
作者: rho837    時間: 19-2-2017 15:46

http://hk.dv.nextmedia.com/actio ... 30622392.1479521083

就係呢條想搞收視既臭Hee!
作者: rho837    時間: 19-2-2017 15:51

MK妺想扮上菜"用美色去千"麻甩佬千尺樓! 樣又唔咪明星姐仔look及底鳩能! 最多值三千過夜! 食屎啦!
作者: gtoray    時間: 19-2-2017 16:49

咁激動做乜,唔通......
作者: rho837    時間: 19-2-2017 17:34

引用:
原帖由 gtoray 於 19-2-2017 16:49 發表
咁激動做乜,唔通......
男人做生做死至得個啲啲! 呢啲女想瞓向床上叫兩聲就發逹! 唔公平!
作者: sovietarmy2012    時間: 19-2-2017 18:19

咁激動做乜x2
作者: gtoray    時間: 19-2-2017 21:35

引用:
原帖由 rho837 於 19-2-2017 17:34 發表

男人做生做死至得個啲啲! 呢啲女想瞓向床上叫兩聲就發逹! 唔公平!
男人都可以食軟飯架喎
咁呢個地球梗有大把好似R兄你咁事業有成又視女人如玩物既人生勝利組
有求有供je
作者: Dave    時間: 19-2-2017 21:52

引用:
原帖由 rho837 於 19-2-2017 17:34 發表

D女只要五官端正,有奶又肯露既肯定兩餐唔憂
作者: sovietarmy2012    時間: 19-2-2017 22:54

引用:

標甘既價未必有人要呢...
作者: peter195    時間: 20-2-2017 01:56

有二千呎樓的男人會選靚女定動物返去搞高潮?
有時學識自量再叫價,叫錯價後減價都未必有人要
作者: 48191    時間: 20-2-2017 02:05

作者: 48191    時間: 20-2-2017 02:06

喜歡不?
引用:
原帖由 jn_jona 於 18-2-2017 19:57 發表
聽到呢句 我諗起既第一個詞語就係:臭雞

作者: jn_jona    時間: 20-2-2017 02:47

引用:
原帖由 48191 於 20-2-2017 02:06 發表
喜歡不?
我偶像
好想比佢瘋狂咁鬧
作者: 2slow    時間: 20-2-2017 09:23

引用:
原帖由 rho837 於 19-2-2017 15:51 發表

MK妺想扮上菜"用美色去千"麻甩佬千尺樓! 樣又唔咪明星姐仔look及底鳩能! 最多值三千過夜! 食屎啦 ...
哇~ 果副專容....個鞋抽下巴
真係膠都費時比
作者: rho837    時間: 20-2-2017 10:05

引用:
原帖由 gtoray 於 19-2-2017 21:35 發表

男人都可以食軟飯架喎
咁呢個地球梗有大把好似R兄你咁事業有成又視女人如玩物既人生勝利組
有求有供je
呀公! 講呢啲! 吹到咁大!

只係覺得啲歪風氣越來越嚴重有公開及年輕化認命做二奶小三一咁款!

當年懷疑有啲女同事都係同BOSS上床上位, 但係都要兩方面落苦工做事! 唔同現在! 我怕下一化重激!
作者: 48191    時間: 20-2-2017 10:39

叫佢坐枱我都搵媽咪彈鐘啦大佬......
引用:
原帖由 2slow 於 20-2-2017 09:23 發表

哇~ 果副專容....個鞋抽下巴
真係膠都費時比

作者: 辰料戍    時間: 20-2-2017 13:41

咁唔好討既角色都接黎做依家巿道真係差
作者: gtoray    時間: 20-2-2017 14:37

引用:
原帖由 rho837 於 20-2-2017 10:05 發表

只係覺得啲歪風氣越來越嚴重有公開及年輕化認命做二奶小三一咁款!

當年懷疑有啲女同事都係同BOSS上床上位, 但係都要兩方面落苦工做事! 唔同現在!  ...
你又諗下喎
無咁既女人, 你地班老細又邊有女玩呢?
唔通純情少女, 鄰家女孩咩又會比你玩咩?
作者: Kwind    時間: 20-2-2017 17:21

引用:
原帖由 rho837 於 20-2-2017 10:05 發表

當年懷疑有啲女同事都係同BOSS上床上位, 但係都要兩方面落苦工做事! 唔同現在!  ...
其實已經年輕化左好耐...唔少讀緊書已經做媛X

對佢地呢類女仔黎講...訓兩訓就話有錢收...仲要收唔少...第日讀完書出黎仲邊捱到日日返10個8個鐘工

再講亦唔少女仔對炫耀後被捧到上天係零抵抗力...最簡單睇執圖可以執到第2個人黎都仲可以認係自己已經知

講真...現今世代...有幾多個真係屋企飯都冇得開所以要做呢D野啦...多數係要黎買奢侈品/炫耀多

曾經網上睇過一個POST...講外國自從FB呢類社交平台出現後帶來既影響

訪問入面大部份有長期上開FB既小朋友感覺唔開心..原因係經常見到FB內朋友既炫耀

而在FB內得到LIKE遠比父母親人讚美來得開心...所以師兄話怕下一代會仲激...其實都唔洗怕...因為一定會

作者: sovietarmy2012    時間: 20-2-2017 18:34

引用:

呢股歪風對你無壞wor,你都上岸咯

同BOSS上床仲要落苦工做事,咁上床就吾係為上位....為興趣啦
作者: sovietarmy2012    時間: 20-2-2017 18:40

要一個五官標緻身材不錯識得著下衫又要欣賞D前途未卜既日捱夜捱為人正直放工返屋企打機的樣貌普通適婚男子既女青年,仲要以苦為樂咁迫當房住公屋,係咪更難出現呢
作者: 48191    時間: 20-2-2017 19:22

睇呢個:
https://www.facebook.com/100most/videos/1138475366280109/
引用:
原帖由 jn_jona 於 20-2-2017 02:47 發表

我偶像
好想比佢瘋狂咁鬧

作者: 2slow    時間: 21-2-2017 09:08

跟本就係雞一隻

作者: Dave    時間: 21-2-2017 10:02

引用:
原帖由 2slow 於 21-2-2017 09:08 發表
跟本就係雞一隻

https://na.cx/i/6W90yu ...
2 slow 兄係唔係呢d 相?

https://m.facebook.com/MissAngelC/posts/10153842581324159

早餐時有人send 比我攪到我要係碗丁面度執番部手機

唔睇字真心以為shemale
作者: 2slow    時間: 21-2-2017 11:20

引用:
原帖由 Dave 於 21-2-2017 10:02 發表

2 slow 兄係唔係呢d 相?

https://m.facebook.com/MissAngelC/posts/10153842581324159

早餐時有人send 比我攪到我要係碗丁面度執番部手機

唔睇字真心以為shemale
係~ 膠登原po....
救命呀
作者: loveless    時間: 21-2-2017 11:57

浴缸o個張好似低成本恐怖片,即係通常第4女配角入浴被捅幾十刀成缸血o個幕戲。
.....又或者佢只係模擬緊M到.
作者: kornhill401    時間: 21-2-2017 12:34

個樣都幾似女主角咁 Thx for sharing
作者: Dave    時間: 21-2-2017 12:36

引用:
原帖由 loveless 於 21-2-2017 11:57 發表
浴缸o個張好似低成本恐怖片,即係通常第4女配角入浴被捅幾十刀成缸血o個幕戲。
.....又或者佢只係模擬緊M到.
藝術既野..
作者: sovietarmy2012    時間: 21-2-2017 12:42

浴缸割脈女郎係2000呎?充其量1000呎,,,如果真係佢影埋D咁相,500呎盡!

趙細爭點會同佢瞓呀,打下乒乓波咋。
作者: horenhim    時間: 21-2-2017 14:34

香港人最中意呢D低級炒作, 然後指住條女(演員)評頭品足, D閃卡又唔閃. TVB都係少睇為妙
作者: loveless    時間: 21-2-2017 14:40

引用:
原帖由 horenhim 於 21-2-2017 14:34 發表
香港人最中意呢D低級炒作, 然後指住條女(演員)評頭品足, D閃卡又唔閃. TVB都係少睇為妙
我好佩服岑應O架:Y:
作者: Kwind    時間: 21-2-2017 15:04

引用:
原帖由 2slow 於 21-2-2017 11:20 發表

係~ 膠登原po....
救命呀
我只可以用驚嚇黎形容

我呢D冇藝術細胞既人真係唔識欣賞
作者: Kwind    時間: 21-2-2017 15:06

引用:
原帖由 horenhim 於 21-2-2017 14:34 發表
已經N年冇睇TBB...奈何FB都係咁彈出黎
作者: jn_jona    時間: 21-2-2017 15:28

引用:
係唔明白咁醜既角色都有人做 而大眾普遍都唔知你係做緊戲
係街見到都指手劃腳
呢個都未算極品 草105%果個先係
作者: rho837    時間: 21-2-2017 15:34

作者: jn_jona    時間: 21-2-2017 16:02

引用:
原帖由 48191 於 20-2-2017 19:22 發表
睇呢個:
https://www.facebook.com/100most/videos/1138475366280109/
睇左
Tbb欠佢一個獎
作者: 48191    時間: 21-2-2017 19:19

佢老人家以前係TBB力捧的小生之一,奈何TBB之後又捧一堆靚仔靚女出嚟,佢就淡出了。今日㗎吳生,靠演技已博得掌聲,何需靠樣搵食?
引用:
原帖由 jn_jona 於 21-2-2017 16:02 發表

睇左
Tbb欠佢一個獎

作者: Tango1997    時間: 21-2-2017 19:54

格退
作者: jn_jona    時間: 21-2-2017 20:23

引用:
原帖由 48191 於 21-2-2017 19:19 發表
佢老人家以前係TBB力捧的小生之一,奈何TBB之後又捧一堆靚仔靚女出嚟,佢就淡出了。今日㗎吳生,靠演技已博得掌聲,何需靠樣搵食?
一個人一年救兩套劇 演技少d都唔得
我好耐冇睇電視 都上mytv 睇佢
作者: 48191    時間: 21-2-2017 20:59

一句臭雞,加上面容扭曲,已經勁過當年長坂坡上的張飛!
引用:
原帖由 jn_jona 於 21-2-2017 20:23 發表

一個人一年救兩套劇 演技少d都唔得
我好耐冇睇電視 都上mytv 睇佢

作者: jn_jona    時間: 21-2-2017 22:09

引用:
原帖由 48191 於 21-2-2017 20:59 發表
一句臭雞,加上面容扭曲,已經勁過當年長坂坡上的張飛!
但佢又唔係黎耀祥連珠發炮式 不溫不火岩岩好
臭雞呢個詞語亦十分好用
作者: gtoray    時間: 21-2-2017 22:44

嘩,我DLLM
個咩有樓萬事足既節目,LLM
香港樓價已經痴根,依家搞埋d咁既節目洗你腦
真係慌死你班香港人唔死咁銀樣

作者: sovietarmy2012    時間: 21-2-2017 22:48

抽離一下啦
作者: ethanwch    時間: 21-2-2017 23:28

價值觀 completely wrong.
作者: gtoray    時間: 21-2-2017 23:56

條友講到過左10年$50/日既生活
無朋友無社交無娛樂
換黎一個單位好L值得咁話

呢D咁既節目其實真係要禁播, DKLM
作者: 48191    時間: 22-2-2017 00:07

冷靜啲,呢個只係show。不過意識極為不良....
老實講, 冇認真睇TBB一段時間,睇五分鐘都覺得自己浪費咗人生的五分鐘。寧願買多兩隻黑澤明電影DVD睇好過。
引用:
原帖由 gtoray 於 21-2-2017 23:56 發表
條友講到過左10年$50/日既生活
無朋友無社交無娛樂
換黎一個單位好L值得咁話

呢D咁既節目其實真係要禁播, DKLM

作者: sovietarmy2012    時間: 22-2-2017 00:26

1.過左10年$50/日既生活
2.無朋友無社交無娛樂
3.換黎一個單位好L值得咁話

三不信

點解要限死自己係香港發展先,同強迫自己去食一間貴夾難食既餐廳無分別
作者: peter195    時間: 22-2-2017 01:24

這節目太有趣了,找到香港中非正常人能做到的一群
作者: sovietarmy2012    時間: 22-2-2017 02:15

現今香港太多不正常的事和人出現了,有古怪
作者: loveless    時間: 22-2-2017 12:43

認住呢隻應, 收視有保証!
岑應.  
監製、編導、統籌.
由2011年開始, 佢戰無不勝, 充分發揮香港人一路鬧一路睇精神.
《盛女愛作戰》《求愛大作戰》《沒女大翻身》《沒有起跑線》《有樓萬事足》

圖片附件: 32-a.jpg (22-2-2017 12:43, 71.52 KB) / 該附件被下載次數 117

作者: loveless    時間: 22-2-2017 13:05

童話中每隻怪獸都有起源, 每個女巫都有故事..
2012年的剪報...
... welcome to the dark side of the force

圖片附件: 2012.jpg (22-2-2017 13:05, 164.79 KB) / 該附件被下載次數 131

作者: Kwind    時間: 23-2-2017 23:16

https://www.youtube.com/watch?v=aNF0DViapq0

神剪接
作者: jn_jona    時間: 23-2-2017 23:33

引用:
原帖由 Kwind 於 23-2-2017 23:16 發表
https://www.youtube.com/watch?v=aNF0DViapq0

神剪接
條女d表情
作者: rho837    時間: 23-2-2017 23:56

呢啲臭西! 面皮厚到嘔!
作者: reniless    時間: 5-3-2017 23:17

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-2-2017 00:26 發表
1.過左10年$50/日既生活
2.無朋友無社交無娛樂
3.換黎一個單位好L值得咁話

三不信

點解要限死自己係香港發展先,同強迫自己去食一間貴夾難食既餐廳無分別
我姐夫係做到上述三項的人,佢一直冇娛樂,最大娛樂係運動,跑步詠春自己玩自己練。
姐夫同我家姐拍拖超過十年,直到儲到錢畀首期買樓先話結婚。我屋企對這門婚事從無要求,買樓結婚都係姐夫自己個人價值觀。
姐夫工作運差廿幾年嚟工資都係好低,一直都係搵萬零係近兩年先破兩萬關口。家姐就廿幾年公務員人工就唔講了,反正夠一家四口生活。
補充,姐夫間屋係兩房單位,買嗰時係佢自己一個人上名。
作者: sovietarmy2012    時間: 6-3-2017 00:53

竟然有案例,但試問有幾人做到....個個都係咁經濟就仆直了

夠一家四口生活,又有樓,穩定就係勝利了
作者: reniless    時間: 6-3-2017 06:38

後部分未講完,不過再講落去就似aa作故仔。
作者: sovietarmy2012    時間: 6-3-2017 12:44

講啦。。。

你D故仔一向都好故仔(但我信)

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0