標題: Chinese Marine VS USMC [打印本頁]

作者: Parachuter    時間: 23-12-2007 06:21     標題: Chinese Marine VS USMC

http://uk.youtube.com/watch?v=bFoWCbQjwXw&feature=related

Is it too high for that USMC?
作者: 積夫    時間: 23-12-2007 10:37

係咪特登留力o架?冇理由真係咁雞丫?
作者: Pvt.King    時間: 23-12-2007 11:46

引用:
原帖由 積夫 於 23-12-2007 10:37 發表
都唔係既,鬥呢d講靈活既野,美佬咁大隻反而好蝕底,你睇要"捐"過個欄杆果野都知啦 美佬咁大份,點都冇中國人咁易過...
作者: keane    時間: 25-12-2007 00:07

比賽 埋身格鬥 先見真章 ,

有無 ( 隻 抽 ) Link 啊 ?   
作者: sheepl    時間: 25-12-2007 11:34

埋身打中國人點都輸身材
呢種比賽唔可以話到整體邊個勁d
作者: cccarlos    時間: 25-12-2007 11:43

you look like a damn clown
作者: Pvt.King    時間: 25-12-2007 12:36

引用:
原帖由 cccarlos 於 25-12-2007 11:43 發表
you look like a damn clown
咁講算"文雅"架啦, 如果冇記者,我諗唔只" damn" 咁簡單
作者: keane    時間: 25-12-2007 16:30

引用:
原帖由 sheepl 於 25-12-2007 11:34 發表
埋身打中國人點都輸身材
呢種比賽唔可以話到整體邊個勁d
" 比賽 " 係揾D精英出黎較量 , 賽後檢討 ,

要知整體邊個勁D , 我估要打完仗就知道嘞 ....

( 中國東三省o既人種身材, 拍得住鬼佬啊 ! 求其揾個東北妹都高過你, 大咪過你 ) ... 純粹個人感想 ...

中國國慶閱兵果批士兵, 平均身高要 1.80米 .

作者: 4jai    時間: 25-12-2007 21:05

引用:
原帖由 積夫 於 23-12-2007 10:37 發表
人地日玩晚玩,班usmc先玩得個幾日....
點都係雞d,正常既

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0