標題: A&K 249一問 [打印本頁]

作者: 狙神    時間: 31-12-2007 22:21     標題: A&K 249一問

如果國狗枝249想換尾頂,氣咀,筒頭係唔係得ca?請問CA 枝249專用鏡咩價到?謝謝
作者: hotwingz00    時間: 1-1-2008 00:00

其實,你拎埋尾頂,氣咀,筒頭出去配就得.唔一定要屍A.三X D零件會平少少同埋多d比你選.
作者: 狙神    時間: 1-1-2008 00:11

引用:
原帖由 hotwingz00 於 1-1-2008 00:00 發表
其實,你拎埋尾頂,氣咀,筒頭出去配就得.唔一定要屍A.三X D零件會平少少同埋多d比你選.
因為我聽人講佢係用番專用尾頂,氣咀同筒頭,唔係行普通2,3代的.
咁支CA專用鏡幾錢呢?同埋個彈箱係唔係有個迷彩袋入住的,有冇得買呢?呢個又幾錢呢?謝謝了
作者: hwtang    時間: 1-1-2008 15:43

我剛剛改完支, 尾頂,氣咀同筒頭用反普通2代就得
而摩打一定要換.

不過我連Gearbox都換埋, AnK 果個信唔過
我自己setting 係:
CA 249 Gearbox    --- 連8mm bearing 價錢都只係$330
System A Turbo motor
CA High speed 斜齒
First bearing 尾頂, 筒頭, 筒芯
Army code 天梯 + 拍頭

用9.6v 1100mAh 都 25+ rof
相信 用9.6v 大電/11.1v LI-PO 會爆到七彩.

乜係CA專用鏡 ??? ELCAN ?? 唔明你講乜

作者: 狙神    時間: 1-1-2008 15:53

引用:
原帖由 hwtang 於 1-1-2008 15:43 發表
而摩打一定要換.

CA 249 Gearbox    --- 連8mm bearing 價錢都只係$330
System A Turbo mot ...
呢枝我唔想做太快,都係做rof 20,最多25,因為唸住長full的,打2面~底中力,唸住用First天梯拍頭氣咀,1000氣筒頭尾頂,齒同啤拎同波箱用番原裝
有枝249專用倍數鏡,好粗個枝呢

作者: hwtang    時間: 1-1-2008 16:10

你指個支係ELCAN.  好似唔平, 我記得三巾出個隻過千

要長full又要2面~底中力....用反佢套齒一定死梗
平平地買套CA加硬平齒啦, 都係百零蚊, 抵玩
同埋一定要換反個motor, marui 1000摩都夠啦, 國9個摩唔多夠力, 太慢.
作者: 槍房總管    時間: 1-1-2008 17:28

我枝改弱到1.3幾 J   返黎1.8J
換了啤呤尾頂   好舊S記摩打
加長電線到彈箱用大電
huopup膠要墊多粒膠入去才正常
睇下又打得幾耐
作者: hotwingz00    時間: 1-1-2008 17:30

marui 1000摩個尾長full 會熱到軟會甩出黎.
System長full好d
作者: 狙神    時間: 1-1-2008 18:31

引用:
原帖由 hwtang 於 1-1-2008 16:10 發表
你指個支係ELCAN.  好似唔平, 我記得三巾出個隻過千

要長full又要2面~底中力....用反佢套齒一定死梗
平平地買套CA加硬平齒啦, 都係百零蚊, 抵玩
同埋一定要換反個motor, marui 1000摩都夠啦, 國9個摩唔多夠 ...
齒我自己有套N年前既S記高扭係到,麼打有吉打快麼,應該唔駛埋波箱吧?
個枝鏡CA既應該會平D,不過唔知幾錢=.=
我個fd話枝249加條260%彈弓都唔會爆波箱wo=.=,佢個波箱其實頂到幾大力?

作者: 槍房總管    時間: 1-1-2008 19:29

我睇第一樣爛係頂住尾頂果個扣
波箱睇落好似幾實淨
260 馬記波箱都打倒好耐
作者: 狙神    時間: 1-1-2008 19:31

引用:
原帖由 槍房總管 於 1-1-2008 19:29 發表
我睇第一樣爛係頂住尾頂果個扣
波箱睇落好似幾實淨
260 馬記波箱都打倒好耐
姐係打260%彈弓內都可以唔駛換波箱?但係,換番2代個D尾頂之後係唔係冇得快換彈弓了?如果真係換ca波箱,fit位嗎,駛唔駛偷位=.=

作者: hwtang    時間: 1-1-2008 22:18

問題係AnK個波箱D料好脆, 重要比起CA波箱有D位係偷jor既.
你底中又要長full我估支持唔到好耐,成個裂開

吉打快麼落係你個setting會浪費jor佢羅, 買過個啦
其他d師兄話systema紅魔鬼唔錯

ca波箱100%fit位, fit到你唔信
內籠隨自己喜好+有時間執執啦

作者: hwtang    時間: 1-1-2008 22:22

引用:
原帖由 槍房總管 於 1-1-2008 17:28 發表
我枝改弱到1.3幾 J   返黎1.8J
換了啤呤尾頂   好舊S記摩打
加長電線到彈箱用大電
huopup膠要墊多粒膠入去才正常
睇下又打得幾耐
hopup膠個"隆"位可以攝一段(正確d係一粒) 仔既車仔線.
車仔線彈性好,又唔太淋 ~~ 正 ~~
作者: 狙神    時間: 1-1-2008 22:51

引用:
原帖由 hwtang 於 1-1-2008 22:18 發表
問題係AnK個波箱D料好脆, 重要比起CA波箱有D位係偷jor既.
你底中又要長full我估支持唔到好耐,成個裂開

吉打快麼落係你個setting會浪費jor佢羅, 買過個啦
其他d師兄話systema紅魔鬼唔錯

ca波箱100%fit位 ...
咁ca個波箱既電制/片個D買時有冇跟埋的,如果就咁一個波箱連埋電制/片個D幾錢的?
作者: hwtang    時間: 1-1-2008 22:56

全部跟埋, 有微動(者係你話既電制), 無電片

個pack裡面有以下面錦多野

作者: 狙神    時間: 2-1-2008 00:00

引用:
原帖由 hwtang 於 1-1-2008 22:56 發表
全部跟埋, 有微動(者係你話既電制), 無電片

個pack裡面有以下面錦多野
$330 for all,咁係唔係組係另外自己買氣咀,筒頭,氣江,拍頭,天梯,尾頂,彈弓同齒,拉橋就得?
作者: hwtang    時間: 2-1-2008 00:11

重有要買 摩打, 防逆齒, 拉橋彈弓 (systemA) 同埋 介子(我用first, 因為有0.1mm)
作者: Kane    時間: 2-1-2008 00:48

介子 first貴
買田宮只是$22
作者: hwtang    時間: 2-1-2008 00:56

$45 ja ma都唔係貴好多
作者: 狙神    時間: 2-1-2008 00:57

引用:
原帖由 hwtang 於 2-1-2008 00:11 發表
重有要買 摩打, 防逆齒, 拉橋彈弓 (systemA) 同埋 介子(我用first, 因為有0.1mm)
防逆齒用2代的,拉橋彈弓有冇分邊隻?
作者: hwtang    時間: 2-1-2008 01:01

只有一款for v2/3, systema一包過的有好多唔同彈弓 gar, 裡面有一條拉橋彈弓
作者: hwtang    時間: 2-1-2008 02:21

係wor你個支249係邊款? para定係MK-II ?
作者: 狙神    時間: 2-1-2008 09:02

引用:
原帖由 hwtang 於 2-1-2008 02:21 發表
para
作者: 狙神    時間: 2-1-2008 09:04

引用:
原帖由 hwtang 於 2-1-2008 02:21 發表
para
作者: 槍房總管    時間: 2-1-2008 20:07

引用:
原帖由 hwtang 於 1-1-2008 22:22 發表

hopup膠個"隆"位可以攝一段(正確d係一粒) 仔既車仔線.
車仔線彈性好,又唔太淋 ~~ 正 ~~
係呀  我加了半條 (半圓)
上旋即刻返曬黎
作者: hwtang    時間: 3-1-2008 01:19

狙神你唔好錦快放gearbox ar...
你未玩過PGC個隻既話...里個大陸box可以羅黎參考d parts點放ar..
重有....如果你CA個BOX有parts跌jor..可以用反lee個box d parts...
作者: 狙神    時間: 3-1-2008 12:14

引用:
原帖由 hwtang 於 3-1-2008 01:19 發表
狙神你唔好錦快放gearbox ar...
你未玩過PGC個隻既話...里個大陸box可以羅黎參考d parts點放ar..
重有....如果你CA個BOX有parts跌jor..可以用反lee個box d parts...
o thz,另外我想問原裝個波箱,係唔係拆後面2條打,拆埋個手格就拎到出黎的?
作者: hwtang    時間: 3-1-2008 12:23

請看:

http://www.combat2000shop.com/co ... 49/sforce-CA249.htm
作者: 狙神    時間: 3-1-2008 12:28

引用:
原帖由 hwtang 於 3-1-2008 12:23 發表
請看:

http://www.combat2000shop.com/co ... 49/sforce-CA249.htm
3Q,但我試過我拆後面下方條野係用介子物體整實的,如果用暴力拆有冇問題,因為佢唔似相中一條銀色扣咁簡單
作者: hwtang    時間: 3-1-2008 12:36

用鉗去拆, 求奇拆一個就夠, 重可以唔要添.
作者: 狙神    時間: 3-1-2008 14:41

引用:
原帖由 hwtang 於 3-1-2008 12:36 發表
用鉗去拆, 求奇拆一個就夠, 重可以唔要添.
拆完唔要,唔怕佢打打下game跌出黎嗎=.=
作者: hwtang    時間: 3-1-2008 14:45

唔怕, 個位好實.....

拆完一個唔要(者係淨番一個)..方便組裝
作者: 狙神    時間: 3-1-2008 17:20

引用:
原帖由 hwtang 於 3-1-2008 14:45 發表
唔怕, 個位好實.....

拆完一個唔要(者係淨番一個)..方便組裝
另外,我見D人話個hopup唔得,要用車仔線整番佢,係點整,有冇相睇下=.=而家轉左用First hopup膠,老鼠屎就係一粒硬膠個隻(一包2粒,一黑一白個隻),唔知得唔得呢?另外,佢可唔可以用9.6/10.8大電的?好似唔夠位咁

作者: hwtang    時間: 3-1-2008 20:32

老鼠屎用一粒仔車仔線代替

大電唔夠為, 除非放係個彈箱裡面..
作者: 狙神    時間: 3-1-2008 20:57

引用:
原帖由 hwtang 於 3-1-2008 20:32 發表
老鼠屎用一粒仔車仔線代替

大電唔夠為, 除非放係個彈箱裡面..
咁如果我放彈箱入面,條電線係番原裝聱控個條彈黃入面走?
作者: hwtang    時間: 4-1-2008 00:46

除你喜歡
作者: 狙神    時間: 4-1-2008 01:46

S記包拉橋彈弓係唔係包埋拉橋彈弓個條野(彈弓扣波箱個條野)?
仲有,CA D啤拎得唔得的,因為我之前買過2次,2次都爆佢D啤鈴=.=
作者: hwtang    時間: 4-1-2008 01:54

S記包拉橋彈弓係唔係包埋拉橋彈弓個條野(彈弓扣波箱個條野)?
係ar一包跟埋好多唔同彈弓gei.

仲有,CA D啤拎得唔得的,因為我之前買過2次,2次都爆佢D啤鈴=.=
唔得,我爆到啤鈴油都標出黎.我都去新填地街啤鈴舖佩jor, 好好多
作者: 狙神    時間: 4-1-2008 03:55

引用:
原帖由 hwtang 於 4-1-2008 01:54 發表
係ar一包跟埋好多唔同彈弓gei.

唔得,我爆到啤鈴油都標出黎.我都去新填地街啤鈴舖 ...
我講個條唔係彈弓仔黎,我見到原裝波箱條拉橋彈弓唔係直接扣全波箱,係扣係一條野上,條野就插入波箱呢條
作者: hwtang    時間: 4-1-2008 10:42

oh...佢有粒screw gar ...短短地. 用佢

圖片附件: 758_pi3_A134M-1(3).jpg (4-1-2008 10:49, 19.16 KB) / 該附件被下載次數 92

作者: 狙神    時間: 4-1-2008 21:56

3Q,枝槍我整好了,PDI120%彈弓夾底中,裂底邊=.=
作者: fai1976    時間: 8-1-2008 06:55

想請教如果係a&k 既m249到用pdi 150彈弓. 改加硬齒同motor , 會唔會都快左. 因為我唔知原身係咩彈弓?
作者: 天道    時間: 8-1-2008 09:24

我試過原身果條好似有M130力
作者: hwtang    時間: 8-1-2008 11:06

引用:
原帖由 fai1976 於 8-1-2008 06:55 發表
想請教如果係a&k 既m249到用pdi 150彈弓. 改加硬齒同motor , 會唔會都快左. 因為我唔知原身係咩彈弓?
射頻要睇好多野
唔係整係彈弓 vs 摩打錦簡單

如果你就錦改一定唔快好多

作者: fai1976    時間: 8-1-2008 22:02     標題: 回覆 #44 hwtang 的帖子

禁請問除左用加摩與及換條弱d既彈弓與用輕既料之外仲有無其他方法?
作者: 槍房總管    時間: 8-1-2008 22:05

引用:
原帖由 天道 於 8-1-2008 09:24 發表
我試過原身果條好似有M130力
應該又冇咁大力
但原裝都有 1.8J
作者: 狙神    時間: 8-1-2008 22:30

今日換番另一條彈弓,2面力,但係用番原裝跟既CA啤鈴整,打8.4v國狗細電都有2X頭rof
作者: hwtang    時間: 8-1-2008 23:18

磨gearbox ...偷輕...加bearing ....用大C數既電...快齒
(適用於<M120 spring)
作者: henryycy8@yahoo    時間: 16-1-2008 15:55

引用:
原帖由 hwtang 於 1-1-2008 15:43 發表
而摩打一定要換.

System A Turbo mot ...
hwtang兄,
想問如果買左A&K 249 para(已經換左systema 6.04管 +systema pop-up膠(加左粒3mm珠仔),用sanyo 1700ma 9.6V, 原本國狗彈弓),

想支野打返快D, 可以點整到? 宜家支野真係好慢, D ROF <10....希望上到around ROF 20,唔洗太快,打兩面力 ....
如果跟你咁整, 就咁換下 motor 同齒 ok ma....??

- CA 249 Gearbox < 唔換問題大唔大 ?
- System A Turbo motor (好貴) < 用GP 快摩 ok ma ?
- CA High speed 斜齒 (唔識set ar) <用 CA High speed 平齒 ok ma ?
- First bearing 尾頂, 筒頭, 筒芯 < 唔換問題大唔大 ?
- Army code 天梯 + 拍頭 < < 唔換問題大唔大 ?

十萬個唔該哂 ~!!!

作者: hwtang    時間: 16-1-2008 23:14

引用:
原帖由 henryycy8@yahoo 於 16-1-2008 15:55 發表

hwtang兄,
想問如果買左A&K 249 para(已經換左systema 6.04管 +systema pop-up膠(孕J),用sanyo 1700ma 9.6V, 原本國狗彈弓),

想支野打返快D, 可以點整到? 宜家支野真係好慢, D ROF <10....希 ...
其實A&K原裝反黎打得慢原因有二:
1. 條國狗彈弓太勁
2. 個國產摩打太慢

基本上我個Setting係偏貴既. 當然可以平d.

- CA 249 Gearbox < 唔換問題大唔大 ?    換ZA Gearbox主要原因係國狗個box用料偏脆. 我怕打快頻定唔順出事

- First bearing 尾頂, 筒頭, 筒芯 < 唔換問題大唔大 ?   問題不太大. 不過國狗249筒芯係全筒. 要換ARM你條管長度既筒芯, 我用363mm 要用first type C筒芯

- Army code 天梯 + 拍頭 < < 唔換問題大唔大 ?   問題不算大, 因為你要求ROF唔高. 不過有係個句國狗用料信唔過  如果你想一勞永逸... Deepfire全鈦齒天梯 ($200) + systema Area1000拍頭 (唔要bearing). 當然, Army code 天梯 + 拍頭一set先係$130

so, 平d而性能差唔多既setting如下 (只供參考)

Setting A:
- ZA 249 Gearbox ($330)
- Guarder 新快摩 ($200頭)  
- ZA 高速平齒 ($16x?)
- First 筒芯
- Army code 天梯 + 拍頭 ($130)
- PDI 130% 彈弓
* Cut 頂齒2齒, 天梯一齒,
想快d就天梯偷輕, Gearbox磨光
想再密氣+回氣更快就拍頭鑽8洞 (armycode拍頭有4洞)

再平D既經濟setting: (當然慢d啦)
- 用反國狗個box
- Marui 1000摩
- ZA 高速平齒 ($16x?)
- First 筒芯
- SystemA M100彈弓
* Cut天梯一齒

作者: hwtang    時間: 16-1-2008 23:21

3mm珠仔邊度有得賣?
作者: surfer_ann    時間: 17-1-2008 01:38     標題: 回覆 #51 hwtang 的帖子

旺角D五金店
作者: 狙神    時間: 17-1-2008 02:03

唔係打快既140%彈弓會唔會穿底?
作者: hwtang    時間: 17-1-2008 10:10

引用:
原帖由 狙神 於 17-1-2008 02:03 發表
唔係打快既140%彈弓會唔會穿底?
會, 唔打快用SYSTEMA M100啦
作者: henryycy8@yahoo    時間: 17-1-2008 10:21

引用:
原帖由 hwtang 於 16-1-2008 23:21 發表
3mm珠仔邊度有得賣?
唔該哂 hwtang 兄 ~!!
Systema M100 大既幾多J 度 ? 我都買左條Systema 1J for 249, 1穿1突 , 國狗原裝彈弓就穿2面, 裂底中.
同埋 Marui 1000摩同 700摩分別係邊 ??

3mm珠仔我響蛇3隔離間模型車鋪買,鋪頭話係鈦金屬, $40,1包/10粒 ,無得1粒粒買....無計....

作者: henryycy8@yahoo    時間: 17-1-2008 10:58

另外,小弟係新手, 想問 cut 天梯1齒 , 係cut A 定 B ar ???

圖片附件: 1a.jpg (17-1-2008 10:58, 29.74 KB) / 該附件被下載次數 55

作者: hwtang    時間: 17-1-2008 12:04

引用:
原帖由 henryycy8@yahoo 於 17-1-2008 10:58 發表
另外,小弟係新手, 想問 cut 天梯1齒 , 係cut A 定 B ar ???
B
作者: hwtang    時間: 17-1-2008 12:11

引用:
原帖由 henryycy8@yahoo 於 17-1-2008 10:21 發表

唔該哂 hwtang 兄 ~!!
Systema M100 大既幾多J 度 ? 我都買左條Systema 1J for 249, 1穿1突 , 國狗原裝彈弓就穿2面, 裂底中.
同埋 Marui 1000摩同 700摩分別係邊 ??
請參考combat 2000,  因為用唔同重量既珠J數都唔同, 加上氣密程度也影響威力.
http://www.combat2000shop.com/co ... e/spring/spring.htm

我以前支TOP改PGC 249都用1J, 不過唔夠力去令天梯回位 (加上天梯係垃圾SYSTEMA紅天梯), 打一場數一場.
so 用m100+ 比較好d.

1000摩個dd轉速, 700摩高dd扭力
作者: 狙神    時間: 17-1-2008 20:56

換左140%彈弓拉唔順,係唔係要換大電/高扭麼先得?
作者: henryycy8@yahoo    時間: 18-1-2008 09:33

唔該哂師兄....

我有個Marui 700 摩響到.....如果1000 同 700 分別不大既話....用marui 700 摩問題大唔大呢 ?

另外,
師兄們知唔知 ZA 隻1200飛細彈壺, 用落國狗249 度 O 唔 ok 呢 ?

作者: hwtang    時間: 18-1-2008 18:28

引用:
原帖由 狙神 於 17-1-2008 20:56 發表
換左140%彈弓拉唔順,係唔係要換大電/高扭麼先得?
你用緊乜野摩打?
引用:
原帖由 henryycy8@yahoo 於 18-1-2008 09:33 發表
唔該哂師兄....

我有個Marui 700 摩響到.....如果1000 同 700 分別不大既話....用marui 700 摩問題大唔大呢 ?

另外,
師兄們知唔知 ZA 隻1200飛細彈壺, 用落國狗249 度 O 唔 ok 呢 ?

http://www.clas ...
得. ZA既PARTS通用國九. 我用mag個隻2500飛細彈壺+機械同步
下面就係我支hybird國九+ZA parts 改minimi para款.

圖片附件: IMG_1181mod copy.jpg (18-1-2008 18:32, 98.2 KB) / 該附件被下載次數 71

作者: 狙神    時間: 18-1-2008 19:07

引用:
原帖由 hwtang 於 18-1-2008 18:28 發表

你用緊乜野摩打?

得. ZA既PARTS通用國九. 我用mag個隻2500飛細彈壺+機械同步
下面就係我支hybird國九+ZA parts 改minimi para款.
我用緊吉打快麼
作者: hwtang    時間: 18-1-2008 19:26

換大電啦. 9.6v大電/11.1v Li-po先拉得勁
作者: GIO    時間: 18-1-2008 22:31

引用:
原帖由 hwtang 於 18-1-2008 18:28 發表

你用緊乜野摩打?

Oh, u made me really want to get one of this!!!
作者: surfer_ann    時間: 19-1-2008 01:21

帥兄,我嘅setting:
systema m120弓,紅麽打,紅天梯
first bearing拍頭
guarder bearing尾定
11.1里电
其它全部老原
打咗幾百飛好勁,好開心
之後冇嘢出
拆開原來拍頭同天梯分開咗.............原來我冇落羅C膠
作者: hwtang    時間: 19-1-2008 01:29

小心systema紅天梯數...應該話齒位斷+裂開
最好換過第二隻天梯啦
拍頭落bearing...無乜必要...

armycode 天梯+ 拍頭天生唔洗落羅C膠
我支野11.1v打jor 10k飛都未有問題.
作者: yatnam0224    時間: 19-1-2008 23:23

國九+ZA parts

圖片附件: IMG01050.JPG (19-1-2008 23:23, 74.34 KB) / 該附件被下載次數 70

圖片附件: IMG0115050.JPG (19-1-2008 23:23, 82.82 KB) / 該附件被下載次數 75

作者: 狙神    時間: 20-1-2008 00:30

今日改了用Gp M120麼打,細電都拉得順,不過唔知點解PDI140%彈弓爽底邊...
作者: hwtang    時間: 20-1-2008 00:55

引用:
原帖由 狙神 於 20-1-2008 00:30 發表
今日改了用Gp M120麼打,細電都拉得順,不過唔知點解PDI140%彈弓爽底邊...
GP M120人地話同老馬1000麼差唔多jar wor. 快唔快先
作者: tigger    時間: 20-1-2008 01:00

點會差唔多 le ???gp 120 快eg 1000好多~
作者: surfer_ann    時間: 20-1-2008 01:25     標題: 回覆 #66 hwtang 的帖子

好!買嚟玩吓先,唔該.
作者: hwtang    時間: 20-1-2008 02:27

引用:
原帖由 tigger 於 20-1-2008 01:00 發表
點會差唔多 le ???gp 120 快eg 1000好多~
當你知道systema blue摩有幾快個時,
gp120簡直係垃圾. 騙錢之作
作者: hahahachuen    時間: 20-1-2008 20:18

剛入手支249para,正想改裝,有幾個問題問下師兄:
1.可唔以用番marui既hop up 膠同老鼠屎?
2.推彈咀係用AK果隻or another?
3. 拉橋同氣缸同埋氣缸頭係咪用for2號波箱果d?

唔該晒咁多位師兄先∼!
作者: hwtang    時間: 21-1-2008 00:32

剛入手支249para,正想改裝,有幾個問題問下師兄:
1.可唔以用番marui既hop up 膠同老鼠屎?   用marui既hop up 膠
2.推彈咀係用AK果隻or another? M16A2/M4
3. 拉橋同氣缸同埋氣缸頭係咪用for2號波箱果d? YES
作者: hahahachuen    時間: 21-1-2008 01:27

唔該晒師兄先∼!
仲有d野想問:
1.如果想打m100,用11.1v鋰電,同埋CA加硬平齒,有乜天梯好介紹?
2.天梯係點去cut齒?例如用d乜工具,過程
再次唔該晒師兄~!
作者: hwtang    時間: 21-1-2008 13:47

引用:
原帖由 hahahachuen 於 21-1-2008 01:27 發表
唔該晒師兄先∼!
仲有d野想問:
1.如果想打m100,用11.1v鋰電,同埋CA加硬平齒,有乜天梯好介紹?
2.天梯係點去cut齒?例如用d乜工具,過程
再次唔該晒師兄~!
1. Deepfire Full Titanium teeth / Army Code Ultralight
2. I will post the process how I modifiy my M100 + 11.1v LI-PO 249 later.
Please wait for my post

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0