標題: Heavily Modified AK Kit [打印本頁]

作者: JBL    時間: 17-9-2017 23:27     標題: Heavily Modified AK Kit

作者: 新手一隻    時間: 18-9-2017 00:22

作者: olw0978    時間: 18-9-2017 01:29

古古怪怪的,而且感覺有點太論盡了。。。
作者: BLSK    時間: 18-9-2017 02:04

之前某電影的AK造型!
唔知點解諗起glock 條slide
作者: Ang123456    時間: 18-9-2017 07:20

感覺好heavy的多舊野
作者: Kwind    時間: 18-9-2017 08:50

完全唔識欣賞...破壞晒AK個線條
作者: Ben_9413    時間: 18-9-2017 08:58

件好唔好睇見人見智

但係D 3D print finish 仲係咁樣就賣街, 不了
作者: eda    時間: 18-9-2017 09:00

Elysium麥迪文用既ak
Btw SRU產品一向都好少眾
作者: jacko    時間: 18-9-2017 09:21

"鬚根"都整緊條,好似靚仔過SRU嗰條

圖片附件: IMG_7578.JPG (18-9-2017 09:21, 129.07 KB) / 該附件被下載次數 128

作者: rho837    時間: 18-9-2017 09:25

易拉臣之AK! 正咼!
作者: loveless    時間: 18-9-2017 09:31

引用:
原帖由 Kwind 於 18-9-2017 08:50 發表
完全唔識欣賞...破壞晒AK個線條
Elysium 中, 支AK係古董,
打緊7.62x39mm Airburst,
件瞄準系統係有必要.
但依家mount支RMR好樣衰o阿

圖片附件: 600px-ElysiumAirburst.jpg (18-9-2017 09:31, 24.33 KB) / 該附件被下載次數 126

圖片附件: 600px-ElysiumAKM-3.jpg (18-9-2017 09:31, 28.2 KB) / 該附件被下載次數 141

作者: ohnavi    時間: 18-9-2017 11:17

幾特別吖,切合戲內造型同background
作者: 2slow    時間: 18-9-2017 11:34

唔識欣賞...
作者: kornhill401    時間: 18-9-2017 12:56

呢件附件都幾特別. Thx for sharing
作者: jacko    時間: 18-9-2017 13:23

買得呢啲古怪嘢,多數係套戲嘅粉絲,一般人好難接受嘅(利申:我接受唔到)
作者: rho837    時間: 18-9-2017 16:39

初初睇易奶神時! 見到戲中班Robot咁勁, 我同班槍友幻想呢條Add On係EMP強磁把槍管內變成railgun barrel幫助子彈加速及armed著粒爆炸彈頭!
作者: loveless    時間: 18-9-2017 17:11

引用:
原帖由 rho837 於 18-9-2017 16:39 發表
初初睇易奶神時! 見到戲中班Robot咁勁, 我同班槍友幻想呢條Add On係EMP強磁把槍管內變成railgun barrel幫助子彈加速及armed著粒爆炸彈頭!
睇碟時易奶神時既解像度, 感覺上仲高過偏型雞鋼..
當時就去揾過料, 佢地用RED EPIC 4K機拍真人,
CGI景例如烏托邦, 係由3兆個多邊形 rend 成..
勁到wow
作者: loveless    時間: 18-9-2017 17:30

3 兆多邊形究竟即係幾多?

2017年銀河守護隊續集中, 龍頭CGI公司WETA 好自豪地標榜呀老豆星球用左1 兆個多邊形構成, 係電影史上最複雜既虛擬環境.
好明顯佢地睇漏左2013年既 Elysium...
作者: rho837    時間: 18-9-2017 18:22

咁勁! 你唔講解! 冇人知!
作者: JBL    時間: 18-9-2017 19:00

作者: loveless    時間: 18-9-2017 19:25

Elysium同Chippie都係黑馬,
揹全飛既加拿大CGI公司最近期大作係Logan.
小笨友冧友o個幕就係佢地拿手貨..

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0