標題: 美國警察咁樣做野 [打印本頁]

作者: JBL    時間: 16-10-2017 15:53     標題: 美國警察咁樣做野

作者: 屈濕    時間: 16-10-2017 16:04

引用:
原帖由 JBL 於 2017-10-16 15:53 發表
https://www.facebook.com/Filming ... ?type=2&theater

香港警察學佢咁做死得...
淨睇拍片果位要鬼鬼祟祟咁偷拍怕比警察睇到,你就知道,明白,了解。。。啦 ...
對住gangster或者唔合作個D就話咁樣姐(雖然程序上同警例上都唔得)
但係咁樣推個阿伯又過份左
作者: 2slow    時間: 16-10-2017 16:13

之前唔發生咩事所以唔敢講點解差人會咁對佢

如果個阿伯係黑人又會點呢
作者: 屈濕    時間: 16-10-2017 16:19

引用:
原帖由 2slow 於 2017-10-16 16:13 發表
之前唔發生咩事所以唔敢講點解差人會咁對佢

如果個阿伯係黑人又會點呢
啲人嘈得更勁,又話係針對黑人
作者: 屈濕    時間: 16-10-2017 16:24

美國做警察壓力好鬼大,隨時有命出門口冇命返屋企,又要隨時應付「種族事件」

利申︰唔係為片個個警察講說話
作者: JBL    時間: 16-10-2017 16:45

作者: geoprotex    時間: 16-10-2017 16:48

香港警察都好大壓力.... 好似係前一哥話o既

作者: gtoray    時間: 16-10-2017 16:49

咁小兒科都po,你都真係睇得美警片少啦
係po都po開幾廿槍打蜂巢果d啦
作者: 2slow    時間: 16-10-2017 16:52

引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 16:45 發表

壓力大所以男警搜女人身時可乘機楂下波.......
http://thefreethoughtproject.com ... y-assaults-arrests/
呢個差人手勢正確喎, 無渣落去呀, 只不過好似係無事前知會事主要開始搜身...
作者: 屈濕    時間: 16-10-2017 16:57

引用:
原帖由 geoprotex 於 2017-10-16 16:48 發表
香港警察都好大壓力.... 好似係前一哥話o既
至少依家香港警察做野唔會俾人開槍打
作者: gtoray    時間: 16-10-2017 16:59

引用:
原帖由 2slow 於 16-10-2017 16:52 發表

呢個差人手勢正確喎, 無渣落去呀, 只不過好似係無事前知會事主要開始搜身...
係,似乎亦刻意響車cam前做 on record
至於有無即時必要咁做就唔係單睇條片可以判斷
美國女犯收埋武器,毒品響胸圍係好平常
香港相對太平慣,睇到段咁既片當然衣嘩鬼叫啦
作者: 屈濕    時間: 16-10-2017 17:01

引用:
原帖由 JBL 於 2017-10-16 16:45 發表

壓力大所以男警搜女人身時可乘機楂下波.......
http://thefreethoughtproject.com ... y-assaults-arrests/
壓力大還壓力大,犯案/濫權還犯案/濫權
係犯案/濫權理由,但係唔係辯護理由
全美好多警察都壓力大,但係唔代表全部警察都因為壓力大去犯案/濫權
作者: 2slow    時間: 16-10-2017 17:02

引用:
原帖由 gtoray 於 16-10-2017 16:59 發表

胸圍藏武器見得多, 下體藏武器就....
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/international/20170913/57199952
作者: 屈濕    時間: 16-10-2017 17:07

引用:
原帖由 gtoray 於 2017-10-16 16:59 發表

唔講女疑犯,有時警察見你可疑叫你跟指示唔聽,又要做埋D令人懷疑動作,你俾人打又好開槍又係抵你
你唔想俾警察開槍打,警察一樣唔想俾你開槍打
作者: JBL    時間: 16-10-2017 17:35

作者: pbay    時間: 16-10-2017 18:30

好少兒科咋喎, 等我仲以為有7 個打一個.
作者: 48191    時間: 16-10-2017 19:15

香港Jin Cha果然係好斯文....
作者: JBL    時間: 16-10-2017 19:16

作者: 48191    時間: 16-10-2017 19:46

哦,不如同城管比囉!好冇啫,義工先生?
ps你啲花生食哂未啫?
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 19:16 發表
臭蟲論?同尾國比?濕碎啦.......

作者: JBL    時間: 16-10-2017 19:57

作者: JBL    時間: 16-10-2017 20:07

作者: 48191    時間: 16-10-2017 20:10

你睇唔睇啫?睇吓啲城管三五成群毆打手無寸鐵的市民咪仲好睇?
我主人?咁你主人呢?
喂,我身被五星紅旗,你係咪俾Hand hand我?
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 20:07 發表
香港唔夠講就搬中國出黎幫主人做擋箭牌,呢d正一超級臭蟲論呀,哈哈哈.......

作者: 48191    時間: 16-10-2017 20:12

你咁聽主人話,玩乜1911啫?玩黑星吖嘛?五六式有冇?不如九七式吖?
係喎,好耐冇響台灣友台出現過囉喎?你啲朋友好掛住你喎!

作者: JBL    時間: 16-10-2017 20:15

作者: JBL    時間: 16-10-2017 20:17

作者: 48191    時間: 16-10-2017 20:52

我對你玩乜槍,sor9ry,真係冇乜興趣知。
但係我剩係知你出親Post都會挑起爭端。
好好的談槍說說槍的手工藝不是很好嗎?
如果你喜歡這種玩法,我也會奉陪。
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 20:17 發表

黑星有,好早放左,依家玩馬卡洛夫紅星,56式97式無出gbb玩唔到無計,我玩gbb既.......

作者: JBL    時間: 16-10-2017 20:59

作者: zeta    時間: 16-10-2017 21:03

你哋係唔係要雙雙被ban先安樂
作者: 48191    時間: 16-10-2017 21:04

那個人我並不認識,但是他真的很妙。如果你認為我同佢本身係一伙,只係你想像力太豐富。
而且你有對其他人客氣過?
你而家Post條Link出嚟,睇吓你自己的言行,就知你份人係點。
一個人有幾多修養,從言論亦可知一二,你當日的言行不是很得意嗎?
你不如現在再在那邊出Post,看看有什麼反應吧!
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 20:59 發表

數字兄,我在台灣論壇鋼M11A1果編野不就是好好的談槍說說槍的手工藝?
那為何你又要和那位台灣朋友入來主動挑起爭端呢...?

http://www.arms-cool.net/forum/v ... mp;highlight=%2Bjbl
作者: JBL    時間: 16-10-2017 21:06

作者: 48191    時間: 16-10-2017 21:12

不是踩不踩英、美、法、德,以至全世界的問題,而在態度。
你講嘢寸我就一直都知,但係就係呢個台灣Post令我覺得你跟本不是人。
佢當初可能只係一句無心之失,而我就只是吃花生搭一句嘴,你就開始瘋狂攻擊,我認為我們之間必須有一個了結。
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 21:06 發表

仲有,我鍾意出乜post須要問準你才出得嗎?
係睇返紀綠,你出踩大陸既post我甚小搭咀,
那為何我出踩美國既post你就要橫加干擾?
究竟是誰挑起爭端先?你答答我....
作者: wongmanhong2    時間: 16-10-2017 21:16

JBL兄在隔離台分享都要俾人追擊
作者: JBL    時間: 16-10-2017 21:16

作者: 48191    時間: 16-10-2017 21:18

咁係咪玩?你想點玩法?
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 21:16 發表

我在文中以答得你很清楚了,
先撩者賤,打死無恕嘛!
你同佢一唱一和入黎踩場我理得你地識唔識?
總之我仲洗同係地客氣???
如果唔係講粗口會比人罰我燒你數溥好耐矣!!!
我仲要同你講修養???
你訓醒未.......???

作者: Ben_9413    時間: 16-10-2017 21:21

兩位

好肉酸o阿

君子和而不同不可以嗎?
作者: JBL    時間: 16-10-2017 21:23

作者: 48191    時間: 16-10-2017 21:25

我講過,我哋之間必須有一個了斷。
你想燒我數簿吖嘛,好。約個時間燒飽佢囉。
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 21:23 發表

你沉不住氣了.......哈!

作者: JBL    時間: 16-10-2017 21:27

作者: 48191    時間: 16-10-2017 21:29

我而家就企咗上個台度等緊你,點?
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 21:27 發表

當然可以,但對方家下落唔到台,要想囉返過尾彩喎!咁點算...?

作者: JBL    時間: 16-10-2017 21:35

作者: JBL    時間: 16-10-2017 21:37

作者: 48191    時間: 16-10-2017 21:39

咁驚青呀?我以為你好威威,原來係好驚驚。
失覺哂喎,哈哈哈哈!
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 21:35 發表

了斷???了斷乜野???
家下黑社會講數牙?
你係女牙?約我出黎?
你唔好比我捉到你有恐嚇留言或pm我呀!
我馬上報警呀!
我家下巧驚驚呀!你講多d喇大隻廣!
睇下最尾你死定我死?我存晒檔喇!
你 ...

作者: JBL    時間: 16-10-2017 21:46

作者: 48191    時間: 16-10-2017 21:52

你笠水就笠水喇。
點呀,出唔出嚟打邊爐呀?講喇?
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 21:46 發表

條.......你自已無料扮四絛就全cgf都知啦,仲想係我面前扮勁!
一聽到話報警就淨係識哈哈哈以笑庶醜,收皮啦小職員.......

作者: JBL    時間: 16-10-2017 22:14

作者: 48191    時間: 16-10-2017 22:15

笠水怪。
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 22:14 發表

我身嬌肉貴會同你呢D無文化無修養嘅下等人同枱食飯?哈.......你配咩?
早D上床訓覺發返個好夢喇!

作者: JBL    時間: 16-10-2017 22:21

作者: gtoray    時間: 16-10-2017 23:51

引用:
原帖由 zeta 於 16-10-2017 21:03 發表
你哋係唔係要雙雙被ban先安樂
佢地係咪比啱士菇ban左喇?所以當左呢度係果邊無人理咁嘈?
作者: gtoray    時間: 16-10-2017 23:56

黃思藍思,去去走~~
作者: gtoray    時間: 16-10-2017 23:59

冷靜一星期
作者: LCH925    時間: 17-10-2017 00:45

事實證明政治立埸、意識形態係好重要
但保持空氣清新,環境安靜更重要

大家一齊支持環保啦
作者: horenhim    時間: 17-10-2017 09:52

兩樣野:
1. 先撩這賤
2. 願者上釣

上CGF想講槍, 但D子版充斥著義工的貼堂, 眼睛很痛, 現在很好
作者: 2slow    時間: 17-10-2017 09:53

噢~! what did I missed here?
作者: kornhill401    時間: 17-10-2017 14:14

一講到..正字..大家立場唔同,就會好似當年的電影迷...
陳保朱..消方方.
談泳倫..張各榮.
好易雙方引發爭拗.

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0