標題: [Marui] Marui Festival 4th 新產品討論 [打印本頁]

作者: horenhim    時間: 2-11-2017 16:52     標題: Marui Festival 4th 新產品討論

http://www.tokyo-marui.co.jp/event/festival/201711/#top-visual_skitter

1.89式(GBB?)
2.M45A1
3.????
作者: tf141    時間: 2-11-2017 16:58

好野,我要買M45A1
作者: ayaka    時間: 2-11-2017 17:09

咩槍呢

圖片附件: Untitled-1.jpg (2-11-2017 17:09, 39.63 KB) / 該附件被下載次數 178

作者: 業餘白老鼠    時間: 2-11-2017 17:12     標題: 回覆 3# 的帖子

似呢個?
作者: pmcoperator    時間: 2-11-2017 17:15

如果佢出fnc gbb 我即刻埋手!
作者: ayaka    時間: 2-11-2017 17:20     標題: 回覆 4# 的帖子

似喎, 可能係CUSTOM版GAS S&W M66
作者: Ben_9413    時間: 2-11-2017 17:30

S&W Model 19??
作者: BLSK    時間: 2-11-2017 17:36

幻覺黎既嚇我唔到

上次支M&P9L話近日新發售近近近近近近近到而家都仲未又
作者: walther    時間: 2-11-2017 17:37

好似 曲呎 + 左輪既混合體, 個後西基本上係 hi capa 果個, 好似烹飪咁玩 fusion?  唔係小弟杯茶囉 .....
作者: Opica    時間: 2-11-2017 18:05

山雞支89式呢?佢慘啦
作者: Ben_9413    時間: 2-11-2017 18:09

引用:
原帖由 Opica 於 2017-11-2 18:05 發表
山雞支89式呢?佢慘啦
FB 已呻

撞到應一應
作者: BLSK    時間: 2-11-2017 18:13

真唔真呀咁快新模  幾時到我既416 gbb呀

幻覺黎既姐嚇我唔到既
作者: Opica    時間: 2-11-2017 18:45

引用:
原帖由 Ben_9413 於 2-11-2017 18:09 發表

FB 已呻

撞到應一應
會唔會係大日本主義施加壓力?不想俾非日本人搞89式。。。
作者: ayaka    時間: 2-11-2017 19:40

引用:
原帖由 Opica 於 2-11-2017 18:45 發表
應該唔會既,馬記開發起模都要時間
作者: Ben_9413    時間: 2-11-2017 19:42

引用:
原帖由 Opica 於 2017-11-2 18:45 發表
出口術? 自己o吾出都打擊o下先?
作者: tf141    時間: 2-11-2017 20:04

引用:
原帖由 ayaka 於 2-11-2017 17:20 發表
似喎, 可能係CUSTOM版GAS S&W M66
可能係10歲彈殼版手拉雞
作者: tinyau1134    時間: 2-11-2017 20:16

89 式GBB
作者: 48191    時間: 2-11-2017 20:19

以為Marui自出支M4A1 MWS之後會進取啲,出新款GBB Assault Rifle,結果翻兜M4款都翻兜咗兩次。希望中的HK 416系列仍然遙遙無期⋯⋯
作者: type38    時間: 2-11-2017 20:27

好進取,繼方仗sig553同WE G3 馬記又出新gbb 但希望唔係次世代
要416果d, WE同VFC都有選擇  
相反89式都係第一次  都會有市場 至少我會衝
作者: selvaria    時間: 2-11-2017 20:39

Mp5呢
作者: Kwind    時間: 2-11-2017 21:02

睇黎當日D灰手槍...M45A1率先跑出
作者: 48191    時間: 2-11-2017 21:56

MP5如果唔係鋼殼,用番鋁身,就一定會做厚啲,又係把鬼。
引用:
原帖由 selvaria 於 2-11-2017 20:39 發表
Mp5呢

作者: Sineta    時間: 2-11-2017 21:58

但係我覺得支89式會係次世代
作者: Opica    時間: 2-11-2017 22:09

引用:
原帖由 Sineta 於 2-11-2017 21:58 發表
但係我覺得支89式會係次世代
山雞話確認是gbb...2018第一季出
作者: Opica    時間: 2-11-2017 22:13

引用:
原帖由 Ben_9413 於 2-11-2017 19:42 發表

出口術? 自己o吾出都打擊o下先?
唔係,因為山雞年頭放出風聲後得到日本大量正評。。。我諗緊會唔會同呢個有關係。
作者: andre_ktss15    時間: 2-11-2017 22:20

上次話出v10已經見到chamber 啦,唔係睇到自己咁高呀?
作者: Thanato.S    時間: 2-11-2017 22:26

引用:
原帖由 type38 於 2-11-2017 20:27 發表
好進取,繼方仗sig553同WE G3 馬記又出新gbb 但希望唔係次世代
要416果d, WE同VFC都有選擇  
相反89式都係第一次  都會有市場 至少我會衝
市場上既416 gbb 原裝冇一支打得

如果馬記出 DEVGRU CUSTOM HK416D

我諗收錢都收到手軟
作者: Ben_9413    時間: 2-11-2017 22:55

引用:
原帖由 tf141 於 2017-11-2 20:04 發表

可能係10歲彈殼版手拉雞
突然感覺好黑暗
作者: jn_jona    時間: 2-11-2017 23:35

M45a1有冇圖
Nova套野7k買唔起
作者: NCP013    時間: 3-11-2017 03:34

0甘表示有薄底威迅短匣0拉
作者: 48191    時間: 3-11-2017 07:39

Marui本身有俾開HK 拉腎費,出一支416吹BB頂多都係重新設計個殼,而家都唔諗住造, so sad。
引用:
原帖由 Thanato.S 於 2-11-2017 22:26 發表

市場上既416 gbb 原裝冇一支打得

如果馬記出 DEVGRU CUSTOM HK416D

我諗收錢都收到手軟

作者: horenhim    時間: 3-11-2017 10:04

點解唔出V10先
作者: horenhim    時間: 3-11-2017 10:07

引用:
原帖由 Opica 於 2-11-2017 18:45 發表
Marui有出訓練槍比自衛隊, 可能轉換做商品的成本不高, 再加上山雞雷聲大雨點小順水推舟...
作者: 阿堅    時間: 3-11-2017 10:23

引用:
原帖由 Opica 於 2-11-2017 22:13 發表
唔係,因為山雞年頭放出風聲後得到日本大量正評。。。我諗緊會唔會同呢個有關係。
就算大廠開發都要時間,再加上我真係唔相信山雞D野可以做得好過馬記
你見佢之前D glock 成槍個樣,仲話同馬記共同競爭
作者: BLSK    時間: 3-11-2017 10:39     標題: 回覆 33# 的帖子

咁出gbb未有自衛隊訂單
咁老練都出啦反正遲早都要出,快手賺多啲好過
作者: kornhill401    時間: 3-11-2017 10:48

引用:
原帖由 業餘白老鼠 於 2-11-2017 17:12 發表

似呢個?
WOW!呢支正呀 等了好耐啦. Thx for sharing.
作者: horenhim    時間: 3-11-2017 11:09

引用:
原帖由 阿堅 於 3-11-2017 10:23 發表

就算大廠開發都要時間,再加上我真係唔相信山雞D野可以做得好過馬記
添紅添綠都係國9...點搞呀
作者: Dave    時間: 3-11-2017 11:32

引用:

<<重要聲明>>
各位親愛的朋友們:其實二,三天之前我們已經知道Marui 會在2018上旬出Type 89 GBB Rifle, 這二天很多朋友和業界的朋友已經來關心我,我們89 GBB之狀況或因為我們摸到大老虎屁股,而替我們擔心,多謝各位!
今次希望向大家公佈,我們的89 GBB仍然用心在造,但可能繼續延期到明年,不斷延後,甚至可能給Marui 更後才能推出市場,對期待此產品的各位,在此致萬二分歉意!
其實人生就是這樣,有好也有壞的,有起也有跌,本人第一支手拉和電動Rifles, 也是Marui的M16A1, 能和Marui 想到同一樣的產品,能嘗試以我們小公司和大公司Marui一起競爭,已經是小弟和小弟香港和台灣團隊之榮幸!
Phoneix
CEO Of Octagon Airsoft

一起競爭呀喂...支持!
作者: Dave    時間: 3-11-2017 11:37

除左支輪之外冇咩產品特別喜歡,但見馬記唔翻兜十次m4 沙色 cqb mk18 而直接出新金型,
都算值得欣賞,m4 碗飯都係炒左2 年...姐..
作者: 2slow    時間: 3-11-2017 11:40

引用:
原帖由 jn_jona 於 2-11-2017 23:35 發表
M45a1有冇圖
Nova套野7k買唔起
真心唔明白點解果套野要賣7k
作者: Opica    時間: 3-11-2017 11:44

引用:

其實會唔會一早就完成,而家供應完JDF先至出街外市場?
作者: horenhim    時間: 3-11-2017 11:53

引用:
原帖由 2slow 於 3-11-2017 11:40 發表

上下身CNC鋁, 包外部鋼part(平時D kit 冇)
cerakote(雖然成本不會太高)...等等
你計返鋁kit+全鋼外件, 其實差不多

不如問點解爬爬高個套鋼kit咁貴
作者: jn_jona    時間: 3-11-2017 13:07

引用:
原帖由 2slow 於 3-11-2017 11:40 發表

黑色果套5k
即係cerakote同'usmc'4隻字值2k
5k我覺得可以一戰 但7K不了
作者: jn_jona    時間: 3-11-2017 13:10

引用:
原帖由 horenhim 於 3-11-2017 11:53 發表

上下身CNC鋁, 包外部鋼part(平時D kit 冇)
cerakote(雖然成本不會太高)...等等
你計返鋁kit+全鋼外件, 其實差不多

不如問點解爬爬高個套鋼kit咁貴
14000 真係見人見志
Btw佢做100套賣晒有140萬 唔知當中成本多少呢
傳聞好似之後有m9a3

我就等馬記出 睇下急打有冇平價身
D零件橫掂都上左色 唔換鋼都得
作者: horenhim    時間: 3-11-2017 14:35

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-11-2017 13:10 發表

14000 真係見人見志
Btw佢做100套賣晒有140萬 唔知當中成本多少呢
傳聞好似之後有m9a3

我就等馬記出 睇下急打有冇平價身
D零件橫掂都上左色 唔換鋼都得
吉打而家都玩些啦coat 可能有得合理地窮玩!
作者: jn_jona    時間: 3-11-2017 18:06

引用:
原帖由 horenhim 於 3-11-2017 14:35 發表

吉打而家都玩些啦coat 可能有得合理地窮玩!
咁樣抵好多
NOva野係好 但1911太貴啦
作者: CLos3r    時間: 3-11-2017 19:22

引用:
原帖由 Dave 於 3-11-2017 11:32 發表

各位親愛的朋友們:其實二,三天之前我們已經知道Marui 會在2018上旬出Type 89 GBB Rifle, 這二天很多朋友和業界的朋友已經來關心我,我們89 GBB之狀況或因為我們摸到大老虎屁股,而替我們擔心,多謝各位!
今 ...
即刻改模出AR-18啦
作者: pmcoperator    時間: 3-11-2017 19:40

引用:
原帖由 CLos3r 於 3-11-2017 19:22 發表

即刻改模出AR-18啦
我即買!IRA造型唔再係夢!
作者: 暈又暈    時間: 3-11-2017 21:29

引用:
原帖由 Dave 於 3-11-2017 11:32 發表

今 ...
感到有陰苗論既口吻
至於日本仔係咪玩野,呢樣要考古出埋毛間渡至知了
小弟覺得唔合理既,係自hi cap之後一直以執2攤睇住對手閹既方式爬上一哥位置既公司,竟然咁積極要趕係同行之前出貨
作者: Opica    時間: 3-11-2017 22:28

引用:
原帖由 暈又暈 於 3-11-2017 21:29 發表

感到有陰苗論既口吻
至於日本仔係咪玩野,呢樣要考古出埋毛間渡至知了
小弟覺得唔合理既,係自hi cap之後一直以執2攤睇住對手閹既方式爬上一哥位置既公司,竟然咁積極要趕係同行之前出貨
我都覺得係。所以如果佢出法馬斯F2000之類可能冇事
作者: Ben_9413    時間: 4-11-2017 10:31

http://www.hyperdouraku.com/event/marui_fes4/teaser.html

S&W M65...!

S&W M65メмみЗシウギ.38口径ソсЧХロЗУуザエ。

Google:

I will quote from the monthly Gun of 1980. Thirty-seven years ago from now, Mr. Ichiro Nagata introduced the PPC Custom Grand Master with special features. It is based on S & W M 65. It is a match custom with 38 caliber.

Armslist:

圖片附件: 03-3.jpg (4-11-2017 10:31, 76.22 KB) / 該附件被下載次數 180

圖片附件: 03-2.jpg (4-11-2017 10:31, 29.2 KB) / 該附件被下載次數 157

圖片附件: 5889416_01_glenn_custom_ppc_357_magnum__640.jpg (4-11-2017 10:37, 41.04 KB) / 該附件被下載次數 165

作者: Dave    時間: 4-11-2017 10:43

引用:
原帖由 Ben_9413 於 4-11-2017 10:31 發表
http://www.hyperdouraku.com/event/marui_fes4/teaser.html

S&W M65...!

S&W M65メмみЗシウギ.38口径ソсЧХロЗУуザエ。

Google:

I will quote from the monthly Gun of 1980. Thirty-seve ...
型!

如非十才專用會入!
作者: tf141    時間: 4-11-2017 11:06

引用:
原帖由 Dave 於 4-11-2017 10:43 發表

型!

如非十才專用會入!
如果Gas既話我都可能會買嚟改shell
作者: queen    時間: 5-11-2017 02:14

馬記近年的真。重點產品通常都係臨出前半年至三個月先正式公佈(AA12就係最佳例子), 等班港台商想抄都抄唔砌, 而D常見的有辨灰色槍反而要等357年先有可能出到....

所以呢次馬記直接公佈, 即係枝槍已經研發多時隨時出得, 根本唔關山雞事而且馬記出89 GBB.....好正常吖
作者: Thanato.S    時間: 5-11-2017 02:35

引用:
原帖由 queen 於 5-11-2017 02:14 發表
馬記近年的真。重點產品通常都係臨出前半年至三個月先正式公佈(AA12就係最佳例子), 等班港台商想抄都抄唔砌, 而D常見的有辨灰色槍反而要等357年先有可能出到....

所以呢次馬記直接公佈, 即係枝槍已經研發多時隨時 ...
其實馬記唔出 416 系列先係正路
出左你班友仲邊會買 M4
所以 M4 款 先出左沙色
再出 D M16 個到
過多 10年 先出 416 都未遲
作者: horenhim    時間: 6-11-2017 09:37

引用:
原帖由 queen 於 5-11-2017 02:14 發表

所以呢次馬記直接公佈, 即係枝槍已經研發多時隨時 ...
據日本玩槍友人說Marui跟本對外界冬機呼阿忽,
看看個支新次元vsr10就知(老臣子idea)

(信不信由你)

所以山雞兄被追擊論個人覺得是不成立的
作者: 48191    時間: 6-11-2017 10:04

照兄之言,其實Marui根本不在乎潮流興乜,總之佢鍾意出乜就出乜。
引用:
原帖由 horenhim 於 6-11-2017 09:37 發表

(信不信由你)

作者: Dave    時間: 6-11-2017 10:42

引用:
原帖由 horenhim 於 6-11-2017 09:37 發表

(信不信由你)

新廁完系統未出已經比我踩,踩到出左死埋...
大佬呀... 呢個idea 完全得啖笑,當時我以為是否老闆個仔出黎參與公司運作提供既絕世好[s]屎[/s]橋?
胡so 佬試射時仲要顯得好「驚艷」果下真是辛苦了同志...
作者: horenhim    時間: 6-11-2017 10:49

引用:
原帖由 Dave 於 6-11-2017 10:42 發表

新廁完系統未出已經比我踩,踩到出左死埋...
大佬呀... 呢個idea 完全得啖笑,當時我以為是否老闆個仔出黎參與公司運作提供既絕世好屎橋?
胡so 佬試射時仲要顯得好「驚艷」果下真是辛苦了同志...
我望見youtube d review就, 就覺得支野真係好難sell
作者: Dave    時間: 6-11-2017 10:49

引用:
原帖由 48191 於 6-11-2017 10:04 發表
照兄之言,其實Marui根本不在乎潮流興乜,總之佢鍾意出乜就出乜。
感覺上馬記是按自己步調走,但亦唔可以完全話無視市場。
gbbr 是為一例,馬記從來都高舉電槍是實戰派皇道 ( 事實亦係 ) ,
gbbr 港台玩左十年都有了,已漸成熟,馬記仍然是推下d 廁世代應市完事,
而當時第一支出的mp7 更加是用aep 殼改出黎,細一個碼,明顯地內部根本唔願投資 ( 雖然支mp7 性能都好好 ),
一經6, 7 年,似乎gbbr 這project 又被放上台面,
而廁世袋亦已去到一個樽頸位 ( 大概是 417 次世袋時間 ),可以出的大路款都出完了,
而廁世袋每一槍型都是要重新設計一次後助力組件,出一些2 線款式未必有市場價值。
相信亦是讓gbbr project 成功通過的契機。而事實上marui m4 mws 亦是得到空前成功,打了一支強心針。
2015 年 11 月應市,距今2 年,再出一支89 式,說耐不耐說快不快。
相信馬記內部亦是戰戰兢兢睇清楚支m4mws 賣唔賣得先敢開新設計,
現在賣得好,甚至缺貨半年,馬記內部高職老屎忽收哂聲才開始89 式計劃亦是情理之內。

以上純粹吹水當估仔,並無任何確信資料或極秘消息。
作者: horenhim    時間: 6-11-2017 11:16

引用:
原帖由 Dave 於 6-11-2017 10:49 發表

gbbr 是為一例,馬記從來都高舉電槍是實戰派皇道 ( 事實亦係 ) ,
gbbr 港台玩左十年都有了,已漸成熟,馬記仍然是推下d 廁世代應市完事,
而當時第一 ...
又多樣from日本友人的吹水野 (信不信由你)
M4 MWS 遲出貨的原因是因為些啦coat, 一搞就是遲半年
作者: pbay    時間: 6-11-2017 11:17

引用:
原帖由 Ben_9413 於 4-11-2017 10:31 發表

S&W M65...!

Google:

I will quote from the monthly Gun of 1980. Thirty-seve ...
正喎, 咁難得有新輪, 十才都入啦
作者: ayaka    時間: 6-11-2017 11:31

其實同期出同款產品有咩咁出奇, 又唔係偷左對方設計, 各自開發各自賣, 公平競爭有何陰謀可言
作者: Dave    時間: 6-11-2017 11:44

引用:
原帖由 ayaka 於 6-11-2017 11:31 發表
其實同期出同款產品有咩咁出奇, 又唔係偷左對方設計, 各自開發各自賣, 公平競爭有何陰謀可言
梅花歡喜漫天雪,凍死蒼蠅未足奇...

有人可能覺得馬記追殺...但馬記可能問對方乜水...
作者: queen    時間: 6-11-2017 11:53

引用:
原帖由 Dave 於 6-11-2017 11:44 發表

梅花歡喜漫天雪,凍死蒼蠅未足奇...

有人可能覺得馬記追殺...但馬記可能問對方乜水...
對於一間本地細廠肯同台仔合作出枝全新槍,本應值得支持,而佢同馬記撞槍...世間未出GBB的rifle多如天上繁星,即使要避拉臣都仲有好多選擇,但自己偏偏要揀本身市場幾近只得日本,而且日本廠有極大機會出GBB的89式去開發,只能話佢眼光唔好.....

而講到自己好似比馬說追殺咁...感覺有點自抬身價....
作者: Dave    時間: 6-11-2017 12:04

引用:
原帖由 queen 於 6-11-2017 11:53 發表

對於一間本地細廠肯同台仔合作出枝全新槍,本應值得支持,而佢同馬記撞槍...世間未出GBB的rifle多如天上繁星,即使要避拉臣都仲有好多選擇,但自己偏偏要揀本身市場幾近只得日本,而且日本廠有極大機會出GBB的89式 ...
其實馬記之前都有支89 式aeg,香港真是沒見過人用,但馬記照出,也許是日本人喜歡。

然而依稀記得馬記m4 mws 出之後,日本仔曾有投票,記得89 是第一還是第二位最期望gbb 化的步槍。

相信89 式在日本國內是有相當人氣,出師有名也。

至於山雞廠跟人撞款只能說是非戰之罪,商業中常有的意外,如果不是有25 仔偷設計圖之類的黑事件,同室操戈沒甚麼好嬲的。

方丈aug 跟 we aug 也是同期出現,we 則很「風度」地說暫不生產 ( 其實可能等人試水溫 ),撞款不足為奇,尤其是日本人生產番日本制式步槍...合理...
作者: 48191    時間: 6-11-2017 12:40

呢個差不多係公開的秘密....
但不知何時開始,Colt的M4做埋些啦曲㗎?
引用:
原帖由 horenhim 於 6-11-2017 11:16 發表

又多樣from日本友人的吹水野 (信不信由你)
M4 MWS 遲出貨的原因是因為些啦coat, 一搞就是遲半年

作者: jn_jona    時間: 6-11-2017 13:17

引用:
原帖由 Dave 於 6-11-2017 12:04 發表

其實馬記之前都有支89 式aeg,香港真是沒見過人用,但馬記照出,也許是日本人喜歡。

然而依稀記得馬記m4 mws 出之後,日本仔曾有投票,記得89 是第一還是第二位最期望gbb 化的步槍。

相信89 式在日本國內是 ...
We protytype都做左 唔出有d可惜
講開又講佢今次出g3個時機好靚
沖壓鋼身g3一出 大家都話想要沖壓身G3 gbb
佢就即刻拎個prototype出黎
既不同人撞 又滿足玩家
作者: marking    時間: 6-11-2017 20:54

引用:

對比另一港廠的, 一條發黑鋼SLIDE加一條發黑鋼外管要賣 3500, 已經不算貴了.
作者: 48191    時間: 6-11-2017 21:45

兄臺講緊Full CNC嗰套?
引用:
原帖由 marking 於 6-11-2017 20:54 發表

對比另一港廠的, 一條發黑鋼SLIDE加一條發黑鋼外管要賣 3500, 已經不算貴了.

作者: Ben_9413    時間: 6-11-2017 22:22

引用:
原帖由 marking 於 2017-11-6 20:54 發表

Off topic

聽你咁講一講, 我突然覺得支 tm m4 gbb 好抵玩o黍
作者: Dave    時間: 6-11-2017 22:33

引用:
原帖由 marking 於 6-11-2017 20:54 發表

可以選擇:D :2 件都好很貴嗎?
作者: Dave    時間: 6-11-2017 22:34

引用:
原帖由 Ben_9413 於 6-11-2017 22:22 發表

Off topic

聽你咁講一講, 我突然覺得支 tm m4 gbb 好抵玩o黍
「有樹皮你食算好睇下隔黎食緊屎咋」的概念
作者: 48191    時間: 6-11-2017 22:36

根本係抵到爛喇!抄兩味!
Outdoor: Top gas
Indoor: 134A
引用:
原帖由 Ben_9413 於 6-11-2017 22:22 發表

Off topic

作者: pmcoperator    時間: 7-11-2017 21:44

我有預感下年marui會公佈沙色417次世代,16吋短骨

作者: 48191    時間: 7-11-2017 22:50

又翻炒?唔好喇啩!
引用:
原帖由 pmcoperator 於 7-11-2017 21:44 發表

作者: EF66-1192    時間: 8-11-2017 00:19

引用:
原帖由 pmcoperator 於 2017-11-7 09:44 PM 發表
417出gbb就好喇
作者: katotaka    時間: 8-11-2017 10:04

89 式唔係某種意義上真正 "PTW" 咩?
就算唔鍾意都係要出架喎
作者: BFG001    時間: 11-11-2017 02:39

已經有人由日本公務員預訂手冊見到馬記係出89式GBB,只差幾個鐘後就知馬記點搞支野

作者: Opica    時間: 11-11-2017 02:49

67000 yen...
作者: BLSK    時間: 11-11-2017 09:03

都可能四千有找 不過一出唔知會升到幾多
不過呢個價跟埋腳架,會唔會再出個輕盈版定短版之類
作者: tinyau1134    時間: 11-11-2017 10:37

http://news.militaryblog.jp/web/Breaking-4th-Tokyo-Marui-Festival.html

作者: tinyau1134    時間: 11-11-2017 10:41

地鐵16 係咩一回事
作者: Opica    時間: 11-11-2017 10:42

馬記呢鋪真係估佢唔到。。。希望4000有找
作者: tf141    時間: 11-11-2017 10:43

引用:
原帖由 Dave 於 6-11-2017 10:49 發表

而當時第一 ...
同iPhone一樣,挑戰消費者既底線,顯示出自己有能力主導市場
作者: queen    時間: 11-11-2017 10:52

去片,有單/三/連,再加上馬記往績.....山雞可以RIP啦...

https://twitter.com/_Gungineer_/status/929155538939625472
作者: tinyau1134    時間: 11-11-2017 10:56

勢諗唔到 左輪係10才 版
作者: Opica    時間: 11-11-2017 10:59

引用:
原帖由 tinyau1134 於 11-11-2017 10:56 發表
即係彈弓版?
作者: Opica    時間: 11-11-2017 11:00

USP...我個DKSC夠玩啦
作者: tf141    時間: 11-11-2017 11:01

引用:
原帖由 tinyau1134 於 11-11-2017 10:56 發表
點會諗唔到
作者: tinyau1134    時間: 11-11-2017 11:04     標題: 回覆 88# 的帖子

COCK 一打一
作者: tinyau1134    時間: 11-11-2017 11:05     標題: 回覆 90# 的帖子

比人昆下先有驚喜(好似係)
作者: Ben_9413    時間: 11-11-2017 11:09

引用:
原帖由 tinyau1134 於 2017-11-11 10:56 發表
當儲款
作者: Ben_9413    時間: 11-11-2017 11:15

引用:
原帖由 queen 於 2017-11-11 10:52 發表
去片,有單/三/連,再加上馬記往績.....山雞可以RIP啦...

https://twitter.com/_Gungineer_/status/929155538939625472
支19 等埋一齊同hunter結局叫個孫燒俾我

輪幾正o阿

圖片附件: DOUKdDlUQAEPTdT_resized.jpg (11-11-2017 11:15, 38.32 KB) / 該附件被下載次數 95

圖片附件: DOUUAVcUEAAT6lB_resized_2.jpg (11-11-2017 11:15, 33.08 KB) / 該附件被下載次數 145

圖片附件: DOUKdDiUQAIj6bM_resized.jpg (11-11-2017 11:15, 106.76 KB) / 該附件被下載次數 134

作者: BLSK    時間: 11-11-2017 11:17

估唔到個支scorpion 呢鋪你好野
下次出短版AR啦

支M&P9L上次又近日今次又近日
都唔知幾時有

作者: jw9527    時間: 11-11-2017 11:18

scorpion
作者: jn_jona    時間: 11-11-2017 11:49

如果個3連發可以裝落m4到...
M16a4,m16a2
作者: 罪與佛    時間: 11-11-2017 12:42

其實馬記不算是無視市場
佢本身就日本國內最大市場,AEG如非特別,香港台灣鬼佬仲有幾多個會買馬記
佢開發新產品都睇左日本市場個愛好先啦

倒是小弟見到地鐵16有短匣,頗有興趣知有冇機會上到89式
如此整款應該唔會撞槍

作者: BLSK    時間: 11-11-2017 14:17

睇左試射,89式個回膛都幾快,三連發都幾好
用top gas應該再快同chok

毒我唔到既
作者: seek    時間: 11-11-2017 15:06

引用:
原帖由 Ben_9413 於 11-11-2017 11:15 發表

支19 等埋一齊同hunter結局叫個孫燒俾我

輪幾正o阿
香港的朋友你們好~我是台灣來的
想請問一下那支透明的Glcok19是瓦斯槍嗎
看起來拋殼鉤是分離的?

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0