標題: Red Dot一問 [打印本頁]

作者: 海綿寶寶玩gbb    時間: 23-1-2018 22:22     標題: Red Dot一問

如果唔買真品既情況底下,想問有咩紅點鏡係好用,頂到gbb,又唔會打打下,粒點飛走埋!
成日搵啲 dot又矇,tune完,打兩打又走位......
copy EO-Tech個啲款用唔用到?有咩model好介紹?
[local]2[/local]
如果真係要買真品,EOTech/sightmark/aimpoint係咪最平?真品又有咩介紹?
作者: 48191    時間: 23-1-2018 22:24

Bushnell TRS-25同TRS-32都幾好。
引用:
原帖由 海綿寶寶玩gbb 於 23-1-2018 22:22 發表
如果唔買真品既情況底下,想問有咩紅點鏡係好用,頂到gbb,又唔會打打下,粒點飛走埋!
成日搵啲 dot又矇,tune完,打兩打又走位......
copy EO-Tech個啲款用唔用到?有咩model好介紹?
[local]2[ ...

作者: tinyau1134    時間: 23-1-2018 22:54

copy eotech 又要個紅圈不散開, 個價仲貴過BUSHNELL TRS... 參考"Hurricane"
作者: qqq96591859    時間: 23-1-2018 22:58     標題: EOTech pm

放比你......
作者: 海綿寶寶玩gbb    時間: 24-1-2018 00:33     標題: 回覆 2# 的帖子

Bushnell TRS-25 咩價位?
作者: horenhim    時間: 24-1-2018 09:45

你晒錢買copy D錢可能已夠買支廉價真品呢.....
作者: loveless    時間: 24-1-2018 10:50

Bushnell TRS-25 有分早期淺黃logo版同依家賣緊既白字logo版
淺黃logo 係平靚正代表作,
白字logo係靠前作累積左口碑既呃飯食之作, QC真係有保留....
作者: 48191    時間: 24-1-2018 11:34

八魚-九魚
引用:
原帖由 海綿寶寶玩gbb 於 24-1-2018 00:33 發表
Bushnell TRS-25 咩價位?

作者: olw0978    時間: 24-1-2018 19:26

引用:
原帖由 loveless 於 24-1-2018 10:50 發表
Bushnell TRS-25 有分早期淺黃logo版同依家賣緊既白字logo版
淺黃logo 係平靚正代表作,
白字logo係靠前作累積左口碑既呃飯食之作, QC真係有保留....
我的是淺黃色 logo 耶

圖片附件: 20160610_085430_HDR-1a.jpg (24-1-2018 19:26, 83.35 KB) / 該附件被下載次數 165

圖片附件: 20160610_085455_HDR-1a.jpg (24-1-2018 19:26, 91.05 KB) / 該附件被下載次數 148

圖片附件: 20160610_090132-1a.jpg (24-1-2018 19:26, 123.98 KB) / 該附件被下載次數 135

作者: 暈又暈    時間: 24-1-2018 19:51

其實呢,如果唔介意個款,馬記出果個得唔得?
作者: shoot    時間: 24-1-2018 21:28

C-more
作者: FAFner    時間: 24-1-2018 21:57

引用:
原帖由 暈又暈 於 24-1-2018 19:51 發表
其實呢,如果唔介意個款,馬記出果個得唔得?
小弟有買到, 玩左一場 當日配置 馬記M4 用馬記134A, 手抽橋加紅點鏡
有以下用後感

1,好輕好輕
2,唔知係咩原因, 粒點 同我個彈差好遠, 第一槍已經差好遠, 我就算左右turn 點係中間, 但係個彈道係好右邊, 但拆左用手抽橋就好直,
3,我發現馬記枝鏡同外國一個band既 hunting 鏡係一樣, 個名我今晚影比大家睇.
作者: gavin2008hihi    時間: 25-1-2018 08:58

Ace 1 arms T2
作者: jacko    時間: 25-1-2018 14:07

http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... 7298&highlight=

我自己用Vector Optics, for 真槍用(佢地今年有參加shot show),一定頂到GBB, 五,六百已有交易,平靚正之選
作者: RCOOH    時間: 25-1-2018 14:09

vector optics +1
作者: zoids25262002    時間: 2-2-2018 06:28

作者: kornhill401    時間: 2-2-2018 10:58

引用:
原帖由 zoids25262002 於 2-2-2018 06:28 發表

邊道有賣?thanks
18/f WXC好似有,打電問問.
作者: 屈濕    時間: 2-2-2018 11:12

引用:
原帖由 zoids25262002 於 2018-2-2 06:28 發表

邊道有賣?thanks
射手有
作者: jacko    時間: 2-2-2018 19:42

引用:
原帖由 kornhill401 於 2-2-2018 10:58 發表

18/f WXC好似有,打電問問.
我寫少左幾隻字,係Tac Vector Optics, WGC未必有, 去"射手"睇下, 佢係代理
作者: cmngbrian    時間: 3-2-2018 23:40

in vector optics ,we trust!
去shootercombatgear 睇下,4百幾,佢係for真槍用,所以唔洗問頂唔頂倒gbb

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0