標題: [VFC] 求HK45CT 上X300改裝方法 [打印本頁]

作者: mouselkm    時間: 8-2-2018 20:46     標題: 求HK45CT 上X300改裝方法

我搜尋嗰見到有真鐵相是HK45CT 上X300加DG switch,但CT版骨少了一格,我不清楚如何做到,希望師兄們指教,Thx
作者: JBL    時間: 8-2-2018 20:52

作者: mouselkm    時間: 8-2-2018 21:09     標題: 回覆 2# 的帖子

請問知不知塊片英文叫甚麼,我想E悲 找找,Thx
作者: JBL    時間: 8-2-2018 21:14

作者: sam524    時間: 8-2-2018 21:15

買喱塊就得了
我都用緊
https://www.facebook.com/TacMeow/videos/1693297567445552/
作者: mouselkm    時間: 8-2-2018 21:26

Thx各位師兄,我明天就出轉QRF
作者: eda    時間: 8-2-2018 23:10

Kimplacustom都出左塊類似既locking block,USD10左右
作者: mouselkm    時間: 9-2-2018 01:46     標題: 回覆 7# 的帖子

槍街有嗎?
作者: 神來之槍    時間: 17-2-2018 21:17

Tactical Meow Custom果塊,如果落COPY X300U工差太大要大執,就算用真Surefir X300U都要銼大槍個坑位......................先用到,都唔知係枝槍問題定塊板有問題
作者: sam524    時間: 17-2-2018 21:32

引用:
原帖由 神來之槍 於 17-2-2018 21:17 發表
Tactical Meow Custom果塊,如果落COPY X300U工差太大要大執,就算用真Surefir X300U都要銼大槍個坑位......................先用到,都唔知係枝槍問題定塊板有問題
我落真燈同火奇輪X300無唔洗執喎
普通copy X300就好似真係要執
作者: 阿堅    時間: 17-2-2018 22:59

引用:
原帖由神來之槍 於 17-2-2018 21:17 發表
唔洗執架喎,用塊板要拆左燈尾塊膠先
另外用copy要換左比塊板壓住個條彈弓

作者: 神來之槍    時間: 18-2-2018 00:50

引用:
原帖由 阿堅 於 17-2-2018 22:59 發表

唔洗執架喎,用塊板要拆左燈尾塊膠先
另外用copy要換左比塊板壓住個條彈弓
要拆尾板,姐係唔啱位啦 .............我唔會為咗佢塊板拆咗我枝Surefire lo......
作者: 神來之槍    時間: 18-2-2018 00:56

引用:
原帖由 sam524 於 17-2-2018 21:32 發表

我落真燈同火奇輪X300無唔洗執喎
普通copy X300就好似真係要執
其實佢如果出膠既會好好多,就算要執都容易好多。
作者: 阿堅    時間: 18-2-2018 08:52

引用:
原帖由 神來之槍 於 18-2-2018 00:50 發表

要拆尾板,姐係唔啱位啦 .............我唔會為咗佢塊板拆咗我枝Surefire lo......
人地支燈本來塊尾板都係預你可以拆
個張圖係個鬼佬裝係支SIG 226話要拆塊板先上到
作者: 4jai    時間: 18-2-2018 12:08

引用:
原帖由 神來之槍 於 18-2-2018 00:50 發表

其實你有冇睇過X300果張說明書仔?
塊野有咩用都未知
作者: 48191    時間: 18-2-2018 12:17

我諗樓主未買過真SF X300......
作者: jacko    時間: 18-2-2018 20:02

引用:
原帖由 4jai 於 18-2-2018 12:08 發表

塊野有咩用都未知
我都無睇過張說明書,有時候,有無真品係一回事,有無睇說明書又係另一回事
作者: kornhill401    時間: 25-2-2018 13:30

引用:
原帖由 4jai 於 18-2-2018 12:08 發表

塊野有咩用都未知
如果在阿靚姐度買,唔知有無說明書呢? Thx for sharing.
作者: 2slow    時間: 26-2-2018 09:35

唔係好明點解塊adapter板仔要賣咁貴
作者: ckwu    時間: 27-2-2018 09:25

引用:
原帖由 2slow 於 26-2-2018 09:35 發表
唔係好明點解塊adapter板仔要賣咁貴
高科技零件

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0